Čo variť zajtra na obed?
ahojte poradíte mi čo variť na zajtra? už som asi všetky jedlá sveta urobila a nič ma nenapadá 🙂
Ahojte babulky, tiez som prave uvazovala, co varit pocas predlzeneho vikendu, lebo uz sme kadeco mali, ved nikdy sme neboli tolko doma, ako teraz 🙂 Mojich par tipov, co som si spisala a z toho si moji budu vyberat:
- zapekane cestoviny s kuracim masom
- losos, alebo ryby na masle a varene zemiaky + salat
- bryndzove halusky
- kuracie v pivovom cesticku s opekanými zemiakmi
- zivanska na plechu
- bacovske rezne (bravcove kare s lecom, kukuricou, sampinonmi a udenym ostiepkom)
- fasirky
- kuracie zapekane na nejaky sposob (broskyna syr, sunka syr...)
- telacie na stave (pivo, vino)
- sisky, alebo buchty na pare
- svieckova na smotane
- hamburger, cevabcici
Snad pomoze, je to len par tipov na najblzsie dni 🙂 Tiez sa rada necham inspirovat niecim, co sa chystate kuchtit 🙂
@vikusjk tiež mám v pláne zivansku, alebo sviečkovú😀dnes bolognske spagety, ale ja by som si dala taký dobrý kelovy prívarok a volské oko.Inac to maju dobrý výber jedál snáď sa na niečom zhodnete👍včera sme mali rizoto hríby kukurica, hrášok, parmezán.
@nika1971 klobúk dole, že to všetko stíhaš a baví Ťa to.Ja som teraz veľa jedál robila len na jeden deň či minútky a už potrebujem niečo čo sa zohreje a bude na 2 dni ja takto varím už 13 r mám toho plné zuby😂
@sara_1 naši milujú omacky
Tak z hovadzinky robim:
Roštenka, koprovu, sviečkovú, španielske vtáčiky a maďarský guláš
Z bravcoviny:
Bratislavsku omáčku, omáčku so slaninkou a fazulovymi strukmi, na prírodno
Z kuraciny napríklad: perkelt, horcicovo smotanovu omáčku, Azu....
Z mletého mäsa: syrový rezeň, roľnícke zemiaky, plnený kapustny list, rolády mäsové ...
😋
@pa_tricia19 Ako prosím vás robíte ten šalát s ananásom?
@stelka14 presne tak ako som napísala 😀 nakrájam pór, k nemu dám konzervu ananásu bez šťavy a pridám pár lyžičiek majonézy...premesiam a dám do chladničky. A pár hod..je to bombaa 🙂)
Ďakujem, takže žiadna soľ. asi majonéza ochutená? Super kombinácia, vyskúšam.
@stelka14 vôbec, ja to nijako nekorenim..🙂 obyčajná hellmans majonéza 🙂 tá je podľa mňa najlepšia do všetkého

ja varim skoro kazdy den, ked pridem z prace domov. mam doma troch chlapov...a mam co robit, aby mali co jest...po praci sa stavim v lidli a co maju prave v akcii...napr,. nejake masko, z toho urobim obed na dalsi den