icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelynka18
11. feb 2012

@meinkonka hm dakujem nieco podobne vlastne to iste len s inou zeleninou....ale pomohla si len vymenim zeleninku dakujem 🙂

danielaj
11. feb 2012

@akika722 a že aké krásne buchty, pekné, vysoké, ako v školskej jedálni robili 😉
@rastulka zlatá bambulka 😉 a aké copíky má perfektné 😉
@kibuk mňam šišky 😉

akika722
11. feb 2012

@danielaj jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 moja premiéra 😅 ale niektore boli take jednohubky len 😅 maly plech im ostal na zajtra,velky zjedli 😀 neodolala som,aj ja som 2 zjedla 😔

egyptanka
11. feb 2012

@akika722 a das aj na ne repcept? su nadherne. 🙂

akika722
11. feb 2012

@egyptanka jeeej dakujeeem 😵 tušim som davala ale jasné dam ešte raz 😵 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5041

luy
11. feb 2012

Super koláč,rýchle,chutné,lacné:

2 jogurty biele hocaké
2 tégliky polohrubej muky
1 téglik kryštál cukor,
2 vajcia,
1 kypriaci prášok
hocaké ovocie -všetko zmiešať,dať na vymastený plech a piecť 40 min.,najlepšie ovocie marhule a papať vychladené.

lalus
12. feb 2012

@katusska1 aký je to koláčik? vyzerá pekne 😵

eva7780
12. feb 2012

slepačia polievka,pečené stehná,ryža a bublanina

kibuk
12. feb 2012

@tretulka
@tinuskaha
@tortelinka nech sa pači presne som robila podla tohto a su no boli mnam mnam 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19412

kibuk
12. feb 2012

dnes zeleninovo zemiakova s parkami a kurča na smotane s kolienkami 🙂

nelustek
12. feb 2012

Kuraciu pecienku+ryza,zemiakova kasa a zeleninova polievocka

happy8051
12. feb 2012

menu na buduci tyzden:
P: cuketova polievka so zemiakmi, langose
U: zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, zapekany karfiol s ryzou a kukuricou, kapustovy salat
S: vajickova polievka, tortilla plnena kuracim masom, ladovy salat s rajcinami
Š: mrkvova polievka s ryzou, tvarohove knedlicky so struhankou, kompot
P: rajcinova polievka s bylinkami, peceny pstruh, varene zemiaky, salat
S: bryndzova polievka, buchty so slivkovym lekvarom a kakaom
N: kuracia polievka, prirodne rezne s jogurtom, pecene zemiaky, ryza, salat, kompot

nelinka0401
12. feb 2012

dnes kuracia polievka a segedinský guláš s domácou knedlou

vivusika
12. feb 2012

kalerábová polievka s krupicovými haluškami, pečené plnené kurča, ryža aj zemiaková kaša, paradajkovo kapustový šalát a ku kávičke ešte ostalo pár kúskov krémeša 😀

elise
12. feb 2012

@happy8051 každý den ina polievka a druhe jedlo ako si vyrátaš presný počet porcií, ? lebo mne by asi zostalo pár porcii.🙂

happy8051
12. feb 2012

@elise hned som to nevedela, ale naucila som sa to, ked som roky bola v rakusku a tam vyzadovali kazdy den cerstve jedlo a varila som pre troch, neskor pre dvoch. da sa to...

elise
12. feb 2012

@happy8051 ako si to rozrátaš? my sme trajaporad🙂

adelaida33
12. feb 2012

dnes dojeme zo včera zemiakovú polievku, ryžu, kuracie soté a dusenú zeleninu. ale upečiem nejaký (nenáročný, lebo ťažký s nádchou nezvládnem ☹ ) koláč, hneď ako polistujem a inšpirujem sa nejakou z vás... či má niekto nápad?

happy8051
12. feb 2012

@elise pamatam si, ze zo zaciatku som ingrediencie delila na troje uz pred varenim. cize tri porcie suroveho masa, zemiakov a tak... polievku od oka, u nas sa kazdy den zje mensi hrniec polievky 🙂

vivusika
12. feb 2012

@happy8051 máš môj obdiv 🙂 ja sa snažím variť tak, aby bolo na dva dni čo tiež pravdaže vždy nevyjde, keď im niečo zachutí, tak sa po obede iba zapráši. U nás ale veľmi nejdú sladké jedlá, maximálne šúľance a šišky 😀

ela2710
12. feb 2012

Dnes ideme varit plnenu papriku, dlho sme toto nevarili, tak konecne nieco nove v nasom jedalnicku 🙂

happy8051
12. feb 2012

@vivusika keby som mala zostavovat menu podla toho co u nas komu najviac chuti, tak mame maso sedem krat do tyzdna :
))

elise
12. feb 2012

@happy8051 to vždy robiš jedálniček na týžden?

janusa_
12. feb 2012

Mlety rezen varene zemiaky, kuracie stehna ryza, slepacia a kremova brokolicova polievka a idem na zakusky- nie neoslavujeme, len ked mame tichu domacnost tak si plnim cas🙂

libka1
12. feb 2012

zajaci vyvar so zeleninou a slizami, azijsky wok s ryzovymi rezancami

kvojtanikova
12. feb 2012

@bubinko83 velmi dobre vyzera ta knedla, ozaj ako z obchodu, urcite bola aj velmi chutna. To si robila z obycajneho kysnuteho cesta ci je nejake specialne knedlove nato? Dakujem.

titkovamiriam
12. feb 2012

tak u nas dnes sviečkova 😉

drobik1
12. feb 2012

u nas dnes kuracia polievka a cina s ryzou... 🙂

bambi2
12. feb 2012

my dnes zeleninu na pare a ja odstavenu mrkvu, jablka spenat... vecer vari manzo stroganof so spätzlami... 😝

linddi
12. feb 2012

@drobik1 presne také isté menu varíme aj my 😀