icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
11. feb 2012

@erni receptik?

4gubka
11. feb 2012

@snu ja by som ho pridala do zeleninovych karbonatkov.... 😉

snu
11. feb 2012

si predstavte ze som malemu musela uvarit spagetky a manzelovi zas tie mlete rezne.. takuto robotu si robim :D ale uz skoro hotovo.. este salatik dorobim a poobede ten kolacik.. manzelik vsetko povysaval,bere krpca von,tak ja chvilu klud 😀

erni
11. feb 2012

@snu na oleji spenim cibulku, pridam maso nakrajane na mensie kocky, osolim, pridam mletu rascu a trosku vegety...podlejem vodou a dusim, potom pridam kel a zase dusim do mäkka, obcas premiesam pri.podlejem vodou,aby to nebolo aj ked je to uvarene suche,musim tam byt stava...v tej sa potom dobre mackaju tie varene zemiaky pre deti 🙂

ukana
11. feb 2012

@sisanka idem vyskúšať aj ja tie fašírky 😉 , k tomu cestovinový majonézový šalát 😉

akika722
11. feb 2012

@snu niekde som ho videla aj pod tym nazvom 😉 ale doma ho tiež tak volame 😀 pozri 😀 pre upresnenie tu je ten tvoj 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/kolac-orgazmus...

akika722
11. feb 2012

ja chcem dnes skusiť toto..no dnes alebo zajtra 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5041 že prvy x v živote 😅

zuziq
11. feb 2012

Dnes fazulova so zemiackami a sirokymi rezancami a sunkofleky 🙂

iinuska
11. feb 2012

dojedame paradajkovu polievku zo vcera a pecena rybka so zemiakmi

snu
11. feb 2012

@akika722 tam davaju rum 😒 to mi tam nesedi 🙂 a ja polievam cokoladkou, nestruham

akika722
11. feb 2012

@snu hej?rum som nepostrehla,tiež ho nedavam..a čokoladku struham+sekam orechy 😵 recept mi dala kamaratka,odvtedy ho robim stale 😀

snu
11. feb 2012

aku som dorobila mlete rezne a su neskutocne dobre,, dala som tam udenu goudu a nastruhanu mrkvu,, mnaaam,, dnes mame skory obed

snu
11. feb 2012

@akika722 nastruhat coko ma nenapadlo,,vzdy sa trapim s krajanim toho kolacu,aby sa mi coko nepopukala 😀 a nemam na to nerf,tak manzel mi to vzdy pokraja,on je taky trpezlivy 😀 orechy som tiez nedavala,ale raz som skusila a musim dat aspon na polku,, mne to tak veelmi chuti

sharmana
11. feb 2012

zeleninová polievka so zápraškou, dusené bravč. karé s tarhoňou

akika722
11. feb 2012

@snu jaj keby som do dala pokrajať mojmu tak to by bolo 😀 vral by lyžicu a zjedol by som aby som sa netrapila s krajanim ako prvy krat 😀 😀 😀 😀

lydia22
11. feb 2012

Bryndzove halušky

bubinko83
11. feb 2012

my dnes kuraci vyvar a pečene kuriatko s ryžou

firstbaby
11. feb 2012

u nas dnes vyvar z bravcovych odrezkov a kosti s rezancami a zeleninovo-masove rizoto 😉

bambi2
11. feb 2012

ja som dnes dostala chut na nachos zepecene s chedarom, nato rajciny, kysla smotana, avokado... mnammm 😝 😝 😝

atiatko
11. feb 2012

u nás bude dnes kurací vývar s domácou cestovinkou - mrvenička 🙂 , kuriatko pečené v sáčku na pečenie
s cesnakom a bylinkami a k tomu pečené zemiačiky 🙂 pre drobca zavárané jahôdky a my si s ocinkom urobíme kapustovo-cviklový šalátik 🙂 a keď už bude vyhriata rúra, tak tam šupnem na upečenie cestíčko
a urobíme si tvarohovo-želé koláčik s kiwi 🙂

keira
11. feb 2012

frankfurtska polievka, smotanovy balez 😉

nelustek
11. feb 2012

vcera sme mali spenatove halusky zo slaninkou a kysla smotana,dnes rizoto zo zeleninou a maskom.Ostane mi kuraci vyvar tak asi este nejaku polievocku z toho

adelaida33
11. feb 2012

zemiaková polievka, kuracie soté, dusená zelenina, ryža

doma1
11. feb 2012

my dnes porova polievka + zivanska v alobale 😉

janusa_
11. feb 2012

Zapekane zemiaky a teraz idem robit suchy vinovy kolacik.

majuska85
11. feb 2012

ahoj poznáte niekto PEČENÝ ČAJ???? 😀 je super 😀
Ocinko navaril kuriatko pečené s medom a zem. kaša, zeleninová polievočka

snu
11. feb 2012

neviete mi poradit co mozem pouzit namiesto solamylu do cesta na tortu?

tanyja
11. feb 2012

@sisanka ja som nečítala celé vaše fórum, takže k predošlým príspevkom som nešla, ale vďaka za recept, vyskúšame 😉 a dnes som chcela zvrtnúť puding, a malý nechce 😀

danielaj
11. feb 2012

dnes fazuľová omáčka, expresné langoše a práve som dorobila obrátený jablkovo-makový koláč, Mńam 😉

jachin
11. feb 2012

@majuska85 naši ho pijú často, mne nechutí..
Inak dnes živánka, bábovka