icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bambi2
7. mar 2012

@lucadra mnammmm 😝

nelynka18
7. mar 2012

ahojte my mame cesnacku s opekanym chlebom a syrom,plnene zemiakove placky a rychlovecka pre decka syrove a kapustove halusky 😵 😵

lululka555
7. mar 2012

my mame dnes mäsko s knedlou od vcera a dnes urobim len palacinky navecer 🙂

adikad
7. mar 2012

My dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46276 a fasirky so zemiakmi.

rastulka
7. mar 2012

my mame este aj zo vcera,vari sa kuracie sote,bude s hranolkami 😉 a dcerka si objednala kokosove jeze 😲

katinkaaa7
7. mar 2012

mám zo včera ešte kelovú polievku a druhé je morčacie na prírodno s pečenými zemiakmi a broskyňový kompot 😝

daniz
7. mar 2012

včera na večeru boli mini langoše, dnes nevarím, mm vyberiem z mraziaka segedín a knedlu 😎

daniz
7. mar 2012

@zklimekova šalát, pomazánku, ku omáčke...

adelaida33
7. mar 2012

čaute žienky, u nás paradajková polievka s písmenkami, rybie prsty, zemiaková kaša a uhorkový šalát - to zostalo zo včera tak pre jedného, takže muž dojedá 😅 . no a dnes som zatiaľ spravila domáce široké rezance s tvarohom, tie zjem teraz na obed a muž ich bude mať na večeru 😀 . ak stihnem, tak ešte dnes navarím na zajtra, plánujem plnené kuracie zvitky, ryža a ľadový šalát s jablčným octom. suroviny už mám v chladničke 😀 , stihla som to cestou z prechádzky 😎 .

hexi
7. mar 2012

no ahojte, u nas sa uz vari kremova brokolicova polievka, a na zajtra soja s ryzou 😎

danielaj
7. mar 2012

@katkas1 už som to tu niekedy písala, 😉 úplne jednoducho, narobím si palacinky, ale namiesto džemom, plním uvareným pudingom, nám najviac chutí karamelový, naplnené naukladám do jenskej misy jednu vrstvu, celé zalejem pudingom, na to druhá vrstva a navrch tiež puding, posypem sekanými orechami, dám zapiecť do rúry, niekedy si ten puding, keď je ešte teplý zmiešam s kyslou smotanou a zas je to troška iná chuť 😉 , prípadne medzi tie vrstvy aj ovocie môžeš dať alebo jablká, hrozienka, navrch šľahačku atď, ja to obmieňam, a robím to dosť často, je to taká zmena oproti obyčajným palacinkám 😉

erni
7. mar 2012

ja som robila bravcovy perkelt a cestoviny
@danielaj tie palaciky musim vyskusat znie to dobre, ako dlho ich zapekas?

zuul
7. mar 2012

a takuto tortu som urobila malej na narodeninky

adelaida33
7. mar 2012

@zuul 😲 😲 😲 tá je krááásna 🙂 🙂 🙂

danielaj
7. mar 2012

@erni stačí 20 minút na 200 st., približne, musíš sledovať, aby ten puding navrchu nezostal suchý 😉
@zuul odpadnem 😲 , krásna 😵 😵

drobik1
7. mar 2012

ahojte my dnes gulas..aj na zajtra lebo ideme s malym rano na nefrologiu s oblickou... 😝

januschka10
7. mar 2012

ryza a rybie prsty

bubo1104
7. mar 2012

@zuul skutočne nádherná torta

katkas1
7. mar 2012

@danielaj a tie palacinky normalne poskrucas a tak davas zo jenskej misy?Da sa to potom pekne krajat?Na kolko stupnov to poecies?

danielaj
7. mar 2012

@katkas1 ano, normálne naplním, zatočím, naukladám vedľa seba, pekne sa to krája 😉 som vyššie písala, pečiem asi na 200st, tak 20 min približne, treba sledovať, aby sa ten puding veľmi nezosušil navrchu, ale len tak zapiekol 😉

bubo1104
7. mar 2012

@bronia13 - vďaka za úžasný receptík , vyskúšam . Už dlhšie som zháňala niečo podobné a môj krpček rád skúša nové veci , tak ako aj ja .

gianni
7. mar 2012

ešte sa mi pečie koláč s celým kompótom

luy
7. mar 2012

SOS: kto mi vie rýchlo napísať super,rýchly nenáročný postup na hrnčekové piškotové cesto,chcem robit AGAROVÝ REZ a akutne,lebo som takú chuť dostala,že až pred očami ho mám 😀

danielaj
7. mar 2012

@luy ja robím tento 😉 a aký je to agarový rez? 😕

Hrnčekové piškótové cesto

3 celé vajcia, 1 hrnček práškového cukru, 1 hrnček mlieka, 1 hrnček oleja, 2 a 1/2 hrnčeka polohrubej múky, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva

luy
7. mar 2012

@danielaj dakujem za záchranu života,tak to dám piškotové cesto,potrem džemom a na vrch dám jahody a z tej štavy a želatíny urobím vrch 🙂

luy
7. mar 2012

@danielaj problém je že to piškotové cesto mi doteraz robila krstná lebo ho vie najlepšie len jej nejde mobil tak som hladala záchranu tu 😉

rastulka
7. mar 2012

@zuul Nádherná torticka s nádhernou slecinkou 😉

mv1
7. mar 2012

ja som robila lievance a mamina segedín..že mám si prísť zobrať 🙂 🙂 🙂 ja ho môžem 😀

danielaj
7. mar 2012

@luy nemáš za čo, rada pomôžem, keď viem 😉 jaj, som nevedela, že to má taký názov 😀

adelaida33
7. mar 2012

Tak som to stihla 😝 , hurá, mám navarené aj na zajtra 😉 : kuracie zvitky plnené údenou šunkou, syrom a kyslou uhorkou, k tomu ryža a ľadový šalát s redkvičkami a jablčným octom.