icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

flowerska
2. mar 2012

zeleninova kremova polievka, zemlovka

lululka555
2. mar 2012

@zklimekova ahoj vyzera super,ako z obchodu,ja robievam na plech,kakaovu 🙂 😎

tretulka
2. mar 2012

polievka od vcera, kysla zemiakova a zapekane penne s brokolicou a nivovou omackou, prave som chutnala, su vyborneeee 😵 a peciem jablkovo-bananove muffiny s ovsenej muky, mnam

danielaj
2. mar 2012

@zklimekova vyzerá krásne 😉 si mi chute narobila, asi ju budem musieť po dlhšej dobe aj ja urobiť 😉

drobik1
2. mar 2012

my dnes zeleninova polevka s krupicovymi knedlickami a granadir...🙂

papuka
2. mar 2012

@zklimekova a ked bude dobrá , dáš nám aj recept ? prosím 🙂 moj muž má velmi rád marlenku

karin0401
2. mar 2012

rybka pangasius a zemiakova kaša

romea
2. mar 2012

Dojedame veci z predoslych dni tak dnes len na vwceru a manzelovi na vikend do roboty cestovinovy salat (cestoviny, krabie tycinky, vajicko, kukurica a rajcinyvplus tatarska) a zatra budeme varit zeleninovu polievku a bolongske lazane🙂

alexis617
2. mar 2012

dnes máme rizoto a včera sme mali šošovicovú a fašírky so zemiakmi

karin0401
2. mar 2012

@romea mas nejaky dobry recept na tie lazane?dik

pinkypinkus
2. mar 2012

cibuľová polievka s opraženým chlebíkom, bravčové slížiky na hrášku so strúhaným syrom s ryžou

zklimekova
2. mar 2012

@papuka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41992...r... som podľa toho vraj je ok..no uvidím keď ju rozkrojíme...potom dám info 🙂

mimikett
2. mar 2012

@keira rybku ( mne sa osvedcili tie kocky tresky z Lidlu ) si nakrajam na kocky a osmahnem na oleji, osolim, okorenim. Rybku odlozim nabok a do vypeku potom dam zeleninku. Robim tri varianty: 1.) klasika mrazena zelenina, pridam sol, korenie, mletu cervenu papriku a vegetku, 2.) cinsky variant, dam mrazenu cinsku zeleninovu zmes, pridam sol, korenie, kari, zazvor, cili, 3.) letny variant, cuketka, baklazan, paradajky, paparika, sampiony - co je doma, pridam sol, korenie, bazalka, oregano, cesnak. Ked je zelenina hotova pridam tam urobenu rybu a zlvast pripravenu ryzu. Zamiesam a mnamka je na svete.

mimikett
2. mar 2012

Dnes dojedame cervenu zemiakovu polievocku a palacinky

maryennn1
2. mar 2012

taak dnes máme šošovicovú polievočku a tiež palacinky 🙂

babulka123
2. mar 2012

my mame nejaky dojedaci tyzden co mraznicka dala . { ked varim a ostane nieco este aspon na jeden obed tak to zamrazim ] takze sme mali vianocnu kapustnicu , vcera sme mali spanielke vtacky so zemiakmi zo dna predtym tiez co ostali , a dnes sme dojedli spagetky , a manzel bude mat gulas s akurat 4 ks knedle co ostala tiez.. ale aby sa nepovedalo tak som spravivla aspon Ninke aj cerstvu polievocku .. heheheh

kawasaki17
2. mar 2012

fazulova polievka a spagety s masovou omackou

snu
2. mar 2012

mame dnes ten fazulovy privarok a masovi fasirku.. ,, baby mne tento krat ten ORGAZMUS neak nechuti, neviem ci som dala vela cukru do plnky.. manzelovi chuti,, mozno sa mi menia chute :D ,, a citam ze to fici zas MARLENKA, ja som ju robila úred pol rokom 😀 bola super,ale povedala somze nikdy viac a polku som dala do mrazaka a este je tam.. setrim 😀 ja ju strasne lubim ale teda 6 platov cesta.. uf to bol horor pre mna 😀

nanulik
2. mar 2012

kuracinka zapečená s tatrkou (recept z mmb) k tomu zemiaky a polievka zo včera hrášková mlieková

nanulik
2. mar 2012

a zajtra budeme obed dojedať len polievku urobím. mám v pláne kalerábovú

drobik1
2. mar 2012

my zajtra gulasova polievka a langose...a v nedelu slepacia polievka a mäso na stave s hraskom a cestovinami...-)

nikita308
2. mar 2012

dnes perkelt zo zajaca, kt. zostal aj na zajtra... len už neviem aké mám variť polievky... chcelo by to nejakú zmenu... len keď moji najbližší hocičo nezjedia... ☹

irsina83
2. mar 2012

@nikita308 a co maju radi??? ja si vymyslam polievky a spojim aj naspojitelne 😀

irsina83
2. mar 2012

@tretulka prosim ta das mi recept na tie muffiny???

irsina83
2. mar 2012

ja som dnes varila zeleninou poliecku s cervenou sosovickou a pismenkami a bolonske spagety...malej stasne chutia cestoviny v poslednej dobe 😀

nikita308
2. mar 2012

@irsina83 polievky majú najradšej cesnakovú, kapustovú, vývary, zeleninovú (ale nesmie obsahovať ružičkový kel, špenát, brokolicu)... malá zje aj fazuľovú al. šošovicovú... a manžel čo sa týka jedál, to je hrúza... takže v nedeľu sa snažím uvariť tak, aby zjedli všetci a v týždni varím nám zvlášť a pre neho zvlášť... 😕

irsina83
2. mar 2012

@nikita308 ja robim jednu takuto a doteraz kazdemu chutila, je fakt uzasnaaaa 😉 staci akykolvek kusok hovadzieho, korenova zelenina - mrkva, petrzlen,zeler -tato polievka znesie viac zeleru, robi tam uzasnu chut, kalerab a cibula, bobkovy list, cierne korenie, sol a vegeta a cervena paprika a este majoranka. nasekas na drombo cibulu, posmazis, pridas do nej posmazit aj korenie aj bobkovy list a pridas na drobno zeleninu, poriadne porestujes, zasypes cervehou paprikou, mozes pred tym aj osolit, pridas masko na malinke kococky a zalejes vodoua ked je zelenina polomakka pridas na kocky nakrajane zemiaky a po dovareni pidas majoranku. Ta polievka je uzasnaaaaa, vyskusaj - moja babicka ju robievala - volali sme ju gulasova zelenina... nejde tam ziadna muka nic...a je uzasna a este aj maskom 😉 ked nieje hovadzie kludne mozes dat aj bravcove 😉 vyskusaj, uvidis ze sa im bude pacit 😉

nikita308
2. mar 2012

@irsina83 Dík za tip, vyskúšam a dám vedieť... len musím oklamať ohľadom mäsa, lebo manžel okrem kuracieho a bravčového iné nechce, tak v tomto ho klamem dosť často... 😀 😀 😀 no a zje a nič sa mu nestane... 😀

irsina83
2. mar 2012

@nikita308 ked to bude na drobne kococky tak to ani nezisti 😉 nech vam len chuti 😉

00matula
2. mar 2012

My sme mali dnes zeleninkovu polievocku so struhankou- neviem ako sa to oficialne vola, a bryndzaky so slaninkou. Zajtra budem robit bud cernohorske rezne, alebo plnene rezne so syrom a sunkou...maju prist svokrovci... 😀