icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
3. mar 2012

tak dnes bol ryžový nakyp a zemiakova polievka s párkom

ewana73
3. mar 2012

@akika722 no vsak vraj do 3 rokov,lebo deti este nemaju v tele latky,kt.by ich spracovali a hribiky su predsa tazsie. kupujem pre maleho detsku ryzu plasmon (dostat v lekarni) to je taka miniaturna lebo on nrmalnu nezje.

akika722
3. mar 2012

@ewana73 ja kupujem šampinovny-väčšinou čerstve a občas ich maly papa ak ich urobim...nikdy ho nebolelo bruško ani sa divne nespraval po zjedeni 😅 ale väčšinou papa omačku a huby povyberam-no vyvar z hub to predsa len je 😉

miriamr
3. mar 2012

polievka zo strúhanej zeleniny s mrveničkou, bryndzové halušky a kardinál http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5008 😉

liviadanova
3. mar 2012

@ewana73 hríby sa môžu až od 6 rokov ako aj niva a camembert

lolko_lenka
3. mar 2012

my dnes máme zapekané cestoviny 🙂 a s Nelkou sme začali príkrmy, čiže ona mala mrkvičku 🙂

sharmana
3. mar 2012

dnes pórová polievka so zemiakmi, pečené horné kuracie stehná a ryža... poobede sa chystám urobiť čerešňovú bublaninu 🙂

ewana73
3. mar 2012

@liviadanova dokonca od 6? a ake ine problemy by mohli sposobit?

lolko_lenka
3. mar 2012

a idem robiť ešte bábovečku 🙂

danielaj
3. mar 2012

krásny slnečný deň prajem 😉 my sme dnes dojedali údenú fazuľovú polievku zo včera, + som robila zapekané ryžovo-mäsové gule na kyslej kapuste so smotanou, zemiaky a deťom kuracie rezne, tarhoňa 😉 a idem robiť Casablanca rezy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46427 😉

tosomja
3. mar 2012

šošovicový prívarok, varené vajíčko

mishuu
3. mar 2012

pórová polievka s hráškom a cestoviny so špenátovou omáčkou a kuracím mäskom 😝 😝 😝

wighy
3. mar 2012

kuracia polievka, krkovicka v safranovej omacke s ryzou a fanky ale nie vyprazane ale pecene v rure mnaaam 🙂

iinuska
3. mar 2012

sosovicova polievka, granadir. uhorkovy salat

keira
3. mar 2012

@mishuu receptik na tu spenatovu omacku .. mozem? 😉

keira
3. mar 2012

@wighy aka to je safranova omacka? 🙂

martinkatinka
3. mar 2012

Ja asi skúsim zajtra toto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2694

lucikatn
3. mar 2012

dnes sme boli na obede u rodičov - šampiňónová polievka s mrveničkou, karfiol v trojobale s varenými zemiakmi a domácou sterilizovanou cviklou.

Zajtra chcem robiť podľa tohto receptu http://recepty.brtnik.info/recept.php?id=85&naz... ale miesto šunky dám tofu... už teraz mi tečú slinky.... 😀

lola77
3. mar 2012

@martinkatinka To je fajné 🙂 Už som to robila 🙂

lola77
3. mar 2012

Baby, zajtra sa chystám robiť Gordon Blue z bravčového mäska, len ja mám vždy taký problém, že neviem pekne mäsko vypražiť. Buď sa mi mäsko poriadne nevypraží alebo mi zhorí strúhanka :-/ Neviete mi poradiť niečo osvedčené, aby sa mi to už zajtra podarilo?

zuul
3. mar 2012

ahojte, my dnes fazulova polievka a tiez karfiol a zemiacky
a zajtra vyvar kuraci a plnene kuracie rezne a ryza.
nakukam tu, ze co varit krpcom cez tyzden, nic ma nenapada 😲

zuul
3. mar 2012

@lola77 masko bravcove musis robit pomaly a na malom ohni. nedavas do fritezy?

lola77
3. mar 2012

@zuul Mám len takú malú fritézu - fakt mini. Tak sa mi rezeň ani nebude zmestiť. Veď ja to zvyknem pomaly, ale nikdy sa mi to nepodarí.

zuul
3. mar 2012

@lola77 ja preto nerada pripravujem bravcove. tiez nikdy neviem kedy je ready, a ked robim cernohorske tak to uz vobec. no takze len pomaly a dlho tot moja rada jedina.

zklimekova
3. mar 2012

@papuka no tak možem povedať že tá marlenka je super...najprv som ju dala do chladničky a stuhla..bola ako tehla tak som mala zlosť..ale keď som ju vybrala..tak krásne zmakla a je fakt super 🙂

angela1
3. mar 2012

@adelaida33 ako robíš tie pirohy? nikdy som to nejedla ale znie to super 🙂 🙂

lussy23
3. mar 2012

ahojte. baby, včera som tu videla receptna cestoviny s tuniakom... nechce sa mi to hľadať, má niekto ten recept?

wighy
3. mar 2012

@keira na masle oprazim cibulku, pridam nakrajane maso oprazim podlejem vodou,podusim, pridam smotanu na slahanie a trochu safranu,dochutim a je to 😉

l.lara
3. mar 2012

@lola77 rezen daj na panvicu az ked je poriadne horuci olej. po par sekundach to stis na najmensi plamen a vyprazaj. a poradne vyklep rezne, aby boli tensie, nech sa lahsie uprazia. 🙂 a treba casto menit olej, aby tam nebola ta zhorena struhanka..ale to asi uz vies..🙂

l.lara
3. mar 2012

@ewana73 hriby urcite najskor od 6.rokov kvoli otrave (i ked su huby jedle, detsky organizmus to nevie spracovat) nasa pediatricka zakazuje do 10tich, lebo mala pacienta -10 rocneho ktory sa otravil z hribov, ktore jedla cela rodina. nikomu nic nebolo,len jemu..