Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@egyptanka jeeej dakujeeem 😵 tušim som davala ale jasné dam ešte raz 😵 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5041
slepačia polievka,pečené stehná,ryža a bublanina
@tretulka
@tinuskaha
@tortelinka nech sa pači presne som robila podla tohto a su no boli mnam mnam 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19412
dnes zeleninovo zemiakova s parkami a kurča na smotane s kolienkami 🙂
Kuraciu pecienku+ryza,zemiakova kasa a zeleninova polievocka
menu na buduci tyzden:
P: cuketova polievka so zemiakmi, langose
U: zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, zapekany karfiol s ryzou a kukuricou, kapustovy salat
S: vajickova polievka, tortilla plnena kuracim masom, ladovy salat s rajcinami
Š: mrkvova polievka s ryzou, tvarohove knedlicky so struhankou, kompot
P: rajcinova polievka s bylinkami, peceny pstruh, varene zemiaky, salat
S: bryndzova polievka, buchty so slivkovym lekvarom a kakaom
N: kuracia polievka, prirodne rezne s jogurtom, pecene zemiaky, ryza, salat, kompot
dnes kuracia polievka a segedinský guláš s domácou knedlou
kalerábová polievka s krupicovými haluškami, pečené plnené kurča, ryža aj zemiaková kaša, paradajkovo kapustový šalát a ku kávičke ešte ostalo pár kúskov krémeša 😀
dnes dojeme zo včera zemiakovú polievku, ryžu, kuracie soté a dusenú zeleninu. ale upečiem nejaký (nenáročný, lebo ťažký s nádchou nezvládnem ☹ ) koláč, hneď ako polistujem a inšpirujem sa nejakou z vás... či má niekto nápad?
Dnes ideme varit plnenu papriku, dlho sme toto nevarili, tak konecne nieco nove v nasom jedalnicku 🙂
Mlety rezen varene zemiaky, kuracie stehna ryza, slepacia a kremova brokolicova polievka a idem na zakusky- nie neoslavujeme, len ked mame tichu domacnost tak si plnim cas🙂
zajaci vyvar so zeleninou a slizami, azijsky wok s ryzovymi rezancami
@bubinko83 velmi dobre vyzera ta knedla, ozaj ako z obchodu, urcite bola aj velmi chutna. To si robila z obycajneho kysnuteho cesta ci je nejake specialne knedlove nato? Dakujem.
tak u nas dnes sviečkova 😉
u nas dnes kuracia polievka a cina s ryzou... 🙂
my dnes zeleninu na pare a ja odstavenu mrkvu, jablka spenat... vecer vari manzo stroganof so spätzlami... 😝

@meinkonka hm dakujem nieco podobne vlastne to iste len s inou zeleninou....ale pomohla si len vymenim zeleninku dakujem 🙂