icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
11. feb 2012

@snu koláčik Orgazmus robievam, veru mňam 😉 akurát puding varím sama 😉
@rastulka malinkej všetko najlepšie 😉 a peknú oslavu 😉

danielaj
11. feb 2012

@majuska85 pečený čaj poznám, mňam 😉 tiež sa ho zase chystám urobiť 😉

majuska85
11. feb 2012

@danielaj napíšete recept ako ho robíte vy a čo tam dávate?? dakujem 🙂

titkovamiriam
11. feb 2012

dnes mal byt iny kolacik,ale príde sestra a tá miluje klasiku našej babičky 😉

pečený čaj je super a da sa robiť zo vsetkeho ovocia 🙂 a ked je s rumom 😀 😀 😀 😀 mnam

lussy23
11. feb 2012

@firstbaby čo je to nachos a chedar? @rastulka Prajem dcérke všetko naj k prvemu ročku, veľa zdravíčka úsmevov a nech poslúcha maminku a tatinka🙂

bambi2
11. feb 2012

@lussy23 su to tortilas chips, take trojuholnikove kukuricne... chedar je syr.. anglicky... 😝

lussy23
11. feb 2012

@bambi2 okej. a tie tortilas chips sa dajú kúpiť v obchode alebo si ich mam urobiť sama?

elise
11. feb 2012

dnes zemiačky a fašírky, naložila som masko na zajtra a robila som domácu tresku, už sa chladí mňam 😝 🙂

bambi2
11. feb 2012

@lussy23 myslim, ze by ich malo mat aj tesco... 😉

danielaj
11. feb 2012

@majuska85 ahoj, a tykajme si, ok? robím podľa tohot receptu http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=26205, ale jablká nedusím, len nastrúham, zmiešam s cukrom a surové rozložím na plech 🙂

akika722
11. feb 2012

moje buchtičky robene prvy x v živote 😀

lussy23
11. feb 2012

@bambi2 ešte jedna otázka koľko to asi tak stojí? Lebo ten receptík vyzerá dobre a chcem vyskúšať🙂

rastulka
11. feb 2012

@danielaj @lussy23 Dakujeme krasne kocky 😀 😲

Nasa oslavenkyna a jej torta 😀 😀 😀

katkas1
11. feb 2012

vcera langose, dnes vyprazanay syr a hranolky, zemiakove lokse a tvarohove tasticky z kysnuteho cesta a zajtra kuracie nugetky v zemiakovom cesticku s ryzou americkymi zemiakmi a ladovym salatom a kuraci vyvar a vcera a dnes sme robili vyzivu z poslednych jablk, 60 ks 7 decovych poharov takze som rada ze to uz mam z krku 😀

nelynka18
11. feb 2012

baby nemate recept overeny na kuracie prsia so sladkokyslou omackou?na nete som nenasla bohvieco.... dakujem 🙂

tretulka
11. feb 2012

babulky, nemate nejaky dobry recept na kurca, nejaky pac? nechcem ho klasicky piect a vyprazat uz vobec nie

kvojtanikova
11. feb 2012

@tretulka do hrnca dat 3 dl vody, 1 rajcinovy pretlak, 1 nadrobno nakrajanu cibulu, 4-5 struckov cesnaku, 3 lyzice kecupu, 3 lyzice oleja, pol lyzicky soli a korenia, 1 kocku bujonu. Prevarit na sporaku, umyte naporcovane kurca rozlozit do pekaca, zaliat tou stavou a piect zakryte cca 1-1,5 hodiny. Pred dopecenim sa moze odokryt a posypat nahrubo nastruhanym syrom a zapiect. My to jedavame so zemiakovou kasou, ale da sa aj s ryzou ci cestovinou.

meinkonka
11. feb 2012

@nelynka18 ak myslis sweet and sour chicken, tak toto. milujem to, len davam viac omacky 🙂
http://www.videojug.com/film/how-to-make-sweet-...

tretulka
11. feb 2012

@kvojtanikova dakujem, vyskusam 🙂

bambi2
11. feb 2012

@lussy23 no to ti bohuzial neviem povedat, nezijem na sk a vobec netusim co stoja.. ved mrkni ked pojdes na nakup. aj ci budu mat chedar syr... no ja sa neviem toho najest, je to dost syte... 😝

irsina83
11. feb 2012

dnes manzel uvaril jahnacie ragu s papardelle a ja som ako dezert spravila sulance s makom 😀 😉

irsina83
11. feb 2012

@meinkonka dobry recept 😉

kibuk
11. feb 2012

moje dnesne kanadske sisky pecene v rure a mnaaam 🙂

tretulka
11. feb 2012

@kibuk vyzeraju nadherne, poprosim recept, dakujem 😉

tortelinka
11. feb 2012

@kibuk recept prosim 😉

bubinko83
11. feb 2012

tak ja sa idem pochvalit dnes som robila prvy krat knedlu doma a je super .Som na seba pyšná a normalne som štastná ako keby som upiekla tortu 😀 😀 😀

bubinko83
11. feb 2012

tu je fotos

tinuskaha
11. feb 2012

@kibuk aj ja si prosim recept 😉

duplinka
11. feb 2012

pečené krídelká a pečené zemiačiky. Zajtra by som chcela niečo s hovädzieho mäska. Ešte neviem recept 🙂

katusska1
11. feb 2012

baby, dovoľte mi pochváliť sa 🙂. dnes sme s Marečkom upiekli koláčik môjmu dedkovi k narodkám 🙂