icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erni
17. mar 2012

ahojte, my dnes kôprovu omacku,knedlu a masko a kedze je krasne ideme pozriet co varia v zoologickej 😀

lolko_lenka
17. mar 2012

zeleninková polievka s jačmennými krúpkami ešte zo včera a vyprážané kuracie stehná s ryžou a kompótom

adikad
17. mar 2012

dnes perkelt na smotane s cestovinou a zajtra spravim k nemu noky. 😀

riana12
17. mar 2012

u nas dnes pecene lekvarove buchty a slepacia polievka

lolko_lenka
17. mar 2012

@riana12 tie buchty by som si dala 🙂

ciusinka
17. mar 2012

dnes idem improvizovat - potrebujem spotrebovat sampinony, takze urobim kuracie prsia zapekane s dusenymi sampinonmi a syrom - kuracie prsia osmazim na panvici, zvlast si podusim sampinony na cibulke, dam na plech prsia, na ne dam podusene sampinony a posypem struhanym eidamom a tak to dam zapiect - som zvedava, co z toho vznikne 😀 a k tomu opekane zemiaky 🙂

slimstar
17. mar 2012

Fazulova polievka - taka zeleninova s rezancami
a bublanina so slivkami

caly8
17. mar 2012

@ciusinka ..moja mam to robí podobne ale ešte na prsia dá lyžičku plnotučnej horčice a lyžičku kyslej smotany .. dalej postup ako tvoj .. alebo môžeš dať na šampiony a zasypať syrom 🙂 😝

barushkaaam
17. mar 2012

dneska klasika - zemiakove placky, uz sa taaaaaak tesiiiiiim 🙂

stanislavao
17. mar 2012

pecena krkovicka so zemiakmi

lenka112
17. mar 2012

@riana12 Buchtičky mňam, dala by som si 🙂 Ale u nás sú dnes palacinky a paradajková polievka 🙂

lucikatn
17. mar 2012

@lululka555 tak zemiačky s kapustou a tofu boli fantastické, akurát už sme bez tofu lebo Timuš ho vyjedol z plechu... 😀 😀 😀 😀 dochutila som to rôznymi koreninami lebo tofu predsa nedá takú výraznú chuť ako klobása 🙂

dnes to dojeme a v stredu nemáme celý deň elektriku tak musím vybrať niečo z mrazáka - no a rozhodli sme sa pre teľací guľáš s chlebom no a chrenová nátierka na olovrant

lululka555
17. mar 2012

@lucikatn ahoj tak som rada 🙂 ja som tofu este nerobila nikdy a jedla som to len raz...co z toho varievas??? chcu ti to aj chlapi jest???

iinuska
17. mar 2012

zeleninova polievka, vysmazany syr, varene zemiaky, tatarska

afrika
17. mar 2012

ja varím špenátik, zemiačiky a volské očko 🙂

lady1
17. mar 2012

Marinovane kuracie prsia s ryzou. Recept mam z casopisu a je to celkom chutne 🙂. Pridavam recept na marinadu, ak by niekto chcel: 100g nizkotucneho jogurtu, 1 CL limetovej stavy, I strucik prelisovaneho cesnaku, ICL mletej papricky cilli, 2 CL kari, dochutit solou, stipkou trstinoveho cukru a kurkumou. Prsicka do toho namocime aspon na 2 hodky a potom pri 200 C pecieme v rure asi 20 minut. Dobru chut 🙂.

strihalka
17. mar 2012

Segedinsky gulas, koupena knedla 😀

riana12
17. mar 2012

@lenka112 ja by som zase nepohrdla palacinkami 😵 ale spravim dakedy cez tyzden 🙂

tinuskaha
17. mar 2012

vyvar z kralika,zemiakova kasa s fasirkou z ovsenych vlociek(primiesala som tam tuniaka)a salat z cervenej kapusty 😉

lenka112
17. mar 2012

@riana12 Ja som plánovala buchtičky, kedže Danielovi chutia, ale pri tom všetkom som rada, že som stihla aspoň palacinky 🙂 🙂 🙂

zklimekova
17. mar 2012

dnes nevaríme, tatka doma nemáme a my ideme na obed k babke 🙂..ešteže máme takú super babku..ktorá pozve takú bandu :D

kibuk
17. mar 2012

taaak a obedik hotovy mozme papat 😉

lululka555
17. mar 2012

my dnes zeleninova polievka a rezance bud s tvarohom ,alebo so struhankou oprazenou 🙂

omnia23
17. mar 2012

zapekany pangasius s paradajkou,cesnakom a bazalkou,zemiakova kasa,zeleninova polievka s krupkami 😉

janulkan
17. mar 2012

dukatove buchticky 🙂

lydia22
17. mar 2012

Včera-bryndzova polievka a zapekane cestoviny. Dnes langoše a muffiny.

lucikatn
17. mar 2012

@lululka555 my sme všetci traja zeleninový a mäso jeme len raz za čas (jeme ho skôr zo zdravotného hľadiska, aby nám nechýbali živočíšne bielkoviny a pod.) a dosť často ho nahrádzam sójou alebo tofu - čiže kde ide mäso dám jedno alebo druhé. Dobré je len tak opečené na oleji (biele marinujem, ale ochutené nie) a s horčicou a cibuľkou ako na čevapčiči. Rôzne nátierky a šaláty, ale najčastejšie ako hlavné jedlo - máš toho na nete až až 😉

lululka555
17. mar 2012

@lucikatn no musim veru popozerat a vyskusat nieco 🙂

simona112
17. mar 2012

restovaná kuracia pečienka s ryžou a poobede sa pustím ešte do broskyňovej bublaniny 🙂

katushka16
17. mar 2012

my dnes zemiaková polievka na kyslo a lievance s čučoriedkovým džemom