Čo varíte na Silvestra?
Ahojte.čo sa chystáte variť na Silvestra? Nejaké inšpirácie?
Kapustnica ,uvarím údené maso ,chlebíčky a nejaké jednohubky
Ja už čakám témy, že od nového roka chudneme. Mám v chladničke nejakú údenú rolku, ale asi už prasknem. Ja som prejedená.
Na obed manzel spraví gulas no a vecer uz len slane pochutiny ako ocka, nieco z lístkového cesta
@ikonica nie 🙂
@loliki pokial sa vacsinu roka stravujes relativne zdravo a si fyzicky aktivna, nic sa nestane, ak bude tyzden jest do prasknutia. Ja si to uzivam.
@evamarek77 aký dávaš zeler....ja som pred 2t dala z Lidla ten sterilizovany a moc mi nechutilo....ale ostatní chvalili
@onedaynick ja by som umrela, kebyže sa týždeň prezieram...bolo by mi zle.
Neznášam to.
@nyusika ja to zvladam🙂 ale zas sme aktivni, lyze, prechadzky/ aspon hodina a pol/, ale fakt nikdy nejem tolko ako tieto 2 tyzde, divina, kacica, rezne, ryby, sladke, slane. Nepriberie nikto.
@elizabeth170 😄😄 chápem pointu, ale beriem to tak, že čo už je raz uvarené, to neodletí 😄😄
Fuj nič každý má všetkého po krk hlavne o šalát a kapustnicu nechcem počuť... Budú chlebíčky a roláda na slano z lístkového cesta.. Koláče sú z Vianoc ešte aj tak už ich nikto neje... Takže ja varené vínko a iné šmakocinky 🍷🍷
Paprikáš so sumca s rezancami smotanou a tvarohom, na večeru sushi🍣
@spageta85 my salat a kapustnicu nemavame cez Vianoce, cize az na Silvestra.
My prekladany salat s porom a zelerom, uvarenu rolku zo stehna, a peciem domacu ciabattu.
@onedaynick my tiež tak, na Vianoce mávame mliečnu šošovicovú s dubákmi a kapustnicu varíme až vonku na Silvestra
Steak s hranolkami a šalát
Guláš z diviny
@sandrasstini údené a chren je u nas zas veľkonočné 😁😁😁😁😁😁
Moja mama zvykla šošovicovu polievku a druhé prakticky to isté čo na vianočnú večeru. Nechápem ako sme to mohli týždeň po vianociach znova jesť :D ja robím polievku, nech máme niečo teplé a potom studené misy, jednohubky, syry, šunky, klobásky, olivy, nakladané syry...Najviac sa tešíme na to v rámci tohto obdobia. Zobkat také drobnosti

Šošovicovú polievku a losos + kapustový šalát.