icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
22. feb 2012

zapekane hriby plnene parmezanom, pecene zemiaky, salat s cinskej kapusty, jemna fazulova polievka

erni
22. feb 2012

@adros som myslela ze bramboracka bude len o zemiakoch 😀 ja som takto podobne robila zeleninovu s hribami a tie tomu dodaju uplne inu chut,tak aj tato tvoja polievka musela byt dobra...tiez myslim,ze tvaroh mozes dat len tak na tie slize,ja robim iba sladku variantu,kvoli malemu ten dokaze zjest dospelacku porciu 😀
inak ja sa tiez pripajam a spravim pangaca @teleranka mne ked sa nechce robit tuto rybu vyprazanu,tak ju bud zapeciem so smotanou s syrom alebo opeciem na masle na panvici,ale predtym ho nasolim,posypem mletou rascou a sladkou paprikou tak nam to chuti najviac 😉

drobik1
22. feb 2012

ahojte dnes polievka brokolicova a francuzske zemiaky...drahy uz dnes siel konecne do prace tak sme doma sami s malym...a pojdeme si pre nasu hviezdu.. 🙂 mozno bude aj ten super pernik 🙂

lucadra
22. feb 2012

zeleninová polievka, na dnes nám to stačí, druhé dnes nebude a na zajtra sa mi už pečie mäso v trúbe a ešte idem urobiť kapustu a knedlu.

hhenike
22. feb 2012

mliecna zamiakova polievka, zaroven aj cesnacka - nieco ostane na zajtra a pozajtra 🙂 + zemlovka

riana12
22. feb 2012

na dnes k večeri rozmýšľam len nad hrstkovou mliecnou polievkou...

anabelka83
22. feb 2012

kedze je post a deti nechcu rybu,tak som uvarila zeleninove rizoto a tvarohovo-jahodove gulky,posypane orechami 😀 😀 😀 😀 😀

gucz
22. feb 2012

dnes k obedíku zeleninový vývar s krupicovými haluškami (alebo skôr strúhancami), zeleninové rizoto (manžel si k tomu dá aj pečienku na šťave od včera) a šalátik z čínskej kapusty, a na večeru pre MM špenát (s volským okom a chlebíkom, MM to miluje). My si dáme k večeri rizoto

zuziq
22. feb 2012

my dnes mliecna polievka zo zelenej fazulky a rezance s tvarohom

mimikett
22. feb 2012

dnes som robila hovadzie masko s koprovou omackou a knedla ( @eridia v parnom hrnci a podarilo sa, este raz dakujem ) a poobede si spravime babovku

jenie123
22. feb 2012

paradajkova polievka, cestoviny so syrovo - brokolicovou omackou a sisky.. 🙂

karin0401
22. feb 2012

fazulova polievka na sladko,rezance s kakaom

karin0401
22. feb 2012

chodim sem kazdy den pozerat co varite 😉

leila13
22. feb 2012

@teleranka - no najlepšie sa dá spraviť v trojobale a vysnažiť... tiež som ho raz piekla/zapekala ale nič moc, lebo je moc mäkký a mazlavý

leila13
22. feb 2012

Babka robí na obed špenát s vajíčkom a ja na večeru lososa - taký mňam pôst

teleranka
22. feb 2012

@leila13 trojobal je múka, vajce a strúhanka? dobre som napísala poradie? a špenát sa chystám tiež v piatok, ale nemám poňatia, jak sa robí... 😖

nelinka0401
22. feb 2012

zo včera zostala zeleninová polievka.a na večeru opečiem rybu na masle so zemiakmi.mňam.normálne mi tá ryba zachutila 😀
@teleranka no ja robím špenát tak ,že dám trošku oleja a cesnak usmažiť ale len trošku a do toho dám špenát.ak je pustený,pridám vajíčka na zahustenie a trošku vegety.

leila13
22. feb 2012

@teleranka - ano 🙂 múka, vajíčko, strúhanka.
A špenát tiež neviem robiť... ale na nete sa nájde veľa receptov s presným postupom. Robievame špenát so smotanou - je menej zelený a lahodnejší.

s_i_s_a
22. feb 2012

ja som včera skúšala tento recept http://www.nanicmama.sk/slane/langose-jednohubky ...je to veľmi jednoduché,rýchle a mňam 🙂

kacsik
22. feb 2012

Dnes sójový segedínsky a na večeru syrové tousty s cesnakovým dressingom 🙂

kralicica
22. feb 2012

kočky poraďte, môj muž ma už dlhšie prosí, nech mu urobím taký kokosový koláč, aký majú v Tescu (majú ho pri pečive - tam ako s napr. šišky či muffiny, nakrájaný na kocky- spodok je tmavý kakaový a na vrchu je akási kokosová plnka) , nepoznáte ho?

kralicica
22. feb 2012

toto je on

slimstar
22. feb 2012

@stanislavao je tam aj nejaka ina zelenina? davas tam bujon? ake korenie treba?
chcela by som to vyskusat. 🙂

janusa_
22. feb 2012

Idem robit spagety akurat- ze pol 4dost skoro varim 😅

lencyca
22. feb 2012

dnes zeleninkova polievka pre drobca,nam kapustnica,cestoviny so syrovou omackou so sampinonmi a slaninkou,nasla som tu vcera inspiraciu 😉

tinuskaha
22. feb 2012

dnes vyprazany syr so zemiakmi pre mm a pre nas ryba 🙂

katren
22. feb 2012

ja som robila rybu na zelenine s kuskusom, kedze nam dnes zacal ten post 😉 a masko budeme vidiet az na Velku noc 😎

sisanka
22. feb 2012

takze my dnes paradajkova polievka so syrom a krutonmi,krabie tycinky v cesticku s pecenymi zemiakmi a zeleninovy salat so syrom a dresingom, a este idem upiect sisky-vcera som nestihala 😀

lussy23
22. feb 2012

@janulkan zhodov náhod som aj ja hľadala na internet recepty s avokádom. Našla som na tejto stránku, sú tam aj recepty s kuracím mäsom http://varecha.pravda.sk/recepty/suroviny/avokado/

My dnes máme ešte halušky. Ja mám Vita čoko puding, keďže mi tie halušky akosi neurobili dobre. ☹ A budeme mať aj domáci pribináčik.

bubinko83
22. feb 2012

@sisanka si sa inšpirovala včerajšou relaciou Bez servitky? 😀