icon

Jete potraviny, ktoré obsahujú hmyz?

16. mar 2025

Ja som všetky posunula ďalej, jednoducho mi je z toho zle....ako napr. Kinder čokolada, lidlova nutela, Jacobs velvet káva či jahodový puding Dr. Otker, lidlove manuky a keksíky, balená šunka....Cele telo ma svbelo a nikto nič nezistil až raz mi niekto povedal že to môže byť z jedla ..stiahla som si aplikaciu Stop hmyzu a vyradila čo obsahovalo hmyz....svrbenie prestalo.

Strana
z6
hederamonstera
16. mar 2025

Super. Mne to nevadi a neskodi

ukgirls
16. mar 2025

a tomu naozaj veris? skor ako hmyz n by ta malo trapit modifijkovane jedlo, postreky, spina v tovarnach, vzduch kt dychas,plasty vo vode... ziarenie z mobilu .. vlastne ked sa tak zamyslim- co ti vlastne dnes neskodi? aj ta tvoja aplikacia ti skodi-na mozog

klarissa25
16. mar 2025

Ako vieš že obsahujú červíky? Dúfam že nie podľa žabky na obale 😉

bejbypd
16. mar 2025

Mne to tiež nevadí ..to čo si vymenovala rozhodne obsahuje menej hmyzu ako ho zjes v noci s otvorenými ústami ☺️🤣

deti95060810
16. mar 2025

no vadí... len akosi nepozerám obsah...
Jacobs káva? tak už asi viem prečo dcéra prestala kávu piť... 😉

autor
16. mar 2025

Dievčata prášok z lariev múčiara obyčajného ošetrený UV žiarením sa podľa najnovšej legislatívy môže pridávať do konkrétnych kategórií potravín. Je to napríklad chlieb, rožky, výrobky na báze cestovín, spracované zemiakové výrobky, syry a syrové výrobky, ovocné a zeleninové kompóty...atď. Akože jasne to mate všade napísane že to EU schválila tak ake či tomu verím.

autor
16. mar 2025

@klarissa25 Nie všetky vyrobky so žabkou obsahuju aj hmyz.

oceanahory
16. mar 2025

Ak si vyradila potraviny ktore pises vyssie, tak je to skor tym, ze si vyradila stravu, ktora je cloveku nutricne skor na obtiaz, ako na osoh 🤷.

maminkadeticiek
16. mar 2025

To co je toto za hoaxovina.Ty si dobre mesuge 🤣

klarissa25
16. mar 2025

Tá žabka hlavne znamená niečo úplne iné ako to že výrobok obsahuje hmyz

bejbypd
16. mar 2025

Tak najlepšie je nejesť či čo myslíš ? Kúp si veľkú farmu a pestuj si ..ver mi,že aj tam bude hmyz ...a veľa hmyzu ..niekde je to dokonca pochúťka ..či ubližuje ti to ? Lebo nerozumiem zmyslu diskusie

mikasa_ackerman
16. mar 2025

Toto musí byť troll😀

autor
16. mar 2025

@ukgirls Presne je veľa toho čo škodí preto to chcem eliminovať...a nie, nie je to moja aplikacia ja som ju nevyslela.

autor
16. mar 2025

@klarissa25 Vyrobky so žabkou tu neriešim.

bejbypd
16. mar 2025

Buď si troll alebo veríš,že zem je plocha ,že sme čipovani,že sme kukurica a nedajbože máme chrobáčika,zachvilu z nás budú spidermani🤣

hederamonstera
16. mar 2025

No tak jeme prasok z lariev, no boze.
Jeme aj gumovych medvedikov z kosti zvierat, creva, mozgy, oci, skysnute potraviny, smradlave potraviny. Ludia jedia vela “humusov”

autor
16. mar 2025

Naozaj Vás nechapem... EU schvalila pridavanie hmyzu do potravin, ale ja som mesuge...

hiro
16. mar 2025

@autor "môže pridávať" a rozumieš aj tým slovám? Znamená to že môže a ak sa pridá tak to je jasne napísané v zložení.

bejbypd
16. mar 2025

Vieš koľko hmyzu si pojedla za svoj život ty EU ? Čo ideme vystúpiť kvôli tomu z EU? Či čo si chcela povedať ?

thereisabear
16. mar 2025

Jem, dokonca si občas tie solené larvy kúpim.

miskakyska
16. mar 2025

.. poďme sa radšej baviť, čo neškodí..lebo na prd už totálne všetko či so žabami, či bez...vzduch, čo dychaš,vodu, čo piješ...

bielasovicka
16. mar 2025

@maminkadeticiek v poslednej dobe je takých mesuge viac 🤦🏼‍♀️

mondolina
16. mar 2025

a je niečo škodlivé na chrobákoch?
hormóny, atb v mäse ti nevadia?

diewcatqoo
16. mar 2025

Je mi to jedno. Jedla som uz aj tie obrovske pecene larvy na razni, aj solene mucne cervy, nejaka pomleta kobylka v niecom mi vobec neprekaza 🤷‍♀️

autor
16. mar 2025

@hiro Ďakujem za pomoc...

strawberry0797
16. mar 2025

Nemam s tym problem, nie som vegetarian.

autor
16. mar 2025

Komu to nevadí tak nech to kľudne je ďalej. Otazka znela či jete take potraviny.

bejbypd
16. mar 2025

A odpoveď znie ,že hľadaj chybu inde ako v hmyze ☺️

maminkadeticiek
16. mar 2025

Ty si akurat tak trapny troll plateny za rozsievanie paniky na socialnych sietach.Chod do riti.

kat_
16. mar 2025

jem co mi chuti a co povazujem za vhodne nutricne, ziadne larvy v zlozeni neskumam, na to tu mame silne regulatory v EU
inak som jedla larvy viacrat, dobrovolne a vedome

Strana
z6