icon

Čo uvariť na obed?

anonymes
15. mar 2025

Ahojte, už neviem , že čo mam variť . Nejaké tipy?

Strana
z2
januska12323
15. mar 2025

Podľa toho čo máš k dispozícií.

anonymes
autor
15. mar 2025

Nič nemám, plánujem ísť do obchodu

pribinak
15. mar 2025

V tescu je akcia na karfiol. Budem vyprazat a zemiaky k tomu

anonymes
autor
15. mar 2025

@pribinak Mňam 🫣 to som veľmi dlho nemala

tairyx
15. mar 2025

Tak je 11 hodín. Ak máš v pláne ešte len ísť do obchodu tak predpokladám že chceš variť niečo jednoduché a rýchle. Ja dnes robím hŕstkovú polievku a buchty na pare, takže to ti neodporúčam keďže časovo sú buchty náročnejšie. Keď potrebujem rýchlo navariť tak väčšinou prvá voľba je buď kuracie stehno s ryžou, broskyňový kompót alebo kuracie soté s hráškom a ryža.

alica110
15. mar 2025

Manžel zrovna varí a ja ležím 😆
Robí varené zemiaky, kuracie mäso na prírodno a k tomu orestovanú zeleninku.

ina2405
15. mar 2025

Ja už mám upečené lasagne.

janinah
15. mar 2025

už mam kapustnicu a idem urobiť fašírky.
ked sa mi nechce variť resp. nestíham,tak varím paradajkovu polievku z domacich zavaraných paradajok a vždy mám v mrazničke pirohy.

stellarstar
15. mar 2025

Chystám robiť fašírky a k tomu ryžu alebo kritharaki podľa toho čo si parnter zažela

nelca84
15. mar 2025

@anonymes bryndzove halusky alebo rizoto. Len nieco, co sa hned zje, kedze zajtra budem varit ine.

sylvester1
15. mar 2025

Dobra koprovka domaca knedla jeleni gulas pica, alebo aj palacinky

januska12323
15. mar 2025

A kedy chcete obedovať? Teraz by som len niečo vytiahla z mrazničky, chladničky a skombinovala.

anonymes
autor
15. mar 2025

Náhodou nejaký dobrý osvedčený recept na palacinky? V poslednej dobe sa mi nedaria 🤣🙈

anonymes
autor
15. mar 2025

Už robim cesnakovú krémovú polievku. Zachvilu bude. Ale dala by som si ešte niečo k tomu. No neviem. Ale aspoň vidim nápady, na ďalšie dni 😁

nelca84
15. mar 2025

@anonymes ja robim uz roky jedine 321 palacinky. Uz ich odo mna odkukala aj mama a svokra.

anonymes
autor
15. mar 2025

@nelca84 a to je? Veľmi Vela receptov mi vyskočilo 🫣

simsalabim
15. mar 2025

Tak ja som dnes chcela tekvicove pyre s tekvicovym olejom a tempeh. No hokkaido je po upeceni a urobeni pyre taka horka, ze letela do kosa 🙈 To sa mi este nestalo… tak peciem bataty a uvidime, co z toho bude.

nelca84
15. mar 2025

@anonymes fakt? Ja ze je len jeden.
300 ml mlieka ( ja pouzivam iba plnotucne)
200 ml vody
100 ml oleja
200 g hladkej muky
2 vajcia
stipka soli
Olej uz na panvicu nedavas. Mozes pod prvu trosku streknut z rozprasovaca, viac netreba. Su fakt skvele.
A daju sa plnit aj na slano, sunka, niva, huby...

tykat
15. mar 2025

@anonymes akurat som dovarila, losos a zubac na masle, varene zemiaky, mrkvovo-jablkovy salat.
A pozeram ze banany su akurat tak vhodne na bananovy chlebicek tak upeciem poobede.

henka123123
15. mar 2025

Dnes nic.objedname si nieco...ale vcera som varila placky zemiakove a kuracie sote..predtym den kacica pecena a ryza s hraskom plus vyvar...zajtra bude gulas s haluskami

deti95060810
15. mar 2025

mne už vykysli buchty... idem robiť a už len pariť. s kakaom alebo makom.
polievka - fazuľa s kapustou - od včera.

n3la
15. mar 2025

Mala som cely týždeň chuť na nivovu omáčku, takže len také rýchle varenie a špagety k tomu😊.

andreakotesova
15. mar 2025

Piekla som karfiol so syrom + zemiaková kaša.

evinku
15. mar 2025

Ja mam navarene...
Polievka... KULAJDA
HL. jedlo... ČINU S RYŽOU
Dezert... JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA

t1nusa
15. mar 2025

@anonymes ja som dnes robila kuracie stehná na kapuste a k tomu ryža ☺️

ivanaks
15. mar 2025

@anonymes Zeleninová polievka, varené zemiaky, fašírka a špenát. A zajtra bude hovädzí vývar s rezancami (a pečeňovými haluškami, kto bude chcieť), pečený králik a ryža.

luccija
15. mar 2025

@anonymes šošovicová polievka tu mám od včera a druhé ešte neviem🙂asi rizoto s parmezánom a avokádom, spenatom práve som pozerala recept od Andrea Ena

reenie
Autor odpoveď zmazal
13uzivatelka11
15. mar 2025

Spenatove halušky 😀

belllinka
15. mar 2025

Neviete niekto, preco je lepsie dat do tych 321 palaciniek vodu namiesto mlieka? 🤔 ja robim vzdy z pol litra mlieka, ta voda sa mi tam nezda
@nelca84

Strana
z2