icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ela2710
12. feb 2012

@drobik1 my sme mali cinu pred dvomi dnami 🙂 ja by som ju dokazala jest stale, ale ocinko ma radsej bravcove masko a potom sladke jedla 😀

gianni
12. feb 2012

ešte fazulová a kuracia pečienka s ryžou

happy8051
12. feb 2012

@elise ano, uz niekolko rokov to tak robim

titkovamiriam
12. feb 2012

a jedalnicek na tyzden
P-kuracia polievka z dneska,knedla s vajcom a cviklovy salat
U-kalerabkova polievka s krupicovými knedlickami,konecne to hovadzie na hribkoch
S-gulasova polievka,dukatové buchticky plus pecene buchty
S-polievka zo stredy,rybie file-zemiakovy salat
P-šošovicova nakyslo,zapekane lazagne s karfiolom,sunkou a syrom

vikend je daleko a mozno ho zacneme u babky v mederi budu prazdniny 😀

drobik1
12. feb 2012

@ela2710 hm no my sme ju uz dlhsie nemali..a ja ju ma tiez rada a mozem ju jest stale... 🙂

zuziq
12. feb 2012

Pecena kacka, cervena kapusta na karamele a pomarancovej stave a knedlik. Potrebovala som uvolnit mrazak a kedze mame navstevu, tak dnes takto nezdravo 🤐 😢

bubinko83
12. feb 2012

@kvojtanikova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4662 podla tohto receptu som robila ,trošku pracne ale nemam ani parny hrniec ani parak tak som skusila a je super.Ja som ju robila na dnes tak som len kusok odkrojila na koštovku a je velmi dobra.

bubinko83
12. feb 2012

@titkovamiriam ako robiš tu knedlu s vajcom? Ako chleba vo vajci?

zuziq
12. feb 2012

juj ten druhy smile mal byt usmev 😀 aby si niekto nepomyslel ze placem ked mame na obed take dobroty 😀

bubinko83
12. feb 2012

@kvojtanikova a inak povodne som chcela ist do obchodu ale nikdy v sobotu nemaju dobru knedlu. Tak som skusila doma s pol kila muky mam 2 velke knedle.A v obchode stoji jedna asi 1,50. Takže aj finančne je to ovela lacnejšie.

titkovamiriam
12. feb 2012

@bubinko83 bud ako chleba vo vajci,no ja mam radsej ked sa knedla nakraja na kusky a opecie do ruzova-aby bola chrumkava a potom na to vajicko 😉 k tomu uhorka,salat,calamada a rychla papanica je na svete.Ozaj do 5 min!-kedze knedlu som si dnes spravila.

bubinko83
12. feb 2012

@titkovamiriam ano aj moja mama nam to takto robila,že opiekla kocky a do toho šupla vajičko.Ale už som to nejedla 100 rokov,lebo vačšinou sa nam stava že knedla neostava ,dokonca chýba 😉

mitka2007
12. feb 2012

my dnes ryzu a k tomu kuracie prsia len tak osmazene na panvici do chrumkava a ktomu bud kompot,alebo calamadu.

vivusika
12. feb 2012

@happy8051 no ano, naši jedia bezmäsité v pohode, len keď uvarím sladké tak susedkine sliepky majú hostinu 😝

nelly3
12. feb 2012

pecene kura na mede+ryza 😉

opelastra
12. feb 2012

kuracia pol.sližiky,bravčové na šampionoch a slovenska ryža koláčik žiadny mali sme včera 🙂 dobrú chut prajem

barushkaaam
12. feb 2012

ryzovy nakyp

desszi
12. feb 2012

klasicke pecene kura, ryza, kompot alebo uhorky alebo co duuum dal😉

katusska1
12. feb 2012

@lalus ahoj, to je jednoduchý mrežovník 🙂 skús ho aj ty. keď som to zvládla ja, taký kuchársky antitalent 😀 🙂 ak chceš, môžem ti aj recept napísať alebo aj na nete to nájdeš. ja som to robila z tých knižočiek Dr.Oetker - Pečieme s láskou, máme doma všetky diely a sú tam celkom dobré recepty 🙂

desszi
12. feb 2012

@barushkaaam mnam, mnam, mnam, dala by som si

lucinka1104
12. feb 2012

Hrachovu polievku, fašírku, zemiakovu kašu a ešťe je aj Pizza zo včera. 😀

langkofel
12. feb 2012

ahojte, prisla som po inspiraciu 😉 , dcera navrhla NIC 🙄 , ja mam v plane trosku hrachovej polievky, zemiaky sa pecu a mam fasirky zamrazene, tak asi tak...ale pozriem co varite vy 😉
a jaj jablkove mafinky sme nasli recept, ideme vyskusat 🙂

langkofel
12. feb 2012

@happy8051 hehe a citam ako varis....ja cosi podobne len pre jeden a pol cloveka...a moja dcerka (a priznam sa ze ani ja) teda to iste dva krat po sebe nemusime 😉 ...ale ja varim len na so-ne a cez tyzden vecere 😉

sisanka
12. feb 2012

my dnes telaci vyvar s rezancami, obratene rezne so zemiakovou kasou a k tomu kysla uhorka,cvikla,zavarene huby,calamada-kto co chce treba minat domace zdroje 😀

kinka555
12. feb 2012

robila som zeleninovu pismenkovu polievku, bravcove na prirodno s hribikami a k tomu halusky

barushkaaam
12. feb 2012

@desszi xixi 🙂 mala som chut na sladke, tak som uvarila toto 🙂

nana776
12. feb 2012

ja gulas 🙂 s bravcovym aj hovadzim ... a mam pokoj do stredy 🙂 ked stym varenim je to tazke ... niekedy clovek uz nevie co varit.

tosomja
12. feb 2012

slepačia polievka, chrenová omáčka, údená krkovička pečená, opekané zemiaky
makovník, kakaovník, orechovník 🙂

adelaida33
12. feb 2012

nakoniec pečiem len rýchly čokoládovo-višňový koláč, jeden z variantov http://varecha.pravda.sk/recepty/rychly-kolac-z...

gilmorka
12. feb 2012

dnes bravcovy rezen a slovensky salat.