Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bre ranko.. dnes bravcove dusene s kelom a varenymi zemiakmi s petrzlenovou vnatou a maslickom..,, a este urobim par palaciniek nech je neco na veceru 😉 rozmyslam aj nad polievkou,kedze vonku straaaasne snezi a krpec chce ist odhranat sniezik,,tak nech si da aj teplu polievocku,ked vymrzne,, len aku??
@adelaida33 @akika722 dakujem kocky, skusim to s ananasom teda, lpytala som sa preto, lebo moj manzel velmi ananas nemusi, ale snad to prezije, ked tvrdite, ze je taky dobry🙂
peceny pstruh s pecenymi zemiakmi.. 🙂
Fliačky s kapustou
krásny zasnežený deň 😉 dnes dojeme gulášovú polievku zo včera, urobila som šošovicový prívarok, opečená párka a dopeká sa mi cesnakový posúch zo zemiakového cesta 😉 poobede ešte urobím pizza chlebík v pekárničke 😉
no dnes som veľmi dlho rozmýšlala,čo spraviť.ešte zostali zo včera bryndzové halušky a chystám sa robiť desiatovú polievku
polievka zo sucheho hrachu a palacinky s domacim dzomom, slahackou a coko polevou 😀
odmrazujú sa mi filety z aljašskej tresky tak niečo z toho,asi len ne prírodne na masielku
@nikinka008 ak sa mozem pripojit,odporucam drozdie zlidlu, ja robim dost vela z kusnuteho cesta a toto drzodzie je podla mna najlepsie, a netreba miesit na tvrdo. Ja mam rychlokysku, v nej necham 2x vykysnut cesto, na lopare si vytvarujem knedle a nehcam kysnut este cca 20 min., kym sa mi nezovrie voda v hrni a parim 40 min, lebo ja robim dost velke, posledne som mala riadne dierkovane cesto a miesam polohrubu muku s hrubou
odvčera šošovicová polievka, dnes slovenská ryža, vykostené kuracie stehná na horčici a zelenine, rozmýšľam ešte nad bábovkou, len keď sa mi tááák nechce 😀
@papuka no sisky som etse nerobila, aj ja sa chystam len teraz skusit, bo doteraz stale svokra robila tak som nebola nutena, ale normalne klasicke cesto len si daj do neho trochu rumu, nebude ti pri vyprazani pit vela olaja, ked ti vykysne len rukou jemne roztlac cesto, povykrajuj si nejakympoharom, nehcaj podkysnut este chvilu a potom vyprazaj, a zase netreba miesit na tvrdo. Ja nic nerobim podla receptu ale od oka 🙂
my dnes syrovo-sampionove spizi a pecene zemiaky k tomu... 🙂
my dnes mame svieckovu s knedlou 😝
kuracie prsia na mrkve a kukurici, s ryžou. Polievka asi zeleninová s haluškami krupicovými
Já jsem koupila lososa tak z něj jdu něco vykouzlit ale asi jen na masle 🙂 a polívečku máme rajskou a trochu pizzy ještě ze včera 🙂

jaj a co som chcela 😀 😀 😀 my mame este hribove lasagne zo vcerajsku a polievku idem paradajkovu s ryzovu a syrom 😉