Čo variť na dovolenke pri mori?
Ahojte 😉 Kočky poraďte mi, už začínam pomaly robiť zoznam vecí na dovolenku a rozmýšľam tiež nad tým, čo tam budeme variť. Ideme síce až o 2mesiace, ale ja sa už neviem dočkať 😀 .. Keďže ideme do Brely, ktorá je vraj najdrahšia v Chorvátsku, tak by chcela čo najviac jedál pripraviť a hlavne ešte predtým vymyslieť doma. Tiež nemám skúsenosti zo zaváraním mäsa, prípadne aj hotových jedál, tak by som bola veľmi rada, keby ste mi poradili...
Vopred Vám ďakujem za Vaše skúsenosti, prípadne recepty 🙂
V com nosite dobroty na plaz? Lebo napr. aj ovocie sa v tej horucave roztecie. Nosite prenosne chladnicky alebo nejakych termo taskach? Ktora termo taska je dobra? Vyberam,ale nejako sa v tom nevyznam,na ake parametre sa zamerat
@evittam
@junova vy dve ste typické Slovenské ženy 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
to niekedy vôbec nie je o peniazoch. Môže to byť aj o alergii na stravu. Lepok, histamin, laktóza....
A otázka bola čo variť na dovolenke, nie, či na to mám, alebo nemám.
A keď nemám nikam nechodím, to podľa vás dáva logiku????? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

@matulkam ja osobne na dovolenke varievam, reštauračná strava mi totiž robieva problémy a cez deň nám aj tak neberie nejako a kým všetci spia, tak ja ráno urobím polievku,a lebo niečo ľahké, čo si dáme na obe, raňajky máme radi zo surovín domorodých, takže si dáme , čo sa nám tam zapáči , každé ráno kávička pri pláži a višňová štrúdla , či nejaký burek musí byť ....... a keď sa nám nechce, alebo máme chuť ideme do reštiky na niečo chutné domorodé ......... osobne by som si nikdy nedovolila hodnotiť nosičov paštík, každý si dovoľujeme podľa výšky svojich možností ... Aj ja som si voľakedy nosievala kadečo , už to nerobím naučila som sa vyhľadávať špeciality miestne, riadim sa podľa toho koľko financií mám , tak si dovoľujem...... radšej s málom pri mori ako s plným hrncom na dvore.... dovolenka je o oddychu a zážitkoch s rodinou a nie o prestíži