Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby ja som dnes robila poriadky v mrazaku a nasla som tam opekance ktore som robila este v januari 😒 a dostala som na nich obrovsku chut..to by som ich mohla este jest??hadam hej ked boli v mrazaku..podotykam ze bez maku len ciste opekance 😕
Dnes som varila segedin...a pre krpca to masko zo segedina- pliecko na brokolici..s cestovinou....
hovadzia polievka a dalej neviem...citam inspiracie, ale kapustove fliacky to sa take tu nejedava, brokolica bola vcera..ten segedin by som si dala,ale pockam az pojdem k mojej mame,ja to tak dobre neviem 🙂
nie už neobalujem
pyré je fajn, len tá moja opica ho nechce
segedín aj na zajtra 🙂
štvrtok -špagety
piatok- hlivový paprikáš s kolienkami 🙂
baby viete mi poradit?
kde dostanem kupit ovsene otruby?
v nejakom obchodnom retazci?
Vcera sme dojedali z nedele a na veceru som robila cestoviny s tuniakom od @adelaida33 boli veeelmi chutne 😀
Dnes sme mali zeleninkovu polievku s krup.haluskami,vyprazany bravcovy rezen a slov.ryzu 😉
@rastulka a kde nájdem recept na tie cestoviny s tuniakom od @adelaida33 ďakujem
@zuzka1. v DM nemajú? alebo skús nejaký bchod so zdravou výživou. Planeta food a pod...
u nas dnes zeleninova polievka a spenat s volskym okom a zemiakmi
celotyzdenny jedalnicek sa mi minuly tyzden zrealizvat nepodarilo, takze to u nas asi nebude fungovat 😝
stale do toho nieco prislo, raz sme nejedli doma, druhykrat dovliekol muz jedlo od svokry a podobne nuansy a bolo po jedalnicku, vsetko sa to prehadzalo 😖 polovicu jedal som vobec nevarila
vcera sme mali: krupkovu polievku, rybacie fasirky, zemiakova kasa, mrkvovy salat
dnes? obed v Ikea cestou do Hainburgu 🙂
ja som robila len cestoviny plnene hubami a posipane parmezanom a zajtra (no u vas uz dnes) zemlovku - len musim najst nejaky lahky a dobry recept 😅
baby poraďte, ako doma upiecť arabský chlieb?, Takú tú placku do ktorej dávajú v rýchlych občerstveniach gyros... robili ste to už? Pomohol by mi aj obrázok cesta, ako to má vyzerať 😀
@martinkatinka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24011 ja som ich už robila a boli vynikajúce
ja idem robit kolozvarsku kapustuuuuu 😵 😵 😵 😵 😵 mnaaaammmmm 😵 😵 😵 😵 😵
@palculienka123 jejo, dík... ja som to tam nenašla... 😀
my dnes dojedame polievocku zo vcera a s drobcom si urobime zapekanu brokolicu 😉
budem robit hovadzi (madarsky) gulas (s nokami), kto sa do toho vyzna a ma chut, mohol by mi prispiet nejakymi radami, potesiiiim sa, ja to totiz budem robit sama prvykrat. 😀
dnes špenátové halušky so syrovo - smotanovou omáčkou a asi paradajková polievka..ešte som sa nerozhodla ...ak vám ostane masko z polievky- napr zo sliepky - čo s ním??...

@gianni kľudne daj vedieť 😉 náš má 8 rokov, už starý dedko je to 😒 u nás sa mu venuje hlavne manžel, ja tiež nestíham 😒