Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja dnes asi palacinky 🙂
@katinkaaa7 aj ja ho robievam, tiež nám chutí 🙂
ja som dnes veľmi lenivá... 😀 tak len nejaká rýchla polievočka a vytiahla som z mrazáku parené buchty a moravské koláče, ktoré nám nosí dedo a sú dobré, aj keď sú zmrazené... 🙂
polievka špenátová od včera a palacinky robievam iné, ale dnes som skúšala tie 321 -len aj s prídavkom vanilk. cukru. Robili sa super, tak uvidím čo povedia ochutnávači 🙂 a idem oddychovať kým malá spí..do polnoci som zdobila medovníkové srdiečka..sa mi chce spáááť
dneska budú zapekané zemiačiky z nivou a mrkvová polievka z krupicovými haluškami 🙂
dnes na obed najmenší mlieko z cecku,starší v škôlke a ja dojem morčacie prsia so zeleninovou omáčkou+ cícer a zemiakmi a ide sa na návštevu ku mame až do soboty tak o varenie mám postarané 🙂 , v nedeľu bude nejaká rychlovka aj pre priateľa a od pondelka mám asi na týždeň veget od varenia bo idem do Lubochne na hospitalizáciu , možno sa odtial ozvem a napíšem čo mi tam varia 😀
kuraci perkelt
dnes zeleninkova polievka s karfiolom, hraskom, mrkvickou... a druhe mame kazdy ine: ja zemlovku zo vcera, mm si rozkazal parky v cesticku vysmazane so zemiakmi a Samko kolienka + kuraci perkelt z prsicka.
domáca zabíjačka- krvavničky, klobásky a jalítka
Cestoviny so smotanovou omackou s kuracim maskom a gulasova polievka.
ahojte tak ja dnes rychla mrkvovo zemiacikovo vajickova polievocka s kminom a zo vcera este mame cuketkovy privarok
a asi budem piect babovku, lebo dnes pride manzel po tyzdnovke domov, tak nech ho caka nieco sladke
my dnes zeleninova polievka s ovsenymi vlockami a francuzske zamiaky a uhorkovy salat 🙂
@kikatko vsak nemusis s rybou - je vela moznosti. Ja potrebujem do leta vylepsit postavu - este po porode, tak sa trosku krotim a tato dieta je super -ja som neni moc za diety, ale toto sa mi ani nezda ze dietujem. Papam vsetko co mam rada - zeleninu, masko, tvaroh, pecivo, ovocie....a kilecka idu pomalicky ale isto dole 🙂 🙂 &no ale to je tema do inej diskusie 🙂 🙂
baby ako robite jogurtovy dresing? poradte...dakujem
fafzuľová na kyslo a tvarohové guľe 🙂
u nas je dnes hrachova polievočka a losos na masle + zemiakova kaša.
ja mám od včera ešte sviečkovú,len namiesto knedle bola dnes k nej cestovina a večer budú cestoviny s tvarohom 🙂
no,ja dnes varim brokolicovu polievku a muslickovy salat....mnam mnam

@kacickah jej spagety,normalne ze som dostala chut aj ja ,spravim 🙂
@kataatak to je typicky ceske jedlo- u nich sa vola kočičí svadba
a este sa chcem oyptat,kto vysmaza karfiol na plechu v trube,ako sa to robi?treba dat na spodu olej ci peciaci papier?dakujem