Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,ranajky.paprika s vajickom,
obed:sosovicova kysla a kuracie s hribikmi a ryzou,vecera....netusim este 🙂
spagety s omackou z mleteho masa, cesnakova polievka, pagaciky z ovsenych vlociek a k nim salat z kyslej kapusty 🙂
ešte som zabudla k dnešnéému menu : ja som mala pangasiusa na masle a zemiakovú kašu, keďže sladké moc neľúbim. Ako dieťa som zbožňovala sladké, ale teraz okrem pelendrekov, tortových a vianočných oblátok a občasnej čokolády nič sladké do úst nedám. 🙂
dobré ránko 😉 dnes varím rascovú polievku s vajíčkom a haluškami, francúzske zemiaky 😉
dnes zel. polievka s pecenovymi haluskami a palacinky
tatikovi gulas masko je v akcii v lidli a my dvaja s davidkom brokolicoovu polievocku
zasmažená polievka, mleté rezne, zemiakové pyré, zeleninový šalát 🙂
dnes zeleninova polievka a palacinky s dzemom a cokoladou kedze minule sme sa k tomu nedostali 😉
bre ranko... ja voobec neviem.. manzel v praci, tak len pre mna a krpca nieco.. ale co???? nemate neco rychle a bezmasite? nie sladke 😉
my od včera krumplový prívarok a sekaná
Boloňské špagety a polievka špenátová zo včera...
dnes mrkvovo-smotanova polievka a rožkove pirožky a pre tatina šošovicovy privarok 😉
vyprazany karfiol so zemiakmi, zeleninova polievka z karfioloveho vyvaru
ahojte baby,
ktora mi poradi dobry recept na osuchy?
je ich vela a mala som jeden, ale uz neviem kde je recept a ani si ho nepamatam 😖 dakujem
inak dnes mame krasny dnik je aj skoda ho travit iba pred sporakom, ze?
no, ale jest musime... 😀
@rastulka ja presne tak isto 🙂 ale tieto su naj naj najlepsie 🙂
paradajkova omacka s gulkomi s mleteho masa a knedla
@amstelka ahoj, tento som tu nedávno dávala ja, bol úžasný, lepší som ani nejedla, aj kočky odtiaľto, čo ho robili chválili 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33304
dakujem baby, idem to pozriet...
dnes pangas zo zemiackami peceny v rure s tatarkou,polievka ziadna sme bez tatika
hraskova polievocka a segedinsky gulas, veeelmi davno sme nemali 😵
gulasova polievka a palacinky 🙂
tiez uz neviem co varit.....
muzik kupil cinsku kapustu na salat.....
ja som trocha zmenila plany, bude zapekana....
nieco takehoto: http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekana-cinsk...
inak z cinskej kapusty robievam aj polievku, taku istu ako kelovu, ten isty postup, akuratne mala z nej menej prdi ako z kelu 😀
dnes to bude hrachova polievka
vyvar zo zajaca a pizza 4 druhy syra

dnes som varila paradajkovu polievocku s tarhonou a kuraci perkelt a halusky a pre seba granadir 😵