Je lepší parný hrniec a mixér v 1 Avent alebo Beaba babycook?
Prípadne nejaký iný o ktorom neviem. Máte skúsenosti? Neviem sa rozhodnúť 🙂 Ďakujem

Ahojte, ja mam avent a som spokojna...to cistenie je trosku o drzku, hlavne po mase, ale vyriesila som to tak, ze sa snazim na ten spodok dagat jedlo, ktore sa tam nelepi, napr, zemiak davam ako posledny 🙂 a ulahci to to cistenie...- ano, ostava to aj zafarbene, ale to celkom pekne poriesi umyvacka, vzdy ked ju zapinam tak to tam prihodim, aj ked to mam umyte uz v rukach...nerobi sice zazraky, ale podla mna je to fajn 🙂
ja som to kupovala cez jednu babu z anglicka aj dosť lacnejšie mala ten parný varič, jej mamka udržiava v mojom meste sklad, takže som si preto vybehla sama a neplatila poštovné. Do IP ti dám kontakt.
@sowicka, pls aj ja poprosim kontakt. dakujem.
poviete mi teda ktory ma ake plusy a minusy??zvazuje budem beabu alebo phillips a som uz z toho na nervy lebo vsade su ine nazory :D
Ja mam od dnes Avent, uz aj vyskusany, genialne! Mam druhe dieta, pri prvom o takomto sa ani nechyrovalo, takze klasika - varenie vo vode, prip. parak a mixer, resp. vidlicka. Kopec riadu, casu, babrania... Avent mas vsetko v jednom, uspora casu, rychla priprava, zastavi sa to same a riad?..ked umyjem hned po pouziti, ide to lahucko dole. Ja som nadsena, urcite odporucam 🙂 A vyuzijem to aj pre seba, ked dietatko odrastie, naparim si zeleninku, nemusim velke mnozstva, je to zdrave a chutne, mnam 🙂
@maxi22 Ahoj ja veľmi premýšľam nad aventom len teraz som na vazkach keďže tu písali O tom zlom čisteni A že sa to čistí dlho A hlavne stále že to nie je ono:(...ja mam doma Veľa vecí od aventu A som spokojná S každou jednou. ..tak reku aj tento kúpim avent jed im tak fandím. ..aj recenzie na super. ..On to čistenie. ..ale píšeš, ze ak hneď sa to umyje OK? ...lebo ja väčšinou umyvam všetko hneď alebo to aspoň namocim hneď🙂
@nikki2201 Ahoj, neviem, kto ako čistí, ale ja s tým vôbec problém nemám 🙂 Používam ho každý deň min. 2x, zakaždým ho hneď po pomixovaní len opláchnem pod tečúcou vodou (a to mám malého hladoša na rukách a robím to len jednou rukou...) 🙂 Ak náhodou nestíham alebo je hustejšia kaša, normálne to poumývam hubkou a bez problémov sa všetko vyčistí. Kúpila som pre malého už všeličo, ale toto bola najlepšia kúpa, čo sa týka efektivne vynaložených prostriedkov. Super vec, nedám na to dopustiť, všetky kamošky, ktoré u nás boli, majú malé deti a videli použitie, sú tým nadšené a kupujú si to. Môžem naozaj s čistým svedomím len odporúčať..
@maxi22 ahoj, ako dlho uz pouzivas tento avent mixer/ parny hrniec? Tiez som bola uz na 100% rozhodnuta, ze kupim tento, potom som ale natrafila na tuto diskusiu a som na vazkach. Pripravujes v tom vsetko? Zeleninku masko aj dokopy? ovocie si tiez skusala? Da sa v tom aj ohriat uz pripraveny prikrm? Dakujem
Ahoj,
pouzivam ho od 27.11.2014, minimalne 2x denne. Doobeda mu v tom sparim a namixujem ovocie (jablko, hruska, slivka) a na obed zeleninku s maskom. Je tam presne navod, co sa kolko pari, podla toho sa tam da vody a ono to presne v tom case aj vypne - super vec. 🙂 a chuti to genialne, predavane produkty sa mozu schovat, vsetko si zachova svoju chut aj vitaminy.
Zeleninku pripravujem aj samostatne, aj vsetko dokopy, ovocie tiez. Pripraveny pokrm sa v tom zrejme neda ohriat, ani ma to nenapadlo 🙂 Ked si urobim toho viac, polovicu si odlozim do kelimka s vrchnacikom (avent), dam do chladnicky, na druhy den vyberiem, 30 sec ohrejem v mikrovlnke a papame 🙂
Uz to vyzera, ze ma platia za reklamu.. 🙂
a este jedna vec, moj syncek mi zatial neodmietol ani jedno susto, vsetko pripravene tymto mixerom mu velmi chuti, zeleninka dokonca este asi viac ako ovocie, prve co vedel vydzavovat bolo mnam mnam 🙂
@mackaemmka kúpila si ho nakoniec? si spokojná tiež nad ním uvažujem. Našla si dobrú cenu? 🙂
@adebi ahoj, nakoniec som nekupila. zabrzdila ma diskusia, na ktoru som natrafila, kde niekolko mamiciek spomenulo, ze v jedle citili akokeby plast ☹ mozno to bola iba chybna seria. ale mame doma klasicky parny hrniec, takze ostala som pri nom. lakalo ma to najma pre usporu casu, ale aj ked malej navarim klasicky, teda v parnom hrnci a mam super mixer od braunu, tak nestravim v kuchyni s tym pol dna 🙂 a aj cena ma trosku pribrzdila 😒
@mackaemmka veď tá cena, škoda , že to nie je zo skla. Mňa láka tá pohoda varenia malého množstva cca na 1,5 roka 2x denne. Ďakujem za odpoveď ☹
Ja mam avent. Kupila som od jednej mamicky, este v zaruke za menej ako polovicnu cenu. Bola to najlepsia kupa! 🙂 Ficime zatial 2x denne, ovocie, zelenina aj masko. Udrzba uplne jednoducha. To sitko sa da vytiahnut a nic mi tam neostava. Po pouziti staci fakt len oplachnut. Je pravda, ze niektora zelenina jednoducho farbi. Tak som to vycistila v pohode octom. Za nas s drobcom fakt spokojnost. Velmi nam chuti, priprava zabere min. casu, zachova sa chut aj obsah jedla. Hlavne nemam rozbombardovanu kuchynu a roztahanych xy veci 🙂
@adebi na FB skupina Susedsky BABY bazar, je tam v ponuke jeden za 40ojro 🙂 skus kuk tu /neviem ci ti to ukaze/: https://www.facebook.com/groups/susedskaBABYbur...
Mam doma Philips Avent, ktory pouzivam uz 4 roky denne a niekedy aj 2-3x denne. Je to pohodlna a rychla vecicka, ktora mi pomaha pripravovat detom kazdy den cerstvu a zdravu stravu. Moja starsia dcera do 2,5 roka neochutnala ziadnu kupovanu detsku vyzivu ani ziadne hotove jedlo v pohariku. Vsetko som pripravila v tomto hrnci.
Moj 21 mesacny syn ma atopicky exem a spustaju mu ho niektore potraviny. Preto mu do jasli kazde rano pripravujem desiatu, obed, olovrant. Keby nemam tento hrniec bolo by pre mna vsetko ovela pracnejsie a casovo narocnejsie.
Moj muz najskor tiez hovoril, ze som kupila predrazenu hlupost. Az ked som musela kvoli zdravotnym problemom zostat 3 tyzdne v nemocnici ocenil prinos tohto kuchynskeho robota. Povedal, ze je to fantasticka vec a skutocne mu usetrila more prace a casu.
PS: Plast som nikdy v jedle necitila a na toto si ja dost potrpim. Detom sa s nazim kupovat kvalitne potraviny a nepouzivam plastovy riad (len sklenene alebo porcelanove misky a kovove lyzicky). Keby som v jedle citila plat tak ten vyrobok nebudem pouzivat.
@aadulik2110 za seba mozem povedat, ze do vobec nie je zbytocnost. Aj ja mam vsetko to co ty doma, ale s tymito produktami sa to neda porovnat. Pre mna je zbytocnostou napr. sterilizator a ohrievac detskych flasi.. ale toto je super vecicka.
Este som zabudla spomenut, ze je to vemi prakticke aj na dovolenkach.. 🙂.

@dadulienka ahoj co ste nakoniec kupili a ako si spokojna? Dakujem