Koľko ste mali rokov, keď ste začali variť?
@nenne27 akoby si o mojej mame hovorila. A je to tak doteraz.
Ja som sa učila variť keď som mala dieťa a začalo mi jesť prikrmy. Nevedela som nič. Ani špagety uvariť. Mala som cca 30-31 rokov. Teraz mi nerobí problém uvariť nič.
@siminaberkyova 17 rokov
Keď som sa osamostatnila v 26 r dovtedy len pomazánky, polievku
@siminaberkyova
....asi ako moje deti, od kedy bol zaujem, co je tak 1,5+ ...uz vtedy sa da miesat nieco, valcekovat cesto, vykladat umyvacka....
@siminaberkyova Je to o vášni ku vareniu / pečeniu. Asi od 20 rokov som začala seriózne. Rada varím, pečiem, pre mňa je to relax a veľmi sa teším, keď iným chutí 😊! Pustím si vždy príjemnú hudbu (jazz) a ide to samé. To ťa musí chytiť za ❤️, nie je to o veku.
ja mám 20 a viem zatiaľ len také základy. a to sa učím sama. dúfam, že sa naučím do budúcna aj niečo viac komplikované 😂
Od cca 8.som sa motala v kuchyni popri starkej a mamine. Cca v 12-13 som vedela uvariť jednoduché jedla ako je sote, cestoviny, rezne, kura. Od 18.varim a pečiem všetko.
3,5 ročnú dcérku vari somnou od malička verím že keď bude mAt 7/8rokov bude si vedieť urobiť kašu vajíčka puding a podbne veci .a iné za pomoci .
Ja som si varila pomocov knihy kuchárskej od takých 7/8 rokov aj u starkej som robila polievku keď som mala ,9 rokov sama .
@siminaberkyova noooo, v druhom ročníku na základnej škole som uvarila môj prvý puding sama 🫣. A bežne sme so sestrou okolo mamky pomáhali piecť bábovku, citrónove rezy, čistiť zeleninku, robiť buchty...čím skôr človek začne, tým viac skúseností získa 👍

@kulumulu123 to je teda šikuľka