icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
6. mar 2012

@gianni kľudne daj vedieť 😉 náš má 8 rokov, už starý dedko je to 😒 u nás sa mu venuje hlavne manžel, ja tiež nestíham 😒

tinuskaha
6. mar 2012

baby ja som dnes robila poriadky v mrazaku a nasla som tam opekance ktore som robila este v januari 😒 a dostala som na nich obrovsku chut..to by som ich mohla este jest??hadam hej ked boli v mrazaku..podotykam ze bez maku len ciste opekance 😕

amstelka
6. mar 2012

@danielaj
jj, uz som o topinambure pocula, tak to mate super, ze vam to doma rastie 😉
ja som uvarila paradajkovu s mrvenickou a syrom a kapustove fliacky...
nam velmi chutia, ale manzel velmi nadseny nebude 😀
ale aj taketo jednoduchsie jedla treba papat...

kibuk
6. mar 2012

@tinuskaha jasne opekance sa daju zjest 🙂

tanija133
6. mar 2012

Dnes som varila segedin...a pre krpca to masko zo segedina- pliecko na brokolici..s cestovinou....

januschka10
6. mar 2012

hovadzia polievka a dalej neviem...citam inspiracie, ale kapustove fliacky to sa take tu nejedava, brokolica bola vcera..ten segedin by som si dala,ale pockam az pojdem k mojej mame,ja to tak dobre neviem 🙂

adros
6. mar 2012

@katkas1 tak buchty sú perfektné, cesto je super vzdušné, lahúčke.

rakywanda
6. mar 2012

nie už neobalujem
pyré je fajn, len tá moja opica ho nechce

rakywanda
6. mar 2012

@slavik nie už neobalujem

ukana
6. mar 2012

segedín aj na zajtra 🙂
štvrtok -špagety
piatok- hlivový paprikáš s kolienkami 🙂

zuzka1.
6. mar 2012

baby viete mi poradit?
kde dostanem kupit ovsene otruby?
v nejakom obchodnom retazci?

rastulka
6. mar 2012

Vcera sme dojedali z nedele a na veceru som robila cestoviny s tuniakom od @adelaida33 boli veeelmi chutne 😀
Dnes sme mali zeleninkovu polievku s krup.haluskami,vyprazany bravcovy rezen a slov.ryzu 😉

majushkab
6. mar 2012

@rastulka a kde nájdem recept na tie cestoviny s tuniakom od @adelaida33 ďakujem

rastulka
6. mar 2012

@majushkab str:930 😀

majushkab
6. mar 2012

@rastulka idem hneď pozrieť 🙂 vďaka

akika722
6. mar 2012

@zuzka1. tušim všade.. u nas na vychode je obchod milk agro,ja som ich zohnala aj tam..myslim že to maju všede

zuzka1.
6. mar 2012

@akika722 dakujem, popozeram, hadam v tescu ci iden dostanem

rebecca2006
6. mar 2012

@zuzka1. v DM nemajú? alebo skús nejaký bchod so zdravou výživou. Planeta food a pod...

libka1
7. mar 2012

u nas dnes zeleninova polievka a spenat s volskym okom a zemiakmi
celotyzdenny jedalnicek sa mi minuly tyzden zrealizvat nepodarilo, takze to u nas asi nebude fungovat 😝
stale do toho nieco prislo, raz sme nejedli doma, druhykrat dovliekol muz jedlo od svokry a podobne nuansy a bolo po jedalnicku, vsetko sa to prehadzalo 😖 polovicu jedal som vobec nevarila

happy8051
7. mar 2012

vcera sme mali: krupkovu polievku, rybacie fasirky, zemiakova kasa, mrkvovy salat
dnes? obed v Ikea cestou do Hainburgu 🙂

bronia13
7. mar 2012

m
@happy8051 mnam vsetko co si varila a tak isto Ikea - tam ja mam rada vsetko 😵

bronia13
7. mar 2012

ja som robila len cestoviny plnene hubami a posipane parmezanom a zajtra (no u vas uz dnes) zemlovku - len musim najst nejaky lahky a dobry recept 😅

martinkatinka
7. mar 2012

baby poraďte, ako doma upiecť arabský chlieb?, Takú tú placku do ktorej dávajú v rýchlych občerstveniach gyros... robili ste to už? Pomohol by mi aj obrázok cesta, ako to má vyzerať 😀

palculienka123
7. mar 2012

@martinkatinka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24011 ja som ich už robila a boli vynikajúce

irsina83
7. mar 2012

ja idem robit kolozvarsku kapustuuuuu 😵 😵 😵 😵 😵 mnaaaammmmm 😵 😵 😵 😵 😵

martinkatinka
7. mar 2012

@palculienka123 jejo, dík... ja som to tam nenašla... 😀

firstbaby
7. mar 2012

my dnes dojedame polievocku zo vcera a s drobcom si urobime zapekanu brokolicu 😉

zajaciq
7. mar 2012

budem robit hovadzi (madarsky) gulas (s nokami), kto sa do toho vyzna a ma chut, mohol by mi prispiet nejakymi radami, potesiiiim sa, ja to totiz budem robit sama prvykrat. 😀

zklimekova
7. mar 2012

dnes špenátové halušky so syrovo - smotanovou omáčkou a asi paradajková polievka..ešte som sa nerozhodla ...ak vám ostane masko z polievky- napr zo sliepky - čo s ním??...

snu
7. mar 2012

@happy8051 musim pochvalit ten tvarohovy kolacik,co si sem pridala,vcera som ho robila a vsetkym chuti,, aj teraz si ho davam ku kavicke 😉