icon

Čo varíte na Silvestra?

29. dec 2022

Ahojte.čo sa chystáte variť na Silvestra? Nejaké inšpirácie?

dadulkaf
29. dec 2022

Šošovicovú polievku a losos + kapustový šalát.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kristinkakvetinka
29. dec 2022

Kapustnica ,uvarím údené maso ,chlebíčky a nejaké jednohubky

loliki
29. dec 2022

Ja už čakám témy, že od nového roka chudneme. Mám v chladničke nejakú údenú rolku, ale asi už prasknem. Ja som prejedená.

kakawah
Autor odpoveď zmazal
ikonica
29. dec 2022

@kakawah dala si dobry link?

akcul13
29. dec 2022

Na obed manzel spraví gulas no a vecer uz len slane pochutiny ako ocka, nieco z lístkového cesta

onedaynick
29. dec 2022

@ikonica nie 🙂

onedaynick
29. dec 2022

@loliki pokial sa vacsinu roka stravujes relativne zdravo a si fyzicky aktivna, nic sa nestane, ak bude tyzden jest do prasknutia. Ja si to uzivam.

tamichloe
29. dec 2022

@evamarek77 aký dávaš zeler....ja som pred 2t dala z Lidla ten sterilizovany a moc mi nechutilo....ale ostatní chvalili

kakawah
29. dec 2022

@ikonica fíha, nechápem, ako sa to stalo,🤷‍♀️🤣

kakawah
Autor odpoveď zmazal
kakawah
29. dec 2022
kakawah
29. dec 2022
nyusika
29. dec 2022

@onedaynick ja by som umrela, kebyže sa týždeň prezieram...bolo by mi zle.
Neznášam to.

onedaynick
29. dec 2022

@nyusika ja to zvladam🙂 ale zas sme aktivni, lyze, prechadzky/ aspon hodina a pol/, ale fakt nikdy nejem tolko ako tieto 2 tyzde, divina, kacica, rezne, ryby, sladke, slane. Nepriberie nikto.

cubo2
29. dec 2022

@elizabeth170 😄😄 chápem pointu, ale beriem to tak, že čo už je raz uvarené, to neodletí 😄😄

spageta85
29. dec 2022

Fuj nič každý má všetkého po krk hlavne o šalát a kapustnicu nechcem počuť... Budú chlebíčky a roláda na slano z lístkového cesta.. Koláče sú z Vianoc ešte aj tak už ich nikto neje... Takže ja varené vínko a iné šmakocinky 🍷🍷

1ryba
Odpoveď bola odstránená
katica06
29. dec 2022

Paprikáš so sumca s rezancami smotanou a tvarohom, na večeru sushi🍣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaga61
Autor odpoveď zmazal
onedaynick
29. dec 2022

@spageta85 my salat a kapustnicu nemavame cez Vianoce, cize az na Silvestra.

mimachicha
29. dec 2022

My prekladany salat s porom a zelerom, uvarenu rolku zo stehna, a peciem domacu ciabattu.

yvanielka
29. dec 2022

@onedaynick my tiež tak, na Vianoce mávame mliečnu šošovicovú s dubákmi a kapustnicu varíme až vonku na Silvestra

koray
29. dec 2022

Steak s hranolkami a šalát

lenkalenicka01
29. dec 2022

Guláš z diviny

mon777
29. dec 2022

@jaga61 neviem, mne to nikdy nejak nešlo dokopy rezeň a ryža 😅 ale fakt to nemyslím nejak zle. Len som sa chcela opýtať 😉

mon777
29. dec 2022

@sandrasstini údené a chren je u nas zas veľkonočné 😁😁😁😁😁😁

foxyfox
29. dec 2022

Moja mama zvykla šošovicovu polievku a druhé prakticky to isté čo na vianočnú večeru. Nechápem ako sme to mohli týždeň po vianociach znova jesť :D ja robím polievku, nech máme niečo teplé a potom studené misy, jednohubky, syry, šunky, klobásky, olivy, nakladané syry...Najviac sa tešíme na to v rámci tohto obdobia. Zobkat také drobnosti