icon

Ktoré jedlo by ste jedli každý deň?

30. mar 2025

Ktore jedlo by ste jedli kazdy den a ktore ani keby vam zaplatili?
Nenavidim pečeň
Milujem ryby, parance, pečené zemiaky, kyslé mlieko,.višne a jedlo diabolska

Strana
z3
nominka86
1. apr 2025

Každý deň vyprážaný syr so zemiakovou kašou a nikdy napr. morské plody,vnútornosti..

maja249
1. apr 2025

Ostrokyslú polievku a suši, ja vlastne milujem jedlo, takže mi je často úplne jedno, čo zjem, ale nenávidím strapačky s kyslou kapustou, tie nezjem, ani keby mi na krk stúpili.

kofilka33
1. apr 2025

Som závislá na vajíčkach.Každý deň na raňajky musia byť na akýkoľvek spôsob . Neviem si predstaviť deň bez vajíčok

petulda333
1. apr 2025

Cinske opekane rezance,tam sa neviem ovladat

betulinka1
1. apr 2025

Pizzu, varenú kukuricu a cerveny melon, zmrzlinu. Viac mi netreba 🤣🤣🤣 a co isto nie je držková

modraslamka
1. apr 2025

granadir a domace pirohy🤤

larinka552
1. apr 2025

Dobra tema! 😃 U mna sa menia jedla, ktore mam najoblubenejsie ale momentalne kazdy den by som jedla poke. A aj by som to asi realne jedla keby to nebolo take drahe 😂 Potom cina- milujem. Chrumkava kacica s ryzou, ryzove rezance s barscim, pho, rizota... 😋
Mam rada aj bryndzove halusky a zemiaky na vela sposobov 😍
A co by som nezjedla ani keby mi zaplatili? Tatarsky biftek, surove maso (okrem ryb), surove vajcia (okrem majonezy 😄), vnutornosti, krvavnicky a rozne zabijackove speciality, drzkovu, maso zo psov, maciek, opic, zaby, slimaky, vacsinu hmyzu a hlavne ten balut 🤢🤮

autor
1. apr 2025

@larinka552 ta kačka a rezance 😋

autor
1. apr 2025

@larinka552 ten balut prave som si to pozrela...no je to aj dost nebezpecnne...od inych by som to z toho dovofu nejedla a kebyze my chovame kacicky bolo by mi to take blbe jest A špatne sa mi z tohto robi. No v tej krajine to mozu brat aj inak.. aj my jeme kuracie telacie maso a to su tiez mláďatká... a ak by sme mali byt so zvieratkami v mieri ani ohnostroje by sme nemohli pozerat ...
A to si niekde videla na slovensku?

brendaa
1. apr 2025

Z jedál najviac kapustnicu 🤩🤩🤩mám veľmi veľmi rada, tiež aj koložvár,.... milujem grilážky❤️ svieže kyselkavé zakusky s ovocím a želatínou a zbožňujem kysnutý slivkový/marhuľový koláč s posýpkou....👌
No a nejzem vnútornosti ako pľúcka, srdce, jazyk, slezinky,.... ovar zo zabíjačky, a taktiež morské potvorky a príšerky, slimáky, červy a húsenice ani sushi.... No a taktiež nezjem kačku, hus ani zajaca. 😬

larinka552
1. apr 2025

Hej na Slovensku som to videla na youtube 😃 Tam su ti veci, uvidis aj to co nechces 🙈😅
Sak jasne, ze to beru inak ale je to cisty grc 🤢
A my niektori sice jeme mladatka, ale tie su uz narodene a to je rozdiel. Ohnostroje pre mna za mna kludne nech aj zrusia, neviem preco ich spominas 😃 A ja pisem, ze musime byt so zvieratkami v mieri alebo nechapem co... ? 😄

autor
2. apr 2025

@larinka552 ved ani ja by som to nejedla... Myslela som prispevok inak..😀 ze zvieratá pri každej z tychto situacii trpia .ja mam problém ss spravne vyjadrit.
Prepac ak sa ta to dotklo.

kuchynka15
2. apr 2025

Tak ja zjem všetko čo nezje mňa. Ale napríklad nevyhľadávam údené mäso, akurát sme sa o tom bavili s mužom, že na veľkú noc ho ani nekupime. A pečienku ľúbim, tu by som mohla jesť každý deň na všetky spôsoby. Ale najradšej v trojobale vyprážanú, opekané zemiaky a tatársku. To je moja topka a ešte dusený mladý bôb na cibuľke a cesnaku s vajíčkom to je taká bašta mnaaaaam 🤤

nelka93
2. apr 2025

Každý deň cestoviny na hocijaký spôsob, nejedla cibulacku, drzkovu, plucka na smotane, špenátové prívarok a polievku a vyprážaný eidam 🤮 a áno nikdy krupicovu kasu 🤮🤮🤮

anos18
2. apr 2025

@kuchynka15 ahoj a bôb sa dá kúpiť?

princezna_bosorka
2. apr 2025

jedine jedlo, ktore som ochotna jest denne, je kvalitny kvaskovy chleba s maslom. milujem jedlo (maso, ryby, syry, zeleninu), ale nic by som nebola ochotna jest denne.

darina77
2. apr 2025

Kazdy den by som.mohla rezen so zemiakovym.salatom. A nezjem ziadne cestoviny, nemam.ich rads

irusa
2. apr 2025

Ostro - kyslú polievku od činana

larinka552
3. apr 2025

V pohode, nedotklo sa ma to 😀 Tak zvierata zial trpia na tolko sposobov, ze sa to neda ani spocitat 😢 Testovanie na zvieratach, cirkusy, zoologicke zahrady, polovnictvo a pytliactvo, kozuchy zo zvierat, odlesnovanie a klimaticke zmeny, ritualne obety, bycie zapasy, kohutie zapasy, zneuzivanie zvierat na tazku pracu, rodeo, tyranie a zanedbavanie zvierat....
Ale o tom nie je tema.

mirro
3. apr 2025

Kvalitný hovädzí vývar

lucialucy43
4. apr 2025

Mäsko určite je to zaklad 😄

Strana
z3