Ktoré jedlo by ste jedli každý deň?
Ktore jedlo by ste jedli kazdy den a ktore ani keby vam zaplatili?
Nenavidim pečeň
Milujem ryby, parance, pečené zemiaky, kyslé mlieko,.višne a jedlo diabolska
Ostrokyslú polievku a suši, ja vlastne milujem jedlo, takže mi je často úplne jedno, čo zjem, ale nenávidím strapačky s kyslou kapustou, tie nezjem, ani keby mi na krk stúpili.
Som závislá na vajíčkach.Každý deň na raňajky musia byť na akýkoľvek spôsob . Neviem si predstaviť deň bez vajíčok
Cinske opekane rezance,tam sa neviem ovladat
Pizzu, varenú kukuricu a cerveny melon, zmrzlinu. Viac mi netreba 🤣🤣🤣 a co isto nie je držková
granadir a domace pirohy🤤
Dobra tema! 😃 U mna sa menia jedla, ktore mam najoblubenejsie ale momentalne kazdy den by som jedla poke. A aj by som to asi realne jedla keby to nebolo take drahe 😂 Potom cina- milujem. Chrumkava kacica s ryzou, ryzove rezance s barscim, pho, rizota... 😋
Mam rada aj bryndzove halusky a zemiaky na vela sposobov 😍
A co by som nezjedla ani keby mi zaplatili? Tatarsky biftek, surove maso (okrem ryb), surove vajcia (okrem majonezy 😄), vnutornosti, krvavnicky a rozne zabijackove speciality, drzkovu, maso zo psov, maciek, opic, zaby, slimaky, vacsinu hmyzu a hlavne ten balut 🤢🤮
@larinka552 ta kačka a rezance 😋
@larinka552 ten balut prave som si to pozrela...no je to aj dost nebezpecnne...od inych by som to z toho dovofu nejedla a kebyze my chovame kacicky bolo by mi to take blbe jest A špatne sa mi z tohto robi. No v tej krajine to mozu brat aj inak.. aj my jeme kuracie telacie maso a to su tiez mláďatká... a ak by sme mali byt so zvieratkami v mieri ani ohnostroje by sme nemohli pozerat ...
A to si niekde videla na slovensku?
Z jedál najviac kapustnicu 🤩🤩🤩mám veľmi veľmi rada, tiež aj koložvár,.... milujem grilážky❤️ svieže kyselkavé zakusky s ovocím a želatínou a zbožňujem kysnutý slivkový/marhuľový koláč s posýpkou....👌
No a nejzem vnútornosti ako pľúcka, srdce, jazyk, slezinky,.... ovar zo zabíjačky, a taktiež morské potvorky a príšerky, slimáky, červy a húsenice ani sushi.... No a taktiež nezjem kačku, hus ani zajaca. 😬
Hej na Slovensku som to videla na youtube 😃 Tam su ti veci, uvidis aj to co nechces 🙈😅
Sak jasne, ze to beru inak ale je to cisty grc 🤢
A my niektori sice jeme mladatka, ale tie su uz narodene a to je rozdiel. Ohnostroje pre mna za mna kludne nech aj zrusia, neviem preco ich spominas 😃 A ja pisem, ze musime byt so zvieratkami v mieri alebo nechapem co... ? 😄
@larinka552 ved ani ja by som to nejedla... Myslela som prispevok inak..😀 ze zvieratá pri každej z tychto situacii trpia .ja mam problém ss spravne vyjadrit.
Prepac ak sa ta to dotklo.
Tak ja zjem všetko čo nezje mňa. Ale napríklad nevyhľadávam údené mäso, akurát sme sa o tom bavili s mužom, že na veľkú noc ho ani nekupime. A pečienku ľúbim, tu by som mohla jesť každý deň na všetky spôsoby. Ale najradšej v trojobale vyprážanú, opekané zemiaky a tatársku. To je moja topka a ešte dusený mladý bôb na cibuľke a cesnaku s vajíčkom to je taká bašta mnaaaaam 🤤
Každý deň cestoviny na hocijaký spôsob, nejedla cibulacku, drzkovu, plucka na smotane, špenátové prívarok a polievku a vyprážaný eidam 🤮 a áno nikdy krupicovu kasu 🤮🤮🤮
@kuchynka15 ahoj a bôb sa dá kúpiť?
jedine jedlo, ktore som ochotna jest denne, je kvalitny kvaskovy chleba s maslom. milujem jedlo (maso, ryby, syry, zeleninu), ale nic by som nebola ochotna jest denne.
Kazdy den by som.mohla rezen so zemiakovym.salatom. A nezjem ziadne cestoviny, nemam.ich rads
Ostro - kyslú polievku od činana
V pohode, nedotklo sa ma to 😀 Tak zvierata zial trpia na tolko sposobov, ze sa to neda ani spocitat 😢 Testovanie na zvieratach, cirkusy, zoologicke zahrady, polovnictvo a pytliactvo, kozuchy zo zvierat, odlesnovanie a klimaticke zmeny, ritualne obety, bycie zapasy, kohutie zapasy, zneuzivanie zvierat na tazku pracu, rodeo, tyranie a zanedbavanie zvierat....
Ale o tom nie je tema.
Kvalitný hovädzí vývar
Mäsko určite je to zaklad 😄

Každý deň vyprážaný syr so zemiakovou kašou a nikdy napr. morské plody,vnútornosti..