Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@adros som myslela ze bramboracka bude len o zemiakoch 😀 ja som takto podobne robila zeleninovu s hribami a tie tomu dodaju uplne inu chut,tak aj tato tvoja polievka musela byt dobra...tiez myslim,ze tvaroh mozes dat len tak na tie slize,ja robim iba sladku variantu,kvoli malemu ten dokaze zjest dospelacku porciu 😀
inak ja sa tiez pripajam a spravim pangaca @teleranka mne ked sa nechce robit tuto rybu vyprazanu,tak ju bud zapeciem so smotanou s syrom alebo opeciem na masle na panvici,ale predtym ho nasolim,posypem mletou rascou a sladkou paprikou tak nam to chuti najviac 😉
ahojte dnes polievka brokolicova a francuzske zemiaky...drahy uz dnes siel konecne do prace tak sme doma sami s malym...a pojdeme si pre nasu hviezdu.. 🙂 mozno bude aj ten super pernik 🙂
zeleninová polievka, na dnes nám to stačí, druhé dnes nebude a na zajtra sa mi už pečie mäso v trúbe a ešte idem urobiť kapustu a knedlu.
mliecna zamiakova polievka, zaroven aj cesnacka - nieco ostane na zajtra a pozajtra 🙂 + zemlovka
na dnes k večeri rozmýšľam len nad hrstkovou mliecnou polievkou...
kedze je post a deti nechcu rybu,tak som uvarila zeleninove rizoto a tvarohovo-jahodove gulky,posypane orechami 😀 😀 😀 😀 😀
my dnes mliecna polievka zo zelenej fazulky a rezance s tvarohom
paradajkova polievka, cestoviny so syrovo - brokolicovou omackou a sisky.. 🙂
fazulova polievka na sladko,rezance s kakaom
chodim sem kazdy den pozerat co varite 😉
Babka robí na obed špenát s vajíčkom a ja na večeru lososa - taký mňam pôst
zo včera zostala zeleninová polievka.a na večeru opečiem rybu na masle so zemiakmi.mňam.normálne mi tá ryba zachutila 😀
@teleranka no ja robím špenát tak ,že dám trošku oleja a cesnak usmažiť ale len trošku a do toho dám špenát.ak je pustený,pridám vajíčka na zahustenie a trošku vegety.
ja som včera skúšala tento recept http://www.nanicmama.sk/slane/langose-jednohubky ...je to veľmi jednoduché,rýchle a mňam 🙂
Dnes sójový segedínsky a na večeru syrové tousty s cesnakovým dressingom 🙂
kočky poraďte, môj muž ma už dlhšie prosí, nech mu urobím taký kokosový koláč, aký majú v Tescu (majú ho pri pečive - tam ako s napr. šišky či muffiny, nakrájaný na kocky- spodok je tmavý kakaový a na vrchu je akási kokosová plnka) , nepoznáte ho?
@stanislavao je tam aj nejaka ina zelenina? davas tam bujon? ake korenie treba?
chcela by som to vyskusat. 🙂
Idem robit spagety akurat- ze pol 4dost skoro varim 😅
dnes zeleninkova polievka pre drobca,nam kapustnica,cestoviny so syrovou omackou so sampinonmi a slaninkou,nasla som tu vcera inspiraciu 😉
dnes vyprazany syr so zemiakmi pre mm a pre nas ryba 🙂
ja som robila rybu na zelenine s kuskusom, kedze nam dnes zacal ten post 😉 a masko budeme vidiet az na Velku noc 😎
takze my dnes paradajkova polievka so syrom a krutonmi,krabie tycinky v cesticku s pecenymi zemiakmi a zeleninovy salat so syrom a dresingom, a este idem upiect sisky-vcera som nestihala 😀
@janulkan zhodov náhod som aj ja hľadala na internet recepty s avokádom. Našla som na tejto stránku, sú tam aj recepty s kuracím mäsom http://varecha.pravda.sk/recepty/suroviny/avokado/
My dnes máme ešte halušky. Ja mám Vita čoko puding, keďže mi tie halušky akosi neurobili dobre. ☹ A budeme mať aj domáci pribináčik.

zapekane hriby plnene parmezanom, pecene zemiaky, salat s cinskej kapusty, jemna fazulova polievka