icon

Jedlo vášho detstva

29. júl 2022
ivanaks
31. júl 2022

Segedínsky guláš.

iriska13
31. júl 2022

...tak so mnou mamina nemala najmenší problém....vkuse som pýtala zemiakovú kašu a pohár mlieka 🙈🤣🤤🤤🤤a môžem povedať, že kašu môžem aj teraz ...aj každý deň kľudne 🤣🙏úplne ju zbožňujem ...

monika494
31. júl 2022

Hranolky, syr, tatarka. Kazda sobota, uz ked dom chpdievala na ZS. To bol ritual..

lenusik296
31. júl 2022

Každé jedno jedlo od starkej !!! Gombolce, buchty, prívarky, polievky, koláče... Úplne všetko,lebo všade pridávala kopec L Á S K Y ❤️❣️ aj z ničoho dokázala vykúzliť fantastický zázrak 🤷 pred pár dňami odišla,tak s láskou každý jeden deň spomíname

helimama
31. júl 2022

Široké rezance s tvarohom, kyslou smotanou a oškvarkami a teraz to milujú moje deti 😉

lucka2019
31. júl 2022

babkine sisky a paprcky 🤩domace rezance s grankom a strudla s akoukolvek plnkou (naj bola makovo vianova) a este pagaciky... vsetko od mojej najmilovanejsej babicky 💗😋

ovecka31
31. júl 2022

Polske pirohy osmahnute na oleji a na vrchu orestovana cibulka... 😃

janickacrazy
31. júl 2022

@lenusik296 čo sú gombolce?

anjelic
31. júl 2022

@janickacrazy slivkové guľky zvyčajne zo zemiakového cesta posypané makom... svokra ich tiež tak volá ( okolie NZ)

sendyle
31. júl 2022

Hrubé rezance s tvarohom na sladko mnaam

palicka
31. júl 2022

A ešte zabíjačkový domáce špeciality. Raz v roku, mnaaaam. Ten pach bol ale vonku, v “letnej” kuchyni, takze dom ostal neprekonaný, ale dedkove domáce špeciality, on bol majster!

alja20
31. júl 2022

Vseeeetky lebo som to nemusela varit ja🤣len umyt ruky sadnut za stol nekecat a jest😅

slavomira236
31. júl 2022

Lokše s maslom a soľou(ale maslo z nich až tieklo) každú nedeľu mi babka robila na raňajky a ja som jedla a pozerala pritom poďte s nami na 2 programe

janduska
31. júl 2022

U starej mamy: palacinky s domácim džemom, tenké ako papier, šišky krehké a nadýchané s domácim džemom, zemiakové placky, slepačia či hovädzia polievka 👌❤

denopeno
31. júl 2022

Pirohy, strapačky s tvarohom a kapustou, nedeľná slepačia polievka s domácimi rezancami, rezne a zemiakový šalát.

katkaaaaaaaaaaaa
31. júl 2022

Pupriky z polievkyyyyy 🥰👌🏼😍😍😍😍

alienkami
31. júl 2022

A teraz pozor!
Šupka z mlieka!
To buď miluješ alebo nenávidíš (ja to prvé, aj z pudingu 🤤)

lia261
31. júl 2022

Špenátová ,vajičkova polievka. Vajičko na mäkko s chlebom namazanym maslom. Podlesniky a dezert? Piškody potrela s maslom, posypala cukrom a prikryla ďalšou piškotou. Teraz to už tak nechutí, už nie je také kvalitne maslo🙂

cucoriedkacucoriedka
31. júl 2022

Krupicova kaša....špagety so syrom a kečupom...vyprážaný syr s hranolkami🙂))))

cucoriedkacucoriedka
31. júl 2022

@alienkami jeminenku🤣🤣🤣

cucoriedkacucoriedka
31. júl 2022

@lenusik296 my sme to volali gombovce😋

kulumulu123
31. júl 2022

@gigie24 jeeej ja som mavala u babky vzdy na ranajky volalo sa to vitakava s nakrajanym rzkom namocenym teraz by som to nedala a milovala som to kazdy bozi fen na ranajky 😊

kittykat22
31. júl 2022

jahnaci gulas, kapustniky, zemiakova baba, ladove kocky. Vsetko co robila babka bolo super. Milovala som vazenu tresku zabalenu v papieri + rozok, alebo rozne majonezove salaty - najlepsi bol vlassky, mnam 🙂 A este malinova limca k tomu :D

mimusha3
31. júl 2022

Zamrvanka 😁

brendaa
31. júl 2022

Piskoty v teplom mlieku😊, ryzova mliečna kasa s maslom a grankom od prababky, jablkový zavin od babky , mliecna polievka zo strukov, pecene buchty od babky aj rezance s makom a maslom , mäso na stave s kasou, spenatova mliecna polievka, ryzovy marhuľovy nakyp s tvarohom, buchty na pare od babky lahke ako perinka.
Rozky na kolieska vo vajicku.

hama007
31. júl 2022

Buchty na pare 🥰

anega79
31. júl 2022

Chlieb s mastou, cibulou, paprikou a rajcinou kazde rano u kamosky. Pecienka z kacice, plnena paprika

maminkadeticiek
31. júl 2022

Krupicova kasa s grankom a babkine pirohy so slivk.lekvarom a oprazenou struhankou s maslom 🥰

dada0902
31. júl 2022

Cukynove placky od babky joj to si pamätám keď sme tam chodili na prazky vždy keď sa babka spýtala co spraví povedali sme cukynoveee placky strašne dobre robila

veronikakos
31. júl 2022

Pirohy, holubky☺️