Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
si predstavte ze som malemu musela uvarit spagetky a manzelovi zas tie mlete rezne.. takuto robotu si robim :D ale uz skoro hotovo.. este salatik dorobim a poobede ten kolacik.. manzelik vsetko povysaval,bere krpca von,tak ja chvilu klud 😀
@snu na oleji spenim cibulku, pridam maso nakrajane na mensie kocky, osolim, pridam mletu rascu a trosku vegety...podlejem vodou a dusim, potom pridam kel a zase dusim do mäkka, obcas premiesam pri.podlejem vodou,aby to nebolo aj ked je to uvarene suche,musim tam byt stava...v tej sa potom dobre mackaju tie varene zemiaky pre deti 🙂
@snu niekde som ho videla aj pod tym nazvom 😉 ale doma ho tiež tak volame 😀 pozri 😀 pre upresnenie tu je ten tvoj 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/kolac-orgazmus...
ja chcem dnes skusiť toto..no dnes alebo zajtra 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5041 že prvy x v živote 😅
Dnes fazulova so zemiackami a sirokymi rezancami a sunkofleky 🙂
dojedame paradajkovu polievku zo vcera a pecena rybka so zemiakmi
aku som dorobila mlete rezne a su neskutocne dobre,, dala som tam udenu goudu a nastruhanu mrkvu,, mnaaam,, dnes mame skory obed
zeleninová polievka so zápraškou, dusené bravč. karé s tarhoňou
Bryndzove halušky
my dnes kuraci vyvar a pečene kuriatko s ryžou
u nas dnes vyvar z bravcovych odrezkov a kosti s rezancami a zeleninovo-masove rizoto 😉
ja som dnes dostala chut na nachos zepecene s chedarom, nato rajciny, kysla smotana, avokado... mnammm 😝 😝 😝
u nás bude dnes kurací vývar s domácou cestovinkou - mrvenička 🙂 , kuriatko pečené v sáčku na pečenie
s cesnakom a bylinkami a k tomu pečené zemiačiky 🙂 pre drobca zavárané jahôdky a my si s ocinkom urobíme kapustovo-cviklový šalátik 🙂 a keď už bude vyhriata rúra, tak tam šupnem na upečenie cestíčko
a urobíme si tvarohovo-želé koláčik s kiwi 🙂
frankfurtska polievka, smotanovy balez 😉
vcera sme mali spenatove halusky zo slaninkou a kysla smotana,dnes rizoto zo zeleninou a maskom.Ostane mi kuraci vyvar tak asi este nejaku polievocku z toho
zemiaková polievka, kuracie soté, dusená zelenina, ryža
my dnes porova polievka + zivanska v alobale 😉
Zapekane zemiaky a teraz idem robit suchy vinovy kolacik.
ahoj poznáte niekto PEČENÝ ČAJ???? 😀 je super 😀
Ocinko navaril kuriatko pečené s medom a zem. kaša, zeleninová polievočka
neviete mi poradit co mozem pouzit namiesto solamylu do cesta na tortu?
dnes fazuľová omáčka, expresné langoše a práve som dorobila obrátený jablkovo-makový koláč, Mńam 😉

@erni receptik?