icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

andyzrs
3. mar 2012

Baby prosiiiim poslite mi recept na pizza cesto. dostal som minule jeden no nedalo sa to jest. vdaka

snu
4. mar 2012

bre ranko, tak dnes mame filety z aliaskej tresky v trojobale a este neviem co k tomu 😒 salat,hranolky? zemiakovu kasu?

irsina83
4. mar 2012

dobre ranko, este netusim ale ja spravim asi tekvicovu kremovu a vytiahli sme rostenku a mm nieco z nej uvari 😉

tinuskaha
4. mar 2012

masove gulky v paradajkovej omacke a bryndzova polievka ako dezert struhany tvarohovy kolac 🙂

sisanka
4. mar 2012

aj my dnes paradajkova omacka s masovymi gulickami,domaca knedla a vyvar s rezancami 🙂 mozno aj pernik alebo nieco take 😉

rastulka
4. mar 2012

Dobre ranko,my dnes kuracia pol. s mrvenickou a svieckova zo zajaca s domacou knedlou 😝

alexis617
4. mar 2012

ahojte mi kuraciu polievočku a čínu

erni
4. mar 2012

Ahojte, polievku zeleninovu s krupkami a kuracie masko,este neviem ci rezne alebo sote
@andyzrs cesto na pizzu: 70dkg hladkej muky, 2dcl mlieka na kvasok+lyzicku cukru,sol, 1,5 kocky kvasnic, 2dcl vody a 6 PL oleja..cesto vypracujeme, nemusi kysnut, pecieme vo vyhriatej rure,220, 15 minut, vyjdu z toho 4 pizze
peknu slnecnu nedelu zelam 🙂

lydia22
4. mar 2012

Sosovicovu polievku a ryzovy nakyp.

linddi
4. mar 2012

Nič, ideme na obed mame 😀
Vraj bude variť černohorský rezeň so zemiakmi a ryžou 😉

gumkacik
4. mar 2012

@sisanka posli my recept prosim ta na pernik 😵

jajuska1411
4. mar 2012

maso na stave +tarhona alebo knedla

zuziq
4. mar 2012

zeleninkova polievocka s krupicovymi haluskami a povodne to mala byt zivanska v rure, ale vytiahla som bravcove masko narezane na kocky, tak bude bravcove na jablckach s ryzou 😀

lolko_lenka
4. mar 2012

@zuziq ten recept na to bravčové si prosím 🙂

zuziq
4. mar 2012

@andyzrs ja som ich skusila viac, najviac nam chuti toto. Je nadychane, nevyschnu ani okraje, proste mnam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38550

zuziq
4. mar 2012

@lolko_lenka idem skusit nieco ako toto. Bez poru a salvie 😀 Prichutim si to uz potom aj podla seba. Este som to nerobila. Zvyknem len pecienku na jablckach a kecupe a to nam chuti tak uvidime..
http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=12916&k=4

papuka
4. mar 2012

@zklimekova tak to je super,dakuje a vyskúšam, dám potom vediet ako som dopadla 😉

zklimekova
4. mar 2012

dnes sa nám varí slepačia polievka s rezancami, rezne z kuracích pŕs a zemiaková kaša 🙂

mitinka
4. mar 2012

Ja som dnes dala variť toto a je to extra rýchle a už aj koštujeme a je to mňááááám.No len miesto hrozienok,ktré ja nelubim som dala lyžicu medu 🙂 mňááááááááááááám 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46439 stojí za vyskúšanie 😉

dannii
4. mar 2012

Rozvoniava tu kuracia polievocka,upiekla,som smotanovy zakusok s jahodami a mame francuzke zemiaky 🙂 🙂 🙂

firstbaby
4. mar 2012

My dnes vyvar z bravc. kosti, od kare a druhe sme dostali od jednych a druhych starych rodicov - rybacia fasirka so zemiakovym salatom a na veceru budu francuzske zemiaky 😉

lululka555
4. mar 2012

rezne s ryzou..oblizprst 😵

barca127
4. mar 2012

u nas pecene masko s koprovou omackou 🙂)

happy8051
4. mar 2012

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.101506...

tip na skvely koilacik... mam odskusane

mis_ka
4. mar 2012

pecene kare s jablckami a pecene zemiaky

nelly3
4. mar 2012

madarsky gulas+knedlik a vecer idem "upiect" nepeceny kolacik z bebe keksov 😉

amexa
4. mar 2012

kremova hraskova polievocka a moje oblubene chilli con carne s ryzou 🙂

yvetulka
4. mar 2012

cicerova polievka, kuracie stehna pecene v remoske, dusena ryza, kompotik

svetllana
4. mar 2012

Fasirky, pyre a uhorkovy salat so smotanou pre muza a pre nas ostatnych proste len kysle uhorky 🙂