Čo jesť večer pred TV?
Ahojte, dajte mi nejake tipy na snacky pred Tv, aby som nepribrala. 🤦🏻♀️ Ci od 6tej sa fakt nemoze nic jest? 😏
@mandzula u mňa ani tie zuby, som si umyla a ze dlabem na to, zjedla som ešte chipsy a piknik mlieko k tomu a šla som si umyť potom ešte raz 🤣
Nepozeram TV = nevyjedam, ale to si asi nechcela pocut 😅.
Keď už tak by som si možno dala mrkvu, kaleráb, uhorku napr. 😊
Semienka: slnečnicove, tekvicové,...
Lizatko bez cukru, ja som si kupila teraz aj take ovocne chupachups “good for you”so steviou.dm ma od teekane taky dobry ice tea broskynovy so steviou, s ladom je to mlska a nema to skoro kalorie☺️
Pečený ochuteny cicer, chrumkavy chutný
Som zrušila TV a idem spať 🤷♀️
Ideálne nič, avšak nikto nie je dokonalý a niekto má na nieco chut.. 😉
Ja v takom prípade mám najradšej nakrájanú cerstvu uhorku a pokvapkanu sweet chilli, alebo len tak cerstvu mrkvu..
Nebudovat si návyk tv=zobanie. Inak ja by som sa riadila tým či som hladná keď som hladná najem sa . A druhá vec kedy idem spať ok idem spať o 11tak kľudne ešte o ôsmej si niečo ľahšie dám
Čajík alebo polievočku...
Pukance👌 ale nie take tie do mikrovlnky...ale original kukuricu neochutenu pukancovu si treba kupit. Z malej hrste kukurice si vycarujes plnu misu pukancov. Je to takmer bez kalorii.. ja si pri priprave pridavam lyzicku olivoveho oleja a sol.
Slnecnicove semienka
Najlepšie nic
@aurorastone u mna je to procedura na 10 minut a fakt sa mi ju nechce opakovat, tak radsej nehlcem.😄
Hummus so salatovou uhorkou nakrajanou na platky ,mozes si to do toho máčať
My luskame slnečnice.
Najlepsie je nezobat nic vsak sa normalne naveceraj o 20:00 a potom nemas problem zobat je to iba zlozvyk jest pri telke, napi sa cistej vody
@marca12 ja bez vyhryzania nedokážem kukať TV 😀.
Nechápem. Polovica žien sa ti čuduje ze to vobec robíš. Ja ta uplne chapem . A to akosi patrí k tomu. Presne z toho dôvodu v kine predávajú popcorn 🙂. Bez neho tam ani nejdem 😀. Ja mam rovnaký problém. Musím mať doma zásoby ovocia a zeleniny (ano ovocie obsahuje cukor ale isto to je lepšie ako chipsy) . Pripadne si kupujem tekvicové semienka a luskam ich.
Ja tiež patrím k tým ze ma ani nenapadne večer jest pri telke.. Proste roky mam rituál, okolo 20 sprcha, rovno vyčistím zuby a basta 😄
@reisi nemusíš ☝️ chceš.
Akosi nerozumiem tomu nezmyslu na silu byť chudá,drilovať sa v posilkach atď .. nikdy som to nerobila,necvičim a neriešim kilogramy,zjem na čo mám práve chuť,neodoprela by som si nikdy nič z jedla ani od dobrôt neupustím iba kvôli postave 🤦🤦 toto je veľmi čudne nastavená doba a ja nerozumiem kto kde kedy vypustil do éteru že krásna znamená byť chudá .. aj keď zabažaná.
Najradšej mlsám večer pred tv .. vôbec neriešim tieto stupídnosti ohľadom váhy,normálne sa najem aj o polnoci keď príde hlad.. noačo,ja sa ľúbim najesť a ľúbim aj vyžierať 😋
Neriešim postavu ,príde mi to veľmi hlúpe riešiť dokonalosť ktorá vlastne ani neexistuje.
Jeden život mám tak hádam nebudem slintať a odopierať si iba preto aby som bola chudšia ako Jana,Mara,Kata .. od susedov 😂😂😂😂
mozes vecerat aj o 22:00, pokial ti vychadza kaloricky prijem, kedy uz ludia pochopite, ze priberanie z jedla nesuvisi s casom, kedy co zjes? ale kolko toho zjes…
ja veceriam medzi 21:00 a 21:30, s kalor. tabulkami mam dole 3kg za 3mesiace. akurat ideal, a jem VSETKO.
na chrumkanie k tv si ocisti papriku, uhorku, mrkvu, kalerab - zeleninu proste.
alebo slnecnicove semienka, tekvicove,.. tych semienok nie privela zas, ale zeleniny mozes v podstate zjest akekolvek mnozstvo kedykolvek
Fuuuuuuu, niektore ste mi urobili dobre chute. 🤣🤣🤣 Pred TV jest ma zmysel. Citim sa pri tom SUPER!!!! 😅😅 Zacnem teda so zeleninami a semienkami. 🙏🏼🙏🏼
@misuliacik81 🤣🤣🤣🤣
@gerrwie_girl presneeeeeeee 🙏🏼 ved nejest pri pozerani filmu je trapenie sa. Pe mna. 😅

zero coca-cola s ľadom a žuvačky, tam sú tie kalórie ozaj minimálne