Jedlo na letnú detskú oslavu
Ahojte prosím poraďte mi aké jedlo nachystať na oslavu malému, bude mať 2 roky. Oslava bude v lete, keď môžu byť tepla aj 40ky 🤦 budú len dospelý, max 2 deti. Skôr to bude ako garden party nebude to na obed takže obedovat bude každý doma 😊 ďakujem
V 40tkach by som si dala jedine tak melón a studené na pitie. Asi som nepomohla
@kavasmliekom no najradšej aj ja ale tak to nestačí 😁
Ovocie a zmrzlinu
Keď garden party a budú tam len dospelí tak klasika opekacka. Grilovaná zelenina, grilované syry, steaky, čerstvá zelenina, dipy a studené šťavnaté ovocie.
Grilovacka,rozne salaty dobre vychladene,oblozena misa,ovocie
Nevadi.ze 40 ved chladicku maš.Ja som rafsej za jedno poriadne jedlo,z ktoreho sa ludia aj najedia ako 100 somariniek.Urob mini rezne.opeč v rure male mlade zemiaky .k tomu grecky šalat.kolac a vybavene.
Ďakujem vám, asi dáme nejakú grilovacku, tiez sa mi nechce sto veci chystat.
My máme letné dieťa, síce už dospelé, ale letných osláv sme už absolvovali strašne veľa. A vždy grilovačky,guláš, zmrzlina a aj klasické torty. Varil svokre aj Marcel Ihnačák v lete a taká tradičná garden párty. Nič také vyslovene letné. Griloval lososa, zeleninu, polievka z morských plodov a boli vtedy riadne horúčavy. A mladší má v máji a tiež bývalí aj tridsiatky a klasika.
Keď garden party a budú tam len dospelí tak klasika opekacka. Grilovaná zelenina, grilované syry, steaky, čerstvá zelenina, dipy a studené šťavnaté ovocie.
@lucia13022023 U nás rovnako, klasická grilovačka každý rok a vždy niečo na osvieženie aj torty a guláš. Prevažne sme boli dospelý, niekedy aj deti si zavolali kamošov,ale vždy sa zjedlo.Aj napriek horúčavám ník nepohrdol grilovačke a gulášu.Nikdy.
Veď to leto je relatívne také krátke, že každý si rád pochutí na dobrej grilovačke.Dnes je už taký výber aj hotové v marináde kuracie mäso, rôzne klobásky, párky a kopec zeleniny sa dá grilovať, rôzne syry na gril.Ja som vždy urobila za misu gréckeho šalátu,doma cesnakový dresing a všetci boli spokojný.
Najlepsie su grilovane masa a k tomu nejake salaty. Ja zvyknem grilovat kridelka,kuracie prsia,chlapi maju radi krkovicku,mozes kuracie stehna v rure upiect. Netrap sa velmi s vyvaranim. Taka letna grilovacka je asi najlepsie riesenie.

V 40tkach by som si dala jedine tak melón a studené na pitie. Asi som nepomohla