Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@briketa mne lasagne nepripadaju niak zlozite 😉 ak ma na ne chut nech skusi-platy moze na prvi raz uvarit plnku podla seba a zapiect moze aj so smotanou 😉 -jedlo na tisic variacii 🙂
Dobre ranko,chcem vyskusat ten ''orgazmus,ale na plnku nemam ten kupovany puding,co by sa stalo,keby som dala uvareny?nemate niekto stym skusenost?
my dnes zeleninkova polievka a cestoviny s mletym masom
pekne ranko
hraskova s mrvenickou a bryndzove pirohy 🙂
bude vývar z morčacích krídiel a druhé ešte neviem
my dnes paradajkova polievku a spanielskych vtackov { na sposob sote, netocim ich ale vsetko nakrajam na male zalezitosti a dam to varit k tomu} a ryza...
mne dnes chuti kuracie s nivou a opekane zemiaky ,tak spravim to 😉
Vajíčková polievka a dojeme včerajšie plnené papriky s paradajkovou omáčkou a zemiakovou kašou.
cesnakovu so syrovymi haluskami a asi pizzu este som to nikdy nerobila doma 😝 ....
@angelika_2 nemáš sa čo, že bol úžasný, u nás sa po ňom len zaprášilo 🙂 ja som robila už všelijaké posúchy, ale tento bol naj naj, kvôli tým zemiakom úžasne nadýchaný a mäkučký 😉
@gianni vidím, že aj u vás bol ten istý posúch 😉
tak u nas rybie file-pecene aj vyprazene v rure a zemiakovy salat a kedze marek ochorel 😠 cesnakova polievka a ovocný šalatik 😉
my máme diétu dnes, teda malá, v noci vracala, ale už vyzerá ok, pýtala na raňajky slaninu 😀 a ja som jej dala kukuričné chrumky 😅
vaím len slepačí vývar so zeleninkou, ak by chcela na večeru a potom jej dám to vyvarené kuracie mäsko s ryžou, len tak diétne 😒 my dojeme šošovicový prívarok, narobila som kopec huspeniny a idem urobiť ešte šišky 🙂
@danielaj huspenina to je napad!!!už aj idem vybrat masko a poslem chlapa pre koleno a paprče 🙂 mnaaam
@titkovamiriam no ja som jej narobila ako pre armádu, ale u nás to len muž jedáva, ja to neľúbim, 😒 tiež mi včera dovalil kolená a paprče, som musela aj do mrazáka dať,lebo toho bolo veľa 😉
@lencyca ja idem robiť z vareného pudingu, som si to trošku upravila, korpus sa mi už pečie, potom dám vedieť, aký koláčik bol...
no a môj upravená plnka:
1 vanilkový puding uvariť v cca 300ml mlieka
1 vanilkový cukor
3PL cukru
2 mascarpone
dúfam, že to nebude moc husté, dala som mlieka možno 320ml...
baby poraďte mi, čo prichystať na oslavu, chalani budú mať narodeniny a meniny a nechce sa mi vyvárať, zvažovala som krémovú cesnašku s opekaným chlebíkom a pečenú pražmu, pyré a šalát, ale neviem. Niečo, čo by som si popr. uvarila aj deň dopredu, nech sa potom celý deň nepiplem len pri sporáku a chystaní, lebo budem zas nervózna jak pes a do toho tí moji chlapi, čo ich mám tak veľa, tak sa toho obávam...
špagety s morcadelou a syrom
dnes bude pizza 🙂
no konecene sa mi doparili knedle 😝 hotova sauna v byte 😀
dnes paradajková polievka a pirohy 🙂
my budeme mat rizoto 🙂
Brokolicova polievka s oprazenym chlebom, Kuraci rezen + zemiakova kasa, Lievance s jahodami a cokoladou
dnes porova pol. s haluskami, kuracie rizoto s hubami, a uz mam narobene pudingove pohare so slahackou 😉
Vajíčková polievka so zemiakmi. Od svokry som dostala hotové mäso (vyzerá to ako na sviečkovú ale tú veľmi nemusím...) tak uvidím čo z toho vznikne - asi to zmiešam so zeleninou (čo doma nájdem) trošku podusím aby to bolo "mokrejšie" a uvarím k tomu špagety. Snáď to bude jedlé 😀

@majka35 a nie je predsa len lepší papier aj čo sa týka umývania plechu? Ja len vyzvedám, lebo som lenivá umývať 😀, je to taký zvyk, dať pod koláč papier, nejako si to neviem predstaviť, vyliať cesto len na holý plech, ale je to asi len o zvyku...