icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

langkofel
15. feb 2012

jaj a co som chcela 😀 😀 😀 my mame este hribove lasagne zo vcerajsku a polievku idem paradajkovu s ryzovu a syrom 😉

snu
15. feb 2012

bre ranko.. dnes bravcove dusene s kelom a varenymi zemiakmi s petrzlenovou vnatou a maslickom..,, a este urobim par palaciniek nech je neco na veceru 😉 rozmyslam aj nad polievkou,kedze vonku straaaasne snezi a krpec chce ist odhranat sniezik,,tak nech si da aj teplu polievocku,ked vymrzne,, len aku??

beba1902
15. feb 2012

@kibuk dakujem skusim 😉

ivanka85
15. feb 2012

@adelaida33 @akika722 dakujem kocky, skusim to s ananasom teda, lpytala som sa preto, lebo moj manzel velmi ananas nemusi, ale snad to prezije, ked tvrdite, ze je taky dobry🙂

akika722
15. feb 2012

@ivanka85 nie je ho tam tak citiť 😉

adelaida33
15. feb 2012

@ivanka85 presne ako píše @akika722 , vôbec ho tam nie je cítiť, nikto z jedákov ani zďaleka netipoval, že v ceste je ananás 😉

jenie123
15. feb 2012

peceny pstruh s pecenymi zemiakmi.. 🙂

lydia22
15. feb 2012

Fliačky s kapustou

danielaj
15. feb 2012

krásny zasnežený deň 😉 dnes dojeme gulášovú polievku zo včera, urobila som šošovicový prívarok, opečená párka a dopeká sa mi cesnakový posúch zo zemiakového cesta 😉 poobede ešte urobím pizza chlebík v pekárničke 😉

snu
15. feb 2012

@ivanka85 moj manzel ananas neznasa a ten kolacik miluje,,,

erni
15. feb 2012

Caute @snu tak som rada,ze si spravila ten kel s maskom 🙂
my mame segedin, tolko ste ho minule spominali,ze som musela aj ja spravit 🙂

nelinka0401
15. feb 2012

no dnes som veľmi dlho rozmýšlala,čo spraviť.ešte zostali zo včera bryndzové halušky a chystám sa robiť desiatovú polievku

katkas1
15. feb 2012

polievka zo sucheho hrachu a palacinky s domacim dzomom, slahackou a coko polevou 😀

gianni
15. feb 2012

odmrazujú sa mi filety z aljašskej tresky tak niečo z toho,asi len ne prírodne na masielku

katkas1
15. feb 2012

@nikinka008 ak sa mozem pripojit,odporucam drozdie zlidlu, ja robim dost vela z kusnuteho cesta a toto drzodzie je podla mna najlepsie, a netreba miesit na tvrdo. Ja mam rychlokysku, v nej necham 2x vykysnut cesto, na lopare si vytvarujem knedle a nehcam kysnut este cca 20 min., kym sa mi nezovrie voda v hrni a parim 40 min, lebo ja robim dost velke, posledne som mala riadne dierkovane cesto a miesam polohrubu muku s hrubou

vivusika
15. feb 2012

odvčera šošovicová polievka, dnes slovenská ryža, vykostené kuracie stehná na horčici a zelenine, rozmýšľam ešte nad bábovkou, len keď sa mi tááák nechce 😀

papuka
15. feb 2012

@katkas1 ahoj, možem sa ta opýtať, či v rýchlokysle dobre vypracuješ teda vymiešiš cesto, alebo iba dáš ingrediencie, zamiešaš varechou a necháš vykysnúť

katkas1
15. feb 2012

@papuka miesim cca 5-10 minut, dlzhsie nevladzem, ale vzdy mi poriadne vykyslo, mam kysku z taprveru neviem ci zalezi aj na tom

papuka
15. feb 2012

@katkas1 aj ja mam tu istu, minule som chcela robit šišky, kamoška mi povedala že stači ked zamiešam varechou a necham tak, no jasnačka že sa mi to nepodarilo, bola som velmi smutná 😢 ak máš recept na dobre šišky, možem ta on poprosit?

snu
15. feb 2012

@erni no je to supeeeerr ..dakujem za rady

katkas1
15. feb 2012

@papuka no sisky som etse nerobila, aj ja sa chystam len teraz skusit, bo doteraz stale svokra robila tak som nebola nutena, ale normalne klasicke cesto len si daj do neho trochu rumu, nebude ti pri vyprazani pit vela olaja, ked ti vykysne len rukou jemne roztlac cesto, povykrajuj si nejakympoharom, nehcaj podkysnut este chvilu a potom vyprazaj, a zase netreba miesit na tvrdo. Ja nic nerobim podla receptu ale od oka 🙂

gianni
15. feb 2012

@papuka ja som minle robila tvarohové šišky ,nemala som čas na kysnuté cesto a toto všetko zmiešaš spolu a hned vykrajuješ

papuka
15. feb 2012

@gianni daš mi recept?teda poprosim ta 🙂

papuka
15. feb 2012

@katkas1 ved ani ja som nebola nutená, vždy ich robila mamina, no teraz bývam dalej od nej

katkas1
15. feb 2012

@papuka no podla mna ked je cesto riadne vykysnute tak sa nema co nepodarit 😀

lululka555
15. feb 2012

my dnes syrovo-sampionove spizi a pecene zemiaky k tomu... 🙂

gianni
15. feb 2012

@papuka mám to z mmb: 250g pol.múky, 1lyžička sody bik., 1 tvaroh250g., 1 lyžica pr.cukor, štopka soli, 2 vajcia 2 lyžice rumu , urobíš cesto dás na štvrťhodinku do chladničky,povykrajuješ a smažíš

rastulka
15. feb 2012

my dnes mame svieckovu s knedlou 😝

adros
15. feb 2012

kuracie prsia na mrkve a kukurici, s ryžou. Polievka asi zeleninová s haluškami krupicovými

inffinity
15. feb 2012

Já jsem koupila lososa tak z něj jdu něco vykouzlit ale asi jen na masle 🙂 a polívečku máme rajskou a trochu pizzy ještě ze včera 🙂