icon

Jedlo vášho detstva

29. júl 2022
Strana
z4
elian
29. júl 2022

Slivkové guľky s makom 😋

gr3tch3n
29. júl 2022

Halušky od babky - pol na pol tvaroh a lekvár, šúľance a neskutočne mi chutili nátierky v škôlke 🙂

joesvk
29. júl 2022

Tvaroh s cukrom a kakaom.

cocolino234
29. júl 2022

✨obzerance s čakancami✨ 💀

solange7
29. júl 2022

Makove rezance, fazulova polievka s rezancami, parene buchty.
A absolutny hnus ale pamatam si, ze som mala rada spagety s grankom. 😀

annamarin
29. júl 2022

Krupica 🥰

sorciera24
29. júl 2022

vtáčie mlieko🙂

simsalabim
29. júl 2022

Sulance s makom, rezance so slivkovym lekvarom, paradajkova polievka, “griska” s nugatom.

katkaseiner
29. júl 2022

moja babka robievala szazretu... to bol taky kysnuty kolac potrety bravcovou mastou a posypany krystalovym cukrom... no to bola aka basta... mamina sa to snazila urobit ale babku v tomto nikto nedobehol... a to robila vsetko od oka... plus aj ta jej stara truba...

heidy222
29. júl 2022

@solange7 ja spagety s paradajkovym pretlakom 😅

kvetinka75
29. júl 2022

domáce parené buchty a kysnuté koláče a záviny

terry2003
29. júl 2022

Mexický guláš zo školskej jedálne

solange7
29. júl 2022

@heidy222 my sme mavali v skole spagety s takym zvlastnym riedkym kecupom a tusim slaninou. Ale chutilo mi. 😅

ivangeline
29. júl 2022

Hrianky a plnene toasty od dedka. ;)

cimage
29. júl 2022

Ked si spomeniem na babku, tak ma napadnu langose. Ked ich piekla pre celu rodinu k fazulovej polievke a davala ich bokom do pekaca aby odtiekol olej 🥰. Ale inak moje najoblubenejsie su parene buchty.

frida88
29. júl 2022

Krupicova kasa,obrovské nadychane rezne so zemiackami a uhorkovy šalát od babky ☺️❤️
Jej slivkove marhulove ribezlove koláče ☺️Vôňa po celom dome 🙏🏻❤️

zuzanalukasko
29. júl 2022

Zemiakové placky 🙂

bessie12
29. júl 2022

halusky s tvarohom a kopou masla, buchty na pare s maslom, cukrom a kakaom, lekvarove pirohy, ale vyhradne len s marhulovym lekvarom a to mi ostalo do dnes 🙂

zuzitko74
29. júl 2022

Makové slíže. Teraz ich nevarím, moje deti nemajú radi sladké obedy.

elizabet173
29. júl 2022

závin zo zemiakového cesta plnený osmaženou cibuľkou a krupicou, k nejakej strukovinovej alebo kapustovej polievke

jana_eyre_2
29. júl 2022

Ja som bola strašný nejedak,.mama bola zomna úplne nešťastná.. dlhé roky som mala podvahu lebo som nechcela jesť.. ale čo som neodmietla bol rožok s maslom a miláčik s kakaom 🤪 ale milovala som palacinky a lokše od mamy, alebo fazuľovu polievku s "mačkami" tak som volala halušky v nej.. ešte aj pšeničnú polievku som ľúbila.. čo by som dala za to keby som mohla ochutnať od mamy čokoľvek.. aj veci čo som neznášala, ako napr.zemiakovy prívarok.. 😅

negymama
29. júl 2022

"podbite bandurky" cize zem. privarok s domacou kyslou smotanou a k tomu fasirka a chlebik.
a hubova mačanka nakyslo. Makove zaviny od babky, stavnata makova plnka , dopre prepecene, och to bola chut. Moja babka este aj pestovala mak, takze bol domaci.

janickacrazy
29. júl 2022

ja som milovala guľky s marhuľami alebo s jahodami od babky v lete, samozrejme s grankom, to bola topka

jaskolka
29. júl 2022

Pečené pirohy, staranka-domáce cestoviny v mlieku, krupica.

elizabet173
29. júl 2022

@jana_eyre_2 aj ja som bola taký zázrak, tiež bola mama zo mňa hotová, babky ju so mnou posielali k lekárovi, aby mi niečo dal, lebo sa asi za mňa hanbili, aká som bola vyziabnutá 😎

melanta
29. júl 2022

nedeľné pečené kura s kompótom, babkine slivkové gule a lokše, inak som skoro nič nechcela jesť a fajnovosť mi zostala aj do dospelosti

gigie24
29. júl 2022

Nadrobeny rohlik v teplom mliecku 😁

vifoncitta
29. júl 2022

Kurací perkelt 😃💁

palicka
29. júl 2022

Parené buchty plnené marhulkou a poliate roztopenou čokoládou. Mnaaaaaaam

jamabe
29. júl 2022

Parené buchty so slivkovym lekvárom od mojej starkej 🤩 Take lahucke, nadychane a velkeee 😋

nwnw
29. júl 2022

Perky, pečená kačica, jablkovo-maková štrúdľa,

Strana
z4