Ktoré jedlo by ste jedli každý deň?
Ktore jedlo by ste jedli kazdy den a ktore ani keby vam zaplatili?
Nenavidim pečeň
Milujem ryby, parance, pečené zemiaky, kyslé mlieko,.višne a jedlo diabolska
Netusim co sú parance ani diabolska
Moje obľúbené ktoré som už nemala roky - vyprážaný syr s hranolkami, tatárskou a kečupom. Ale kľudne by som ho jedla každý boží deň 🙈
Jedlo ktoré by som nezjedla ani keby mi zaplatili - vnútornosti.
Drzkovu, krevety, pizzu… by som mohla jest aj kazdy den 🥹
Nikdy by som nevyskusala balut 🤢
ja lúbim pečeň ale iba husaciu alebo kačaciu.Tá má úplne inú chuť ako kuracia.Tú nezjem ani ja.Detto vnútornosti nie.A každý deň by som mohla jesť cestoviny na x spôsobov,pizzu,krémové rizotá to je moje🙂 polievky moc nemusim.Tú zjem málokedy a keď už,tak také krémové ako tekvicová, kulajdu napr alebo rajčinová,mrkvová,hrášková.No a štiplavé jedlá lúbim aj ja mexickú kuchyňu napr
@blondinka95 parance cestovina . Velmi skromné ake skvele jedlo.
Dianoska stiplave lečo.
Ja milujem kapustu, či na kyslo, či na sladko, dennodenne by som ju jedla ... nemám rada sladké teplé jedlá - palacinky, dukátové buchtičky, rezance s tvarohom, makom, buchty atď.
@blondinka95 https://varecha.pravda.sk/recepty/diabolska-poc... my to robime inak ale pre predstavu co to je.
@liusa82 s polievkou to mám takisto ako ty.
Neznášam huby a jedlá kde sú šupky z paradajok 🤢 a tiež by som vydržala celé dni iba na oblozenom pečive a cestovinach
KaZdy deň kľudne detskú krupicu a ani bohovi ryžu🤭
Anonym? O_o
Ja milujem čerstvý, ešte teplý chrumkavý rožtek s maslom!
Ja arasidove maslo!!!
Milujem ochutnávať všeličo možné aj nemožné, len držkám neviem prísť na chuť. Kľudne si dám všetky morské príšerky, žabie stehienka, slimáky, holuba, jahňacinu a ľubkam skoro všetko sladké.
Dievčatá, takto večer si narobiť chúťky?! No nič, dám si pohár vody a idem spať😉.
Vyprazany syr,francuzske zemiaky,vianocna hribovica a palacinky.
Na tom by som prezila.
Paradoxne tieto jedla varim len vynimocne,su prilis syte,kaloricke
Zboznujem zeleninu na akykolvek sposob a ta sa u nas je na kila
Nezjem
kapustu/iba surovu/,vsetky tie kysle veci ako kimci,uhorky,calamada....
Surove mäso a ryby
Salaty/vlassky a pod./,ani zemiakovy
Udeniny/sunka,salamy,klobasy./
Iba obcas parky...
A ziadne omacky ako tatarska,kecup horcica ....
Milujem takmer vsetko. Uplne top je poslednu dobu losos na akykolvek sposob.
A jedine co ozaj nezjem su vnutornosti....
Jediné čo nemám rada je krupicová kaša
Denne by som jedla jogurt s vianočkou
Z varených jedál zjem všetko, nie je nič, čo by som jedla denne - v tomto mám rada pestrosť
Mne sa prieci predstava jest mozog, surove maso (okrem ryb) a pit cerstvo nadojene mlieko. Ale zase, keby mi zaplatili... 🙂 Vtedy by som asi naozaj nezjedla len arasidy, na ktore mam silnu alergiu.
@maryetta ja to iste! fuj fuj
každý deň raňajkujem biely jogurt. je to zvyk, ale keď si ho už nedám, tak mi chýba. milujem kapustnicu, chilli con carne, salámovú pizzu a vianočku s maslom a kakaom. bohužiaľ už nič z toho nemôžem 😔 aj tataráky a steaky, tie našťastie možem ☺️ a nezjedla by som držky, ueeee…
@marianarem no tak také šialenosti mi ani neprišli na um - mozog?? 😲 ale surové maso to ja hej…
biela ryza s tofu a nejakou zeleninou,v omacke,s avokadom atd,kludne kazdy den
každý deň by som jedla ázijskú kuchyňu, indickú, africkú, karibskú, meditariánsku... ryby, ryby, ryby, zeleninu😋
Absolútne nekonzumujem bravčové, šunky, párky, klobásy, salámy, hovädzinu tak 2x za rok, vnútornosti, držky, segedínsky, granadír, pľúcka na smotane, rezeň... NIKDY!!!
@dzulli1980 ani ja nemám rada sladké jedlá. To pre mňa nie je jedlo, ale dezert, maškrta 🤷♀️
nemusím sladké jedlá
vydržala by som na stredomorskej kuchyni (chobotnicový šalát, grilovaná chobotnica, krevety, mušle, grilovaný tuniak, losos...), wagyu a sushi👍
Nemám rada mäso. Asi by som bola stihla a zdravá… ;D kebyže ho musím jesť.. a zbožňujem všetko ostatne.. ovo,zele,obilniny, mliečne..
Milujem čerstvý rožok s obyčajným maslom, to by som mohla jesť kedykoľvek.. teraz rada jem bulgur len tak suchý 😅
No a úplne neznášam cviklu.. aj do mäsa sa musím občas prinútiť, lebo inak by som ho vôbec nemusela jesť..

Ja som zavisla na oblozenom pecive. Bagety, toasty, chlebicky. Klasika sunka, syr ,salama , salat, paradajka . Takze za mna pecivo, toho sa nevzdam nikdy. Mne by ani tepli obed netrebalo .
Neznasam pecienku, karfiol a tuniaka ( ryby celkovo)