Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte my mame cesnacku s opekanym chlebom a syrom,plnene zemiakove placky a rychlovecka pre decka syrove a kapustove halusky 😵 😵
my mame dnes mäsko s knedlou od vcera a dnes urobim len palacinky navecer 🙂
My dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46276 a fasirky so zemiakmi.
my mame este aj zo vcera,vari sa kuracie sote,bude s hranolkami 😉 a dcerka si objednala kokosove jeze 😲
mám zo včera ešte kelovú polievku a druhé je morčacie na prírodno s pečenými zemiakmi a broskyňový kompot 😝
včera na večeru boli mini langoše, dnes nevarím, mm vyberiem z mraziaka segedín a knedlu 😎
@zklimekova šalát, pomazánku, ku omáčke...
čaute žienky, u nás paradajková polievka s písmenkami, rybie prsty, zemiaková kaša a uhorkový šalát - to zostalo zo včera tak pre jedného, takže muž dojedá 😅 . no a dnes som zatiaľ spravila domáce široké rezance s tvarohom, tie zjem teraz na obed a muž ich bude mať na večeru 😀 . ak stihnem, tak ešte dnes navarím na zajtra, plánujem plnené kuracie zvitky, ryža a ľadový šalát s jablčným octom. suroviny už mám v chladničke 😀 , stihla som to cestou z prechádzky 😎 .
no ahojte, u nas sa uz vari kremova brokolicova polievka, a na zajtra soja s ryzou 😎
@katkas1 už som to tu niekedy písala, 😉 úplne jednoducho, narobím si palacinky, ale namiesto džemom, plním uvareným pudingom, nám najviac chutí karamelový, naplnené naukladám do jenskej misy jednu vrstvu, celé zalejem pudingom, na to druhá vrstva a navrch tiež puding, posypem sekanými orechami, dám zapiecť do rúry, niekedy si ten puding, keď je ešte teplý zmiešam s kyslou smotanou a zas je to troška iná chuť 😉 , prípadne medzi tie vrstvy aj ovocie môžeš dať alebo jablká, hrozienka, navrch šľahačku atď, ja to obmieňam, a robím to dosť často, je to taká zmena oproti obyčajným palacinkám 😉
@zuul 😲 😲 😲 tá je krááásna 🙂 🙂 🙂
ahojte my dnes gulas..aj na zajtra lebo ideme s malym rano na nefrologiu s oblickou... 😝
ryza a rybie prsty
ešte sa mi pečie koláč s celým kompótom
SOS: kto mi vie rýchlo napísať super,rýchly nenáročný postup na hrnčekové piškotové cesto,chcem robit AGAROVÝ REZ a akutne,lebo som takú chuť dostala,že až pred očami ho mám 😀
ja som robila lievance a mamina segedín..že mám si prísť zobrať 🙂 🙂 🙂 ja ho môžem 😀
Tak som to stihla 😝 , hurá, mám navarené aj na zajtra 😉 : kuracie zvitky plnené údenou šunkou, syrom a kyslou uhorkou, k tomu ryža a ľadový šalát s redkvičkami a jablčným octom.

@lucadra mnammmm 😝