icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

matonka26
17. feb 2012

my dnes dojedame zeleninovu polievku a druhe mame bravcove so zeleninou v zemiakovej placke tak snad to bude ok 🙂

katkas1
17. feb 2012

segedinsky gulas a akurat som dopiekla taky rychly ovocny kolac s visnami a pre obmenu som nan pohadzala este aj malinovy puding na to zelatinu a potom este slahacku si dam, nech to ma aj nejake kalorie 😀

katkas1
17. feb 2012

@doma1 ako robis tu polievku?

lyongirl
17. feb 2012

hmmm, že čo dnes, mám tam kuracie maso, ryžu, zemiaky, mraz. zeleninu, pór, mrkvu, ale variť sa mi nechcééééé vôbec, ale vôbec ☹

vivusika
17. feb 2012

Plnený kapustný list na kyslej kapuste, varené zemiaky 🙂

lululka555
17. feb 2012

my dnes mame hovädzinku na sposob diviny s knedlou....a to bude aj na zajtra 🙂

adros
17. feb 2012

bravčové na horčici a uhorkách, zemiaková kaša

mimikett
17. feb 2012

ja si dnes spravim vysmazany syr bez smazenia+zemiacky a tatarka - mnam 😀 no a na vecer idem nieco vycarit z listoveho cesta- cakame navstevu a do obchodu sa kvoli pocasiu nedostanem...

elka74
17. feb 2012

paradajková polievka a parené buchty

atreyu
17. feb 2012

@elka74 oooj, že či si mi nezrobila chute 😵

bubinko83
17. feb 2012

@lyongirl juj pri tolkych detičkach sa ti ani nečudujem že sa ti nechce varit. Klobuk dolu ak to všetko stihaš 😉

zklimekova
17. feb 2012

tak my dnes máme na obedík guláš a najmenšia má paradajkovú polievku ešte zo včera...dnes sme spolu boli na karneval tak sa mi nechce vyvárať 🙂

daniz
17. feb 2012

u nás dnes asi zapekané zemiaky so syrom.

lucikatn
17. feb 2012

svokruša mi nabalila 2 hlávky brokolice a neviem čo budem s toľkou robiť... tak idem vyskúšať tento recept http://recepty.vareni.cz/syrovy-brokolicovy-kolac/

lululka555
17. feb 2012

a idem este urobit sisky s malinovym dzemikom,manzelik sa potesiii...

lyongirl
17. feb 2012

@bubinko83 2 mám v škôlke 🙂

bubo1104
17. feb 2012

dnes som upiekla slávnostný koláč - 2 vrstvový , tvarohovo - makový - pre manžela . Našla som ho na internete ako 5 hviezdičkový koláč , je naozaj perfektný chuťovo , ale je s tým prplačka poriadna .

raza
17. feb 2012

no, ja dnes nevarím. prišla som z práce a v rúre sa pečie kačka, na sporáku rozvoniava kapustička 😵 😵 😵
sladký to manžel 😵

kinka555
17. feb 2012

spenatove halusky so syrovou omackou 😵 😵 😵 😵

lululka555
17. feb 2012

@raza mnaaaam,to je moje najoblubenejsie papanicko 😝

doma1
17. feb 2012

@katkas1
mam dva recepty
1. celu hlavku cesnaku ocistim /moze byt aj viac ako hlavka/,nakrajam nadrobno, orestujem na masle+olej/len trosku/, posypem kminom/u nas drveny/,poprazim, zalejem vodou, ked sa vari pridam hov. bujon, vegetu, ml.korenie, ak treba aj sol., nakoniec trosku petrzl.vnate /aj susenej/, nakoniec na tanieriku posypem struhany syr alebo oprazeny chlebik na kocky. niekedy aj oboje 😉
2. dam varit nakrajane zemiaky/nie vela, tak asi 4-5/+sol, potom neskor,ked su uvarene pridam 1-2 dcl mlieka, odstavim nabok. dam do nej jeden zltok a hned rozmixujem takym rucnym mixerom-ponornym /ale da sa aj v beznom mixeri/. potom tam dam nakrajany cesnak, tiez 1-2 hlavy, varim uz len mierne, nakoniec pridam lyzicu ramy, petrzl. vnat, dosolim, pripadne stipku korenia,,,na tanieri pridam opecene kocky chleba, ale skusila som tie toustiky zo stroja/ nenapadne ma teraz ako sa vola/,proste tie vyskakovacie tousty 😀 , nakrajam ich nadrobno a sup do tanierika.
ak vyskusas, daj vediet. nam obidve velmi chutia. varime ich hlavne v case chorob, ved cesnak je lepsi nez antibiotika,,, 😉
ak sa ti bude zdat hustejsia, tak pred dovrenim dolej trosku vody,,,

eva7780
17. feb 2012

hrášková polievka,granadir

kalifa28
17. feb 2012

fazulová s udeným 🙂

kalifa28
17. feb 2012

a zajtra fašírky a zemiakový privarok

rastulka
17. feb 2012

Ja dnes zas nevarim 😀 Svokrovci nas pozvali na obedik 😝 bola sosovicova polievka, vyprazane kuracie pecienky a zeleninkova ryza 😝 Na veceru bude len zapecena bagetka 😀

drobik1
17. feb 2012

ani my dnes nic nevarime dojedame zo vcera akurat polievku sme urobili karfiolovu..a zajtra nic ideme na obed k nasim a odviest malu na prazdniny a tato sa sam o seba hadam postara 😀 v nedelu fasirky a pecene zemiacky a polievka hovädzia 🙂

lenka268
17. feb 2012

Dnes bola hrachova polievka a pecena krvovicka s ryzou

libka1
17. feb 2012

lečo 😅 a dojedame kremovu hribovu polievku s krutonmi

ivanka85
17. feb 2012

@kibuk @akika @adelaida33 kocky urobila som velku chybu ked som do toho Orgazmu dala kupovane pudingy so slahackou nie bez nej?

janulabj
17. feb 2012

baby pomooooc :
prosím o nejaky recept na take tie jednoduche guličky nejake čo sa davaju do košičkou no nemusia z detskych piškot....dakujem.