icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cukroska
19. feb 2012

ja robím dnes veľkú mňamku ...GRILOVANé KURACIE PRSIA S HRUŠKOVOU OMÁČKOU A OPEKANÉ ZEMIAKY 😵 A kapustnicu máme od včera 😀

ivuska6
19. feb 2012

U NAS JE DNES KNEDLA KAPUSTA A MASKO A SAMOZREJME ZE AJ POLIEVOCKA TA NEMOZE CHYBAT . 🙂

vivusika
19. feb 2012

slepačia polievka s rezancami, pečený zajo na rozmaríne, zemiaková kaša a od včera perníkové muffiny s čokoládou 😀

mimmka30
19. feb 2012

slepacia polievka z rezancami.plnene zemiakove palacinky sunkou,syrom a kapiou,k tomu zapekane zemiaky a salatik z cinksej kapusty..hm mnami

titkovamiriam
19. feb 2012

dnes dusene hovadzie s haluskami,polievka slepacia zo vcera a zasa šišky 🙂 -fotecky neskor

denisbg
19. feb 2012

fajny kuraci spizik. uz je v trube a k tomu zemiaciky v šupke 🙂 🙂

happy8051
19. feb 2012

@nanulik uz nevarim zvlast... zvyknem jej odobrat predtym ako dochutim, jej davam len trosilinku soli. do roka som varila zvlast

janusa_
19. feb 2012

ryza, kuracie sote, fazulova polievocka
a cokoladovy kolacik sa pecie 🙂

nelinka0401
19. feb 2012

už mám navarené.teraz len oddychovať dokým drobec spí.takže dnes.slepačia polieva a pečený zajac na slaninke a pyré zemiakmi a zaváraným karfiolom 😉

nana776
19. feb 2012

kuracie stehienka na smotane a sampionoch.a hovadzi vyvar 🙂

janka9898
19. feb 2012

dnes som dovarila iba hovadziu polievocku a domace rezance a druhe mame od vcera koprovu a svieckovu omacku s maskom a domacou knedlou🙂

adrianai
19. feb 2012

Zeleninová polievka, pyré, vysmážané kuracie rezne a aj treska, zeleninový šalát 😉

kibuk
19. feb 2012

dnes porova polievka,vypražany pangas a zemiaky 🙂

sharmana
19. feb 2012

malej dusené karé s ryžou, nám vysmážaný bravč. rezen s ryžou, polievka zostala zeleninová, ale ešte sa chystám spraviť krémovú špenátovú 🙂

lussy23
19. feb 2012

@vivusika podľa akého recpetu? žiadný tu nevidím.

lussy23
19. feb 2012

@cukroska vyzerá to výborne, škoda, že nemáme gril.

cukroska
19. feb 2012

@lussy23 ale to nevadí,svokra to robí tiež,recept máme od Novotného a ona to v pohode robí na panvici! 😉 a je to rovnako dobré 😅 ináč kuracie rezne naklepem a dám odležať do marinády,ale poriadne posypem grilovacím korením až potom robím! 🙂

levandullka
19. feb 2012

Včera som mala úspešný dník 🙂. Slepačia polievka so zeleninou a s rezancami, pečené 4 druhy klobások k tomu varené zemiačky s maslom a petržlenovou vňaťkou a ako dezert nepečená jablková torta 🙂. Okrem toho som stihla pripraviť ešte kukuricový šalát pre návštevu (ktorá možno ani nepríde ☹ )

titkovamiriam
19. feb 2012

včerajšia a dnešna papanica a šiškovanie

babush
19. feb 2012

u nas od vcera kelova polievocka, pecene kura s ryzou a kompotom a ako dezert sisky s malinovou penou mnaaaaaaaaam

vivusika
19. feb 2012

@lussy23 podľa svojho 😉

raza
19. feb 2012

cestovinky s bolognes omáčkou a syrom a ešte sa pečie mazanec 😉
na večeru jednohubky so syrovo vajíčkovou pomazánkou, ale nie z rožkov, ale z domáceho celozrnného chlebíka 😵 a zeleninový šalátik

egyptanka
19. feb 2012

ja som cez vikend nevarilaaaaa ... vcera sme obedovali lasagne, pizzu, masko, zeleninovy salat v Benatkach a dnes doma sme dojedali to co ostalo z piatka.

danielaj
19. feb 2012

dnes slepačia polievka, dojedáme zo včera kuracie soté s ryžou, dorobila som kuracie rezne a zemiakový šalát 🙂

slimstar
19. feb 2012
lyongirl
19. feb 2012

ahojte, dnes som nevarila, lebo sme neboli doma, ale včera večer som spravila frankfurtskú polievku a teraz mi kysne cesto na ten cesnakový posúch, čo ste tu spomínali...ja len, že to cesto je dosť riedke a musela som pridať ešte dosť múky, je to normálne? Dala som 4 menšie zemiaky a 380ml mlieka...no som zvedavá, čo z toho bude, či sa mi podarí...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33304
a zajtra budem piecť kur. stehienka so zemiakmi napácované podľa tohto receptu...rebierka nemali ☹
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29646

malka
19. feb 2012

@lyongirl dakujem 😉 🙂

lyongirl
19. feb 2012

baby potrebujem poradiť k tomu posúchu, vôbec mi nekysne, cesto je lepkavé a ťažké jak šlak, muž hovorí, že pol kvasníc asi bolo málo, ja sa v tom nevyznám, posledne sa mi nič nedarí a pritom je ten recept primitívne ľahký, kde robím chybu???

titkovamiriam
19. feb 2012

@lyongirl nevie čo sa mohlo stat.stare kvasnice,malo tepla....recept vyzera OK ak sa cesto lepí nieje este vymiesene cesto pred kysnutím musi byt jeden bochník,ja by som ti poradila ak je huste primies este teple mlieko s trochou cukru a uvidis 😉

gianni
19. feb 2012

@lyongirl neviem prečo ti nekysne,mne vykyslo pekne ale mala som ho v pekárničke,mlieka som dala dokonca až 400ml lebo aj na chleba tolko dávam na tolko muky a zemiaky som mala 3 stredné,cesto je lepkavejšie, som si namočila ruky do vody a tak som ho roztiahla po plechu,no a droždie som dala len štvrtku,fakt ti neviem poradiť,ja totiž nie som nejaký expert na kysnuté cestá,preto som to dala do pekárničky,hádam sa ti podarí