icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
21. mar 2012

@katinkaaa7 karamelovou plnkou 😀 . Mas len kupene platy? Pytam sa aby som ti vedela napisat pomer surovin na plnku.

katinkaaa7
21. mar 2012

@abriela hej mám dvojo plátov kúpených
🙂

bobinkask
21. mar 2012

my dnes zeleninovú polievku s haluškami a skúsila som karfiolové zemiaky 😝 super recept taká rýchlovka a chutili aj detom , zajtra brokolicová polievka a druhé ešte neviem 😖 poradte čo plánujete 🙂 😉

abriela
21. mar 2012

200dkg cukru spraz na karamel, pomalicky prilievaj mlieko - karamel nestvrdne a nebudes musiet potom roztapat.
Potrebujes celkovo 0,6l mlieka, 2 karamelove pudingy v prasku - uvaris klasicky karamelovi puding (moze byt aj vanilkovy). Do tepleho pridaj 200g masla a to je vsetko. Teple mozes natriet na platy.
Ked do tepleho pudingu pridas maslo, plnka nieje az taka maslova, ako ked pridas do masla, studeny puding.

alure
21. mar 2012

@bobinkask ja zajtra robim kolozvarsku kapustu.Dnes sme mali kuracie grilovane stehna a zeleninkovy salatik 🙂

helikec
21. mar 2012

Ja som robila zapečené cestoviny s mletým mäsom a bešamelovou omáčkou, super jedlo, moj syn sa toho nevie dojesť.

katinkaaa7
21. mar 2012

na veľkú noc idem robiť takýto likérik...pila som ho u kamošky a je super,lepší ako originál
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4596

bambola
21. mar 2012

@helikec vsak to su lasagne 😀

my sme mali dnes domace jaternicky, teda mm, ja som dojedala zvysky 😅

helikec
21. mar 2012

no robí sa to ako lasagne, ale potom to dáš zapiecť do rúry a spravíš bešamel na vrch /to je múka, maslo a smotana/ je to úplne dobré.

anaxamon
21. mar 2012

u nas dnes bolo na vereru risoto frutti di mare a na zajtra na obed varim hovadzie recanceky s kyslou uhorkou na paprike a s ryzou

danielaj
21. mar 2012

@zuzu_la ja robievam už pár rokov túto griláž bez Salka a je výborná http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10251 😉
@rastulka som ti písala, že je výborná, asi už budem robiť len takto prípadne ešte tú s pudingom, aj tá je suprová 😉

danielaj
21. mar 2012

@katinkaaa7 ja tento likér robievam pravidelne každý rok na Vianoce a robievam aj s karamelovým alebo kokosovým pudingom a je vždy úžasný 😉 ja totiž na tých vaječných likéroch neznášam tie surové vajíčka ☹

veve39
21. mar 2012

@adelaida33 prosim ta ako pripravujes steaky z tuniaka ? a mas nejaku dobru skusenost ktory je dobry - kde sa da kupit ? dakujem 🙂

zuul
21. mar 2012

@zuziq prosim das recept na karfiolovu polievku s kukurickou? dakujem.

danielaj
22. mar 2012

dobré ránko 😉 dnes varím zemiakovú polievku zo syrom, pečené kura na kapuste a zemiakoch 😉

kibuk
22. mar 2012

dnes nevarim,dojedame 😉 🙂

krasnasvadba
22. mar 2012

dnes na ranajky sunkova natierka, na obed francuzske zemiaky, ako dezert kakaove gule obalovane v kokose (pride navsteva) tak preto...Vcera sme mali fajnu mnamku: Spenatove placky s postruhanym syrom, k tomu zeleninovy salat s bielym jogurtom. Zajtra sa chystam robit baklazanovu natierku (2-krat v zivote, tak dufam ze sa opat vydari).

elka74
22. mar 2012

brokolicová krémová polievka, granadír, uhorka

zuziq
22. mar 2012

@zuul to som si ja tak nejak vymyslela 😀 oprazit na masle karfiol ( davam mrazeny) zaliat vodou, pridat zo dve hrste mrazenej kukurice, bujon ( davam naturu slepaciu), pripadne sol ci vegetu. Povarit kym je to makke. potom to rozmixujem tycovym mixerom, nemusi to byt huste ako kasa, normalna polievkova konzistencia, pridam dalsie zo dve hrste kukurice ( mnozstvo samozrejme podla toho, kolko polievky sa vari a podla vlastnej chuti) a povarim, aby bola kukurica makka. A este to zvyknem zahustit bud tarhonou, slovenskou ryzou alebo inou malickou cestovinou. Varim ju rovno v polievke, len pozor aby sa nechytila na spodku hrnca. Potom pripadne este dochutit podla seba 😉

zuziq
22. mar 2012

dnes mame rajcinovu polievocku s haluskami a zapekane cestoviny so zeleninkou posypane syrom

snu
22. mar 2012

bre ranko, dnes mame dalsi krasny den,, tak sme sa rozhodli ist do prirody na prechadzku,, a k vode opekat spekacky a slaninku,cerstvy chlebik a zeleninka 😀 idem balit,, pekny den prajem

nanulik
22. mar 2012

karfiolová polievka a filé so zemiakmi

katkas1
22. mar 2012

zeleninova polievka a jaternicka a klobaska 😀

kataatak
22. mar 2012

Macacia svadba. Poznate? Uvarene krupy opecene s cibulkou, mrkvou, kto chce slaninkou, petrzlenom a zelerom. Vyborne so zavaranou cviklou, kyslou uhorkou alebo calamadou.

nedockava4
22. mar 2012

u nas dnes: zeleninova polievka, parene buchty s grankom a makom a cestoviny s mletym mäsom v paradajkovej omacke (pre manzela aj zapecene so syrom)

nelinka0401
22. mar 2012

dnešné menu,kapustnica 🙂

akika722
22. mar 2012

zapekana brokolica so syrom 😎

kacickah
22. mar 2012

polievočka zo včerajška rajčinová a špagety s mletím mäsko 😀

martinkatinka
22. mar 2012

kuracie soté s bambusovými výhonkami / mali v akcii za 0,79 v lidli 😀 / a k tomu ryža a nejaký kompotik ako dezert.. malý má od včera rybku a zemiakovú kašu

leila13
22. mar 2012

Dnes varí môj manžel 🙂
Máme nachystané kuracie prsia a hlivu, tak som zvedavá čo vykúzli 😉