Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes kuracia polievka,pecene masko,kapusta knedla a este chcem spravit niaky kolacik idem pokukat mmb 😉
dnes podojedame všetko čo pozostávalo a keďže je pre každého menšia porcia tak ako chuťovku spravím palacinky s džemom. Zajtra bude vývar z kuracieho stehienka a kuracie prsia s nivovou omáčkou a ryža + pečené zemiaky.
a kolacik bude tento:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40852
my dnes ešte od včera pol pekáča zapekaných plnených kapustných listov na kyslej kapuste 😝 a na večeru asi dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 😀
@slavkamesinova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8972 ja robievam tieto a su fajnove 🙂
@janusa_ ja zase bambino a kysla uhorka na to 😀
ja dnes rajcinova polievka a zemiakove placky 🙂
ahojte...zajtra chcem vyskusat kuracie stehna s medom...mate niejaky overeny receptus? 😵
@lululka555 moje uplne jednoduche a rychle
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43936
@titkovamiriam dakujeeem,zajtra to bude teda rychlovka..uz sa tesim 🙂
tak dnes máme šišky...malá má lososa a kašu...a poobede perníkové muffiny 🙂
@zklimekova Ako robite sisky? este nikdy som ich nerobila ;)
segedinsky gulas s knedlou 🙂
zemiaková polievka s hubami a kuracie nugetky s ryžou🙂
=dnes= bude aj na zajtra, hov. polievka s masom a rezancami, opecene brav.kare /vcera vyklepane a dane do marinady/ s ryzou, k tomu cerstva zelenina, dezert zavin z listk. cesta s visnami a makom 🙂
@huterika cesto si robím - 500g miešanej múky (dávam aj polohr. aj hladkú extre šp.), 30g masla, 2 vajcia, vanilínový cukor, citrónová kora, 1-2 PL rumu, , cukor- tak 2-3 čl, 25 g droždia, mlieko 2-3 dcl. Z mlieka droždia cukru si spravím kvások-potom zmiešam s ostatkom..nechať vykysnúť...potom si bud vykrajujem kolieska v strede vytlačím dierku a tak opečiem...podávam s lekvárom, alebo kolieska plním s nutelou a pozliepam dokopy 🙂
karfiolova polievka, zemiakove pyre a aljaska treska s horcicovou omackou 😎 a mozno aj salat, ked sa kupi
@huterika jaj a po upečení ich dám na tanier so servítkou, tá vpije mastnotu a potom ich ešte obalím v pr. cukre, ktorý zmiešam s vanilk. cukrom 🙂
@zklimekova Mmmmm mnam mnam uz sa mi slinky zbiehaju 🙂 Nemate nahodou vyskusane aj so susenym drozdim? Jeeeej kolko deticiek 🙂 to urcite sisky zmiznu do 10 minut 😉
:D..no dnes išli lyžovať tak ostanú dlhšie, ale prídu hladoši , tak bude aj málo 🙂
Ja robím zeleninovú polievku a zemiaky s paradajkami a fazuľkou 😵
ja som dneska urobila vajickovu polievocku so zeleninkou a nalepila pyrohy s lekvarom a tvarohom
porova polievka, hovadzi gulas a zemiakove knedliky
vyprazany syr, varene zemiaky, gulasova polievka- samozrejme menu v style zijeme preto aby sme jedli vymyslel drahy co uz 🙂
Dnes vyprážaný syr 🙂 A dcérke špenát 😉
domáca pizza 😵 yummi 😵 😵 😀
zapekane kuracie prsia so zemiakmi a jahodovy kolacik 🙂

dnes zemiakovo mliecna s parkom, a lecky-fliacky s kapustou 🙂