icon

Krém do torty

30. mar 2023

Mascarpone, rozpustená biela čokoláda a kokos. Nebude to riedke, nechcelo by to ešte pridať maslo?

avatar
svetlonos
30. mar 2023

Ahoj, ja som na 400g mascarpone davala 150g bielej rozpustenej cokolady a do nej praskovu zelatinu. Bolo to fajn.

avatar
pinkgirl
30. mar 2023

Netreba maslo, lebo čokoláda obsahuje dostatok tuku ktorý po vychladnutí udrží plnku.

avatar
katarinka89
30. mar 2023

Mascarpone je husté, čokoláda po schladeni stuhne a kokos to ešte zahusti. Bude to dosť husté.

avatar
milanemila
30. mar 2023

Ja robievam mascarpone, slahacka, bezhrudkovy tvaroh a do toho rozpustit buelu coko. Ten tvaroh nizkotucny davam na odlahcenie, nech to nie je take mastne.