icon

Jedlo na letnú detskú oslavu

7. jún 2025

Ahojte prosím poraďte mi aké jedlo nachystať na oslavu malému, bude mať 2 roky. Oslava bude v lete, keď môžu byť tepla aj 40ky 🤦 budú len dospelý, max 2 deti. Skôr to bude ako garden party nebude to na obed takže obedovat bude každý doma 😊 ďakujem

kavasmliekom
7. jún 2025

V 40tkach by som si dala jedine tak melón a studené na pitie. Asi som nepomohla

autor
7. jún 2025
@kavasmliekom

V 40tkach by som si dala jedine tak melón a studené na pitie. Asi som nepomohla

@kavasmliekom no najradšej aj ja ale tak to nestačí 😁

martinkatinka
7. jún 2025

Ovocie a zmrzlinu

lucia13022023
7. jún 2025

Keď garden party a budú tam len dospelí tak klasika opekacka. Grilovaná zelenina, grilované syry, steaky, čerstvá zelenina, dipy a studené šťavnaté ovocie.

petulda333
7. jún 2025

Grilovacka,rozne salaty dobre vychladene,oblozena misa,ovocie

janinah
7. jún 2025

Nevadi.ze 40 ved chladicku maš.Ja som rafsej za jedno poriadne jedlo,z ktoreho sa ludia aj najedia ako 100 somariniek.Urob mini rezne.opeč v rure male mlade zemiaky .k tomu grecky šalat.kolac a vybavene.

autor
7. jún 2025

Ďakujem vám, asi dáme nejakú grilovacku, tiez sa mi nechce sto veci chystat.

cukroska
7. jún 2025

My máme letné dieťa, síce už dospelé, ale letných osláv sme už absolvovali strašne veľa. A vždy grilovačky,guláš, zmrzlina a aj klasické torty. Varil svokre aj Marcel Ihnačák v lete a taká tradičná garden párty. Nič také vyslovene letné. Griloval lososa, zeleninu, polievka z morských plodov a boli vtedy riadne horúčavy. A mladší má v máji a tiež bývalí aj tridsiatky a klasika.

cukroska
7. jún 2025
@lucia13022023

Keď garden party a budú tam len dospelí tak klasika opekacka. Grilovaná zelenina, grilované syry, steaky, čerstvá zelenina, dipy a studené šťavnaté ovocie.

@lucia13022023 U nás rovnako, klasická grilovačka každý rok a vždy niečo na osvieženie aj torty a guláš. Prevažne sme boli dospelý, niekedy aj deti si zavolali kamošov,ale vždy sa zjedlo.Aj napriek horúčavám ník nepohrdol grilovačke a gulášu.Nikdy.

cukroska
7. jún 2025

Veď to leto je relatívne také krátke, že každý si rád pochutí na dobrej grilovačke.Dnes je už taký výber aj hotové v marináde kuracie mäso, rôzne klobásky, párky a kopec zeleniny sa dá grilovať, rôzne syry na gril.Ja som vždy urobila za misu gréckeho šalátu,doma cesnakový dresing a všetci boli spokojný.

marca12
21. jún 2025

Najlepsie su grilovane masa a k tomu nejake salaty. Ja zvyknem grilovat kridelka,kuracie prsia,chlapi maju radi krkovicku,mozes kuracie stehna v rure upiect. Netrap sa velmi s vyvaranim. Taka letna grilovacka je asi najlepsie riesenie.