icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rosannar
7. mar 2012

ja som včera robila cestovinový šalát ale večera bola pizza 😎

snu
7. mar 2012

no a dnes mame dusene plecko so zeleninkou a zemiakovou kasou,nase oblubene,, a na zajtra uz varim gulasik 🙂

jajuska1411
7. mar 2012

pizzu a zapekane cestoviny ked uz bola tepla rura 😀

ukana
7. mar 2012

@zklimekova ja zvyknem spravit rizoto 🙂 alebo nejaku omacku na cestoviny - pridam pretlak, kukuricu, masko, dochutim a sup na spagety 😉

bronia13
7. mar 2012

@martinkatinka je to veľmi ľahké potrebujete iba
200 g hladkej múky
1dcl mlieka (studené)
0,5 dcl oleja
trošku soli

všetko spolu zmiešame a necháme asi 5 minút stáť na pomúčenej doske. Bochník si
rozrežeme na 4 a vyvaľkáme si tenké placky. Pečieme na suchej panvici ale iba
chvíľku to uvidíte keď budu tak ich potom otočíme. Plníme podľa chuti chlebíky
su úžasne a netrvá vám to dlhšie ako 15 minút.

robila som par krat bol super!!!

zuul
7. mar 2012

my dnes polievka so sladkych zemiakov, a malemu asi spagety - on najradsej suche 😝

@snu ako robievas pliecko? dakujem za inspiraciu.

danielaj
7. mar 2012

pekný dník, 🙂 ja už mám navarené 😀 😀 😀 polievku som nevarila, dojedáme od včera kapustovú, urobila som zapekané palacinky plnené karamelovým pudingom, a malej som urobila dusené kuracie prsia s mrkvičkou + ryža, lebo sladké jedlá mi veľmi nechce 😒

bubo1104
7. mar 2012

dnes som varila mrkvovú polievočku a druhé zemiaky v rúre pečené , okorenené , pridala som veľa cibuľe a točenú klobásku a k tomu bude uhorka na kyslo

luy
7. mar 2012

syn chce grenadír a mala ho tiež ma rada a tak je dnes rozhodnuté GRENADIR bude

gianni
7. mar 2012

dnes dojedáme zo včera vývar z morčacích krkov a zemiakový paprikáš

snu
7. mar 2012

@zuul ja si plecko nakrajam na drobno,lebo maly moc nechce masko pozuvat, supnem ho na trosku oleja a podusim, pridam mrkvicku,celer, petrzlen, alebo inu zeleninku,, kukuricku.. a mrkvu este aj nastruham,vsetko spolu dusim uplne do rozpadnutia,ta nastruhana mrkva mi to zahusti,,samozrejme podlievam vodou,, dosolim a robim k tomu zemiakove pyre.. velmi to vsetci lubime..

liviadanova
7. mar 2012

zo včera šošovicová polievka a dnes robím langošeeee 😀

kibuk
7. mar 2012

ahojte dnes mame od vcera granadir a idem este na Kuracie sote s ryzou a VERIM ze zajtra nebudem varirt 😉 😀 😀

katkas1
7. mar 2012

@adros skusim aj ja ,ja som dnes robila dolky podla receptu jednej maminky co ho sem dala pred par dnami a vobec sa mi nerobili dobre, cesto bolo neskutocne huste a lepili sa mi mozno aj preto ze som robila na novej panvici tak som nastvana ako pes 😠

katkas1
7. mar 2012

@danielaj ako robis tie palacinky?

adros
7. mar 2012

@katkas1 ja som len použila Palmarin a z vajíčka dala iba žĺtok. Kysnúť som dala do izby, pod paplon. Za hoĎku bolo krásne vykysnuté. Jedinou chybou bolo, že som dala zlý džem, tak sa mi to blbo balilo. A kedže som robila z polovičnej dávky a taký malý plech som nemala, tak som to robila do okruhlej tortovej formy, takže neboli také pekne hranaté, ale na chuti im to neubralo 😉

dida84
7. mar 2012

ahojte...
zeleninková polievka a rizoto... 🙂

gucz
7. mar 2012

u nás dnes šošovičný prívarok s vajíčkom na tvrdo a k tomu čerstvo upečený domáci chlebík

tortelinka
7. mar 2012

@zuzka1. otruby mavaju v jednote alebo v obchodoch s bio potravinami

adros
7. mar 2012
fordikford
7. mar 2012

ahojte som tu nova dnes varim cesnakovu polievku z opekanym chlebom a syrom ,vypražane rybie file zemiakova kaša a spravim možno palacinky ak budu posluchat 🙂

denka_k
7. mar 2012

dnes bude pstruh na masle a zemiacky 🙂

katkas1
7. mar 2012

@adros no teraz som si vsimla ze od teba kupujem papuce 😀

katkas1
7. mar 2012

@fordikford ako robis tu cesnacku?Videla som milion receptov ja robim taku zo zemiakov ale vobec to nechuti tak ako v restike ☹

fordikford
7. mar 2012

moja tiež nieje ako v reštauračke klasika popražim cesnak na masle zasypem mukou červena paprika zalejem s vodou alebo vyvar hodim zemiaky osolim ked sa rozpučia tak rozmyxujem ,chalani chcu viac cesnaku tak ku koncu ešte pridam a necham zovriet ,teta robi v reštike a tam robia inu tak sa musim spytat

katkas1
7. mar 2012

@fordikford no to by si sa mohla a potom sem hod recept, myslim ze vela zienok by ti bolo veeeelmi vdacnych 😀

adros
7. mar 2012

@katkas1 😀 😀 no vidíš, to som si ani nevšimla 🙂 🙂

vivusika
7. mar 2012

u nás špenátový prívarok, zemiaková kaša, vajce a polievka krúpková so zeleninou 🙂

lucadra
7. mar 2012

Dukátové buchitčky 😀 Sladký obed 😀 Včera večer som robila vepřo knedlo zelo domáca knedla a jablkovú štrúdlu ešte máme. No teraz ideme dať tie buchtičky a poobede to vepřo.