icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lyongirl
15. feb 2012

@majka35 a nie je predsa len lepší papier aj čo sa týka umývania plechu? Ja len vyzvedám, lebo som lenivá umývať 😀, je to taký zvyk, dať pod koláč papier, nejako si to neviem predstaviť, vyliať cesto len na holý plech, ale je to asi len o zvyku...

briketa
15. feb 2012

@bambi2 vsetko je lahke ked to uz vies 😀 . bavime sa tu o zaciatocnikovi, ktory v zivote nerobil ani zakladnu omacku a nema paru ci dat mlieko do muky, alebo muku do mlieka...atd. chapes ma...

bambi2
15. feb 2012

@briketa aha.. ale ked si trufa nech vyskusa. ved hadam volaco vycari a bude chutit 😉

titkovamiriam
15. feb 2012

@briketa mne lasagne nepripadaju niak zlozite 😉 ak ma na ne chut nech skusi-platy moze na prvi raz uvarit plnku podla seba a zapiect moze aj so smotanou 😉 -jedlo na tisic variacii 🙂

majka35
16. feb 2012

@lyongirl plech ostane úplne čistučký, stačí teplou vodou, skôr mám obavy, že sa to cesto s ananásom prilepí na papier

lencyca
16. feb 2012

Dobre ranko,chcem vyskusat ten ''orgazmus,ale na plnku nemam ten kupovany puding,co by sa stalo,keby som dala uvareny?nemate niekto stym skusenost?

lencyca
16. feb 2012

my dnes zeleninkova polievka a cestoviny s mletym masom

kibuk
16. feb 2012

pekne ranko
hraskova s mrvenickou a bryndzove pirohy 🙂

gianni
16. feb 2012

bude vývar z morčacích krídiel a druhé ešte neviem

babulka123
16. feb 2012

my dnes paradajkova polievku a spanielskych vtackov { na sposob sote, netocim ich ale vsetko nakrajam na male zalezitosti a dam to varit k tomu} a ryza...

bubinko83
16. feb 2012

mne dnes chuti kuracie s nivou a opekane zemiaky ,tak spravim to 😉

tosomja
16. feb 2012

Vajíčková polievka a dojeme včerajšie plnené papriky s paradajkovou omáčkou a zemiakovou kašou.

tanitta
16. feb 2012

cesnakovu so syrovymi haluskami a asi pizzu este som to nikdy nerobila doma 😝 ....

danielaj
16. feb 2012

@angelika_2 nemáš sa čo, že bol úžasný, u nás sa po ňom len zaprášilo 🙂 ja som robila už všelijaké posúchy, ale tento bol naj naj, kvôli tým zemiakom úžasne nadýchaný a mäkučký 😉
@gianni vidím, že aj u vás bol ten istý posúch 😉

titkovamiriam
16. feb 2012

tak u nas rybie file-pecene aj vyprazene v rure a zemiakovy salat a kedze marek ochorel 😠 cesnakova polievka a ovocný šalatik 😉

danielaj
16. feb 2012

@lencyca Leni, ja dávam uvarený, kupovaný som ani nedávala 😉

danielaj
16. feb 2012

my máme diétu dnes, teda malá, v noci vracala, ale už vyzerá ok, pýtala na raňajky slaninu 😀 a ja som jej dala kukuričné chrumky 😅

vaím len slepačí vývar so zeleninkou, ak by chcela na večeru a potom jej dám to vyvarené kuracie mäsko s ryžou, len tak diétne 😒 my dojeme šošovicový prívarok, narobila som kopec huspeniny a idem urobiť ešte šišky 🙂

titkovamiriam
16. feb 2012

@danielaj huspenina to je napad!!!už aj idem vybrat masko a poslem chlapa pre koleno a paprče 🙂 mnaaam

danielaj
16. feb 2012

@titkovamiriam no ja som jej narobila ako pre armádu, ale u nás to len muž jedáva, ja to neľúbim, 😒 tiež mi včera dovalil kolená a paprče, som musela aj do mrazáka dať,lebo toho bolo veľa 😉

lyongirl
16. feb 2012

@lencyca ja idem robiť z vareného pudingu, som si to trošku upravila, korpus sa mi už pečie, potom dám vedieť, aký koláčik bol...
no a môj upravená plnka:
1 vanilkový puding uvariť v cca 300ml mlieka
1 vanilkový cukor
3PL cukru
2 mascarpone
dúfam, že to nebude moc husté, dala som mlieka možno 320ml...

daniz
16. feb 2012

@danielaj dnes urobím ten posúch a gulášová polievka

lyongirl
16. feb 2012

baby poraďte mi, čo prichystať na oslavu, chalani budú mať narodeniny a meniny a nechce sa mi vyvárať, zvažovala som krémovú cesnašku s opekaným chlebíkom a pečenú pražmu, pyré a šalát, ale neviem. Niečo, čo by som si popr. uvarila aj deň dopredu, nech sa potom celý deň nepiplem len pri sporáku a chystaní, lebo budem zas nervózna jak pes a do toho tí moji chlapi, čo ich mám tak veľa, tak sa toho obávam...

adelaida33
16. feb 2012

špagety s morcadelou a syrom

lululka555
16. feb 2012

dnes bude pizza 🙂

katkas1
16. feb 2012

no konecene sa mi doparili knedle 😝 hotova sauna v byte 😀

zklimekova
16. feb 2012

dnes paradajková polievka a pirohy 🙂

dena
16. feb 2012

my budeme mat rizoto 🙂

efci
16. feb 2012

Brokolicova polievka s oprazenym chlebom, Kuraci rezen + zemiakova kasa, Lievance s jahodami a cokoladou

doma1
16. feb 2012

dnes porova pol. s haluskami, kuracie rizoto s hubami, a uz mam narobene pudingove pohare so slahackou 😉

lucikatn
16. feb 2012

Vajíčková polievka so zemiakmi. Od svokry som dostala hotové mäso (vyzerá to ako na sviečkovú ale tú veľmi nemusím...) tak uvidím čo z toho vznikne - asi to zmiešam so zeleninou (čo doma nájdem) trošku podusím aby to bolo "mokrejšie" a uvarím k tomu špagety. Snáď to bude jedlé 😀