Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@veronika1417 vsetci vychvaluju ten kolacik,tak ho teda aj ja dnes upeciem ,a aj babovku...u nas sladke ide 😀
@lululka555 pekneee 😉 to som chcela aby ho co najviac ludi ochutnalo 🙂 ja som dlho hladala nieco taketo mnam tak dufam, ze aj inym s nim spravim radost a potesia sa rovnako ako ja ked som ho nasla 😉 daj vediet ako sa podaril je strasne rychlo spraveny 😅
@rastulka on je tak stavnaty, ze polevu nepotrebuje 😉 ale s tym lekvarom a horkou cokoladou mi velmi pripomenul sacher a ten ja lubim 🙂 navyse svokor a moj tato miluju horke cokolady tak aj kvoli nim som tu jednu poliala 70% cokoladou
@veronika1417 napisem potom,ja ho urobim tak ako v recepte do tortovej formy ... 🙂
@daniz mas aj nejaky recept?
@veronika1417 to pisete o tom americkom kolaci?
Na linecké ? Mám na super chuťovo len recept hodím až zajtra OK?
@abriela ano 🙂
@lululka555 ja som tiez dala do klasickej tortovej dokonca je trochu vacsia
@veronika1417 No vidiš,toto určite vyskušam 😅 sacher milujem 😀
@veronika1417 tak ho vyskusam
Dnes hrstkova polievka,francuzske zemiaky s uhorkovym salatom,nalozena cina zo sojoveho a kuracieho maska na zajtra. Ked mne to sladke nema kto jest 😢
tety kucharky navarili - rascovu polievku,kt nemusim a sulance s makom 😀
paradajkova polievka a zemiaky na kyslo
@abriela baby len skuste naozaj je mnaaam 🙂
@rastulka a ked lubis sacher 😉 aj ja ho moooc lubim 🙂 urcite nakoniec potri marholovym lekvarom a polej cokoladou / ja som dala 70% ale aj 50% staci / cokoladu som nerozrabala s margarinom ale s obycajnym maslom lebo nelubim tie vseliake masla 😝 je stavnaty a mate ho za chvilocku aj s pecenim 40-45min 😀 😀 😀
@veronika1417 mam problem upiect obycajny pernikovi kolac. Tak naposledy som ho robila na 2x. Jeden som slahal robot, druhy rucnym mixeroma si 3 minuty. Doba, teplota pecenia rovnaka. Vysledok slahany len tak rucne mal 4cm, vyslahany poriadne - asi 1,5 cm placka. Ako si slahala ten americky?
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5800&user...
inak baby tak som sa teraz nasmiala kym si tu s vami pisem dala som malu na hraci kobercek a nedala som jej plienocku lebo po ockovani ju prehanalo a ma trochu vyparenu ritulu. Stale som len pocula prdkanie 😀 a ked som ju isla skontrolovat mala uplne mimo koberceka, cela sa vygulala na koberec a snazila sa niekam dostat a ked ma zbadala len usmev od ucha k uchu 😀 😀 😀 tulacka jedna 😀
privarok z bielej suchej fazule, peciem chlebik v pekarnicke a idem upiect krehku babovku - recept z kauflandackych novin 😀
@abriela neslahala vobec 😀 len som vsetky ingrediencie rozmetala obycajnou metlickou v miske a vyliala do tortovej formy kde som na spodok dala papier na pecenie. Neboj sa a chod do toho, toto je tak jednoduche ze nemas co pokazit 😉
@veronika1417 vymyslam si recepty na kolace, peciem tort,y ale ten jednoduchy pernikovi sa nedaril 🤐 . Urcite vyskusam.
My máme karfiolovú polievku a granadírsky pochod a potom puding s ovocím
@danielaj ďakujem
@abriela
@veronika1417
rada robim kolace tohoto typu - zmiesam vsetko dokopy a cesto vylejem 😀 😀 😀
KAzdy den varim a aby som sa este hrala s kolacmi,to fakt nemusim. Zjedia sa tak ci tak. Babovka sa uz pecie...
holky nemate nejaky dobry recept na pizza cesto odskusane, lebo som minule robila podla receptu a pes to zozral.
😠
dnes zeleninova polievocka,druhe segedin a idem robit z malin bublaninku 😵

@abriela čokoládou, alebo farebným bielkom, alebo len pocukrujem 🙂