icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
17. feb 2012

Vôbec netuším čo zajtra variť... ☹ Ale zrejme to bude kuracia polievka so zeleninkou a s rezancami a....?

tinuskaha
17. feb 2012

chcem robit na nedelu zajaca nema niektora z vas odskusany recept??rychly a chutny 😉 dakujeem

adros
17. feb 2012

@tinuskaha - stratený zajac
Ingrediencie:
králik | zemiaky | cibuľa | oravská slanina | sladká smotana | kyslá smotana | korenie | soľ
Príprava:
Na vymastený plech naukladáme na kolieska nakrájané surové zemiaky, na to rozporciované kúsky králika obložené plátkami slaniny, osolíme, okoreníme, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu. Zmiešame obe smotany a osolíme. Časť smotany si odložíme, ostatnou zalejeme suroviny. Na vrch dáme vrstvu zemiakov, zalejeme zvyškom smotany, okoreníme a prikryjeme alobalom. Pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia asi osemdesiat minút. Posledných desať minút zapekáme bez alobalu.
Králika môžeme nahradiť kurčaťom.I

akika722
17. feb 2012

dnes mäskove gulky v paradajkovej omačke+cestoviny-kolienka..
+ som robila Zuzkin šalat a vláčikovu tortu na zajtrajšiu oslavu 😵

babulka123
17. feb 2012

my sme dnes dojedali ale zajtra bude polievocka z morcacieho krku a sosovicovy privarok s fasirkou a zemiakmi

kibuk
17. feb 2012

@ivanka85 ja som dala aj so slahackou 🙂

ivanka85
17. feb 2012

@kibuk tak je dobre🙂zajtra hlasim, ako to dopadlo

rastulka
17. feb 2012

@akika722 Krasna tortička! 😀 aj my mame zajtra oslavu 😀

akika722
17. feb 2012

@rastulka vdaka 😵

adelaida33
17. feb 2012

@ivanka85 podľa mňa to vôbec nevadí, to sa tam stratí... 😉

zuzu_la
17. feb 2012

maminy,ako sa robí pena na šišky?

lola77
17. feb 2012

@zuzu_la žienky tú penu dosť chvália a aj u nás v rodine ju robíme. Fakt výborná 🙂

tosomja
17. feb 2012

fazuľová polievka s údeným, bude aj na zajtra
A piekla som si tortu na narodeniny 🙂 Nestihla som odfotiť, taká bola fajná 😀

majushkab
17. feb 2012

@akika722 krásna tortička 🙂 ...môžem sa spýtať čim si to spájala,iba s čokoládou ,alebo je tam aj nejaká plnka?

akika722
17. feb 2012

@majushkab vdaka 😵 plnila som ju kremom
kocka masla+cukor+2x žltok=vyšlahať do peny
v 0,5L uvariť 2x vanilkovy puding+cukor+vanilka a ked puging vychladne spojiť to 😉 do polky možeš dať kakao a maš to dvojfarebne 😉

lussy666
17. feb 2012

@tinuskaha ja som minule robila 1x toto a cela rodina bola na prasky, ze ake dobre to je....ta stava ci omacka bola fakt genialna a maso uplne krehke, vobec nebolo suche, proste fajne 😝

http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=17454

majushkab
17. feb 2012

@akika722 ďakujem 🙂 vyzerá ozaj chutne a podľa krému myslím že aj je 🙂

akika722
17. feb 2012

@majushkab krem je vynikajuci..musela som sa brzdiť kedže sa snažim po deťoch zhodiť kg 😅

janusa_
17. feb 2012

Najlepsia vecerA: chlebik s bambinom a cibulkou 😅 😀

andyzrs
17. feb 2012

cau baby. no tento mesiac musim setrit takze musim pri vareni podvadzat. polievka na vikend🙂 z akciovych kuracich chrbtov a noho zeleniny. nakolko dcera nemusi kuracie chrbty ani vidiet pred odstavenim ich max oberiem a mesko potrhane na kusky vlozim naspat. vymyslim nejake cinske meno a je to🙂) ako druhy chod zemiaky s petrzlen vnatou a troch masla so sojovym strasidlom. sojove kusky povarim v bujone, necham odstat. kazdy kusok prerezem ako zemlu na hamburger. vlozim trochu syra nejaku salamu a co ladnicka da. fuk do trojobalu a vyprazit.na tanieri na soju urobim z kecupu cervene oci a na vrch struhany syr ako sedive vlasy. dcera je uz sice vacsia no vzdy sa pri tom jedle nasmejeme.🙂)

andyzrs
17. feb 2012

dostal som recept na hranatu pizzu takze ked odskusam supnem ho sem ,)

sisanka
18. feb 2012

@akika722 aky krasny vlacik,som zvedava ako dopadne o tyzden u nas 😀 asi sa budem tvojim inspirovat 😉

sisanka
18. feb 2012

dnes idem sikovno urobit kurca po grecky az mam zajtra klud a zajtra urobim len vyvar 😉

luy
18. feb 2012

dnes zeleninková polievka,bravčové na paprike a kolienka

slavkamesinova
18. feb 2012

Ahojte poradte mi dobry odskusany recept na zapekane palacinky s tvarohom?

tinuskaha
18. feb 2012

@adros
@lussy666 holky dakujeeem vyskusam oboje...dalsi kralik v mrazaku 😀

tinuskaha
18. feb 2012

zabudla som dnes zapekane cestoviny s aljasskou treskou mnamka vyvar z kralika a kolacik pudingovy s kyslou smotanou 😉

slavkamesinova
18. feb 2012

Viete my poradit recept na zavarenu cervenu repu struhanu?

adelaida33
18. feb 2012

šošovicová polievka s mrkvou, varené zemiaky s maslom, kurací stroganov a dúúúfam, že ostane aj na zajtra