icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erni
22. mar 2012

@kacickah jej spagety,normalne ze som dostala chut aj ja ,spravim 🙂
@kataatak to je typicky ceske jedlo- u nich sa vola kočičí svadba

a este sa chcem oyptat,kto vysmaza karfiol na plechu v trube,ako sa to robi?treba dat na spodu olej ci peciaci papier?dakujem

kacickah
22. mar 2012

@erni kludne prídi na obed 😉

erni
22. mar 2012

@kacickah dakujem,cez Ilavu chodim casto ale vasu dedinu nepoznam, dnes si spravime doma takze az nabuduce 😀

lolko_lenka
22. mar 2012

ja dnes asi palacinky 🙂

kacickah
22. mar 2012

@erni ok

papuka
22. mar 2012

@katinkaaa7 aj ja ho robievam, tiež nám chutí 🙂

dida84
22. mar 2012

ja som dnes veľmi lenivá... 😀 tak len nejaká rýchla polievočka a vytiahla som z mrazáku parené buchty a moravské koláče, ktoré nám nosí dedo a sú dobré, aj keď sú zmrazené... 🙂

zklimekova
22. mar 2012

polievka špenátová od včera a palacinky robievam iné, ale dnes som skúšala tie 321 -len aj s prídavkom vanilk. cukru. Robili sa super, tak uvidím čo povedia ochutnávači 🙂 a idem oddychovať kým malá spí..do polnoci som zdobila medovníkové srdiečka..sa mi chce spáááť

michaella7
22. mar 2012

dneska budú zapekané zemiačiky z nivou a mrkvová polievka z krupicovými haluškami 🙂

gianni
22. mar 2012

dnes na obed najmenší mlieko z cecku,starší v škôlke a ja dojem morčacie prsia so zeleninovou omáčkou+ cícer a zemiakmi a ide sa na návštevu ku mame až do soboty tak o varenie mám postarané 🙂 , v nedeľu bude nejaká rychlovka aj pre priateľa a od pondelka mám asi na týždeň veget od varenia bo idem do Lubochne na hospitalizáciu , možno sa odtial ozvem a napíšem čo mi tam varia 😀

karin0401
22. mar 2012

kuraci perkelt

jankalac
22. mar 2012

dnes zeleninkova polievka s karfiolom, hraskom, mrkvickou... a druhe mame kazdy ine: ja zemlovku zo vcera, mm si rozkazal parky v cesticku vysmazane so zemiakmi a Samko kolienka + kuraci perkelt z prsicka.

kikatko
22. mar 2012

domáca zabíjačka- krvavničky, klobásky a jalítka

mimi21mimi
22. mar 2012

Cestoviny so smotanovou omackou s kuracim maskom a gulasova polievka.

lola11
22. mar 2012

@kikatko haha ja som tiez hodila do truby jelitka z mrazáku 🙂 🙂 🙂 to pre manzela a ja si spravim celozrnne cestoviny s tuniakom kedze som na fresh diete🙂))

kikatko
22. mar 2012

@lola11 tak to by som nevydržala- ja nemožem rybu ani vidiet. tiež sme čistili mrazák- posledné kusy sme vybrali a dnes zjeme a večer pogrilujeme. poskladali sme sa s našími na prasiatko a budeme zasa zabijat, tak nech je kde ukladat

sloto
22. mar 2012

ahojte tak ja dnes rychla mrkvovo zemiacikovo vajickova polievocka s kminom a zo vcera este mame cuketkovy privarok

sloto
22. mar 2012

a asi budem piect babovku, lebo dnes pride manzel po tyzdnovke domov, tak nech ho caka nieco sladke

lululka555
22. mar 2012

my dnes zeleninova polievka s ovsenymi vlockami a francuzske zamiaky a uhorkovy salat 🙂

lola11
22. mar 2012

@kikatko vsak nemusis s rybou - je vela moznosti. Ja potrebujem do leta vylepsit postavu - este po porode, tak sa trosku krotim a tato dieta je super -ja som neni moc za diety, ale toto sa mi ani nezda ze dietujem. Papam vsetko co mam rada - zeleninu, masko, tvaroh, pecivo, ovocie....a kilecka idu pomalicky ale isto dole 🙂 🙂 &no ale to je tema do inej diskusie 🙂 🙂

kikatko
22. mar 2012

@lola11 jaj, tak to ja mam v tomto štastie- možem vyžierat čo chcem, a akom množstve chcem a kedy chcem a nič. mám stále svoju váhu 🙂

lululka555
22. mar 2012

baby ako robite jogurtovy dresing? poradte...dakujem

mircova
22. mar 2012

fafzuľová na kyslo a tvarohové guľe 🙂

lucaro
22. mar 2012

u nas je dnes hrachova polievočka a losos na masle + zemiakova kaša.

lola11
22. mar 2012

@kikatko závidim 🙂 🙂 🙂

katinkaaa7
22. mar 2012

ja mám od včera ešte sviečkovú,len namiesto knedle bola dnes k nej cestovina a večer budú cestoviny s tvarohom 🙂

mitka2007
22. mar 2012

no,ja dnes varim brokolicovu polievku a muslickovy salat....mnam mnam

mitka2007
22. mar 2012

@kikatko a kolko mas rokov????teda ak smiem vediet... 🙂

kikatko
22. mar 2012

@mitka2007 zatial 25 ale každým rokom to stupa

dadica
22. mar 2012

@zuziq Urobila som ju, bola fantastická. Aj malému veľmi chutila. Vďaka za výborný recept.