icon

Čo varíte drobcom v týchto horúčavách?

poleva
20. jún 2012

Mamičky poradíte nejaké dobré osvedčené recepty na tieto neznesiteľné teplo? Malí majú 21 mesiacov.Rada im varím.Celkovo varenie je moje hobby
teraz boli choručkí,a ešte nás potrápili aj hnačky,do toho ešte toto teplo.potešíme sa každému receptu 🙂 ďakujeme

vianne
20. jún 2012

skus co najviac ovocia, zeleniny - salatiky, co najmenej varit 🙂 uzite si ze je velky vyber cerstveho 🙂

vefi89
20. jún 2012

ja dávam na obed len nejaký jogurt, ovocie, zeleninku, to, čo záhradka dá, a až na večer dávam teplé, lebo myslím na obed by sa mi na to kašlali 😀

zuzka1008
20. jún 2012

my mame 22mes, dnes sme mali na obed karfiol so zem., a zemiačkovu polievku, to malej velmi chutí

anjelicek26
20. jún 2012

Tiez si myslim, ze je najlepsie prehodit teple - varene jedlo na veceru a na obed ponuknut ovocny tanier 🙂 Nam sa v teple osvedcili napriklad cestoviny s tuniakom a zeleninou... len ako salatik.. zasytit to zasytilo 🙂

miggi83
20. jún 2012

polievky polievky polievky, je to základ a hlavne tekutina 🙂 ked ti aj druhé odmietnu nič sa nedeje ale aspon polievočku treba... moje detváky v takýchto horkách len polievky, druhé mi nechceli ani večer

bubelko
20. jún 2012

varim normalne, ako vzdy. ak to nezjedia na obed, zjedia na veceru. 😉