icon

Lacné nápady na pohostenie pre kolegov v novej práci

5. júl 2025

Začala som pracovať v novej práci od júla a budúci týždeň mám národky. Kolegovci sa už pýtali, respektíve mali narážky, že sa tešia na raňajky, a že čo pripravím a pod. No úprimne nevyhovuje mi to momentálne po finančnej stránke, ale tak nechcem na začiatku sa zle "zapísať" máte pre mňa nejaké "lacné" recepty? Nápady?

Strana
z3
eeffka
5. júl 2025

Kolko kusov?

kristinka92
5. júl 2025

Sprav babovku, obložené chlebíčky, za mna kľudne aj mrkvova/vajickova/tuniakova pomazanka. Nemusí to byt luxusne, mna by potesilo aj doma vlastnými rukami spravene

tetapetra
5. júl 2025

To uz vedia kedy máš narodky?

lindous
5. júl 2025

Ak je to tam zvykom na štýl raňajok, tak by som mixla nejaké 3 pomazánky, dala do misiek, nakrájala bagety, každý nech si natrie čo má rad a hrnčekový perník napríklad🙂

dankabg
5. júl 2025

Ak máš doma formu na muffiny tak aj také mini frittaty nie sú od veci, keď už to má byť raňajkové. Môžeš to zmiešať so zeleninou: Hrások, brokolica, paprika, trochu postrúhaného syra navrch, je to aj rýchlo hotové a relatívne lacné( nemusíš kupovať drahé šunky, salámy, údeného lososa a pod) a bublaninu zo sezónneho ovocia, teraz je toho dosť.

vanilkovazmrzka
5. júl 2025

Upiekla by som jeden kolac na jeden plech. Alebo mafiny, tolko kolko je kolegov. Uprimne neznasam ked sa v praci riesia narodeniny/meniny, som tak rada ze v korporate odkedy su nejake gdpr a smernice nikto osobne udaje v podobe datumu narodenia neriesi

lavanda84
5. júl 2025

Foccaccia..je to veľké na plech a ešte čerstvé prudko žrave

cukroska
5. júl 2025

Stačí keď upečieš koláč, nemusí byť nejaký náročný .Odnes čo najviac, poprípade jeden džús a dobre.My sme tak nosili. Alebo slané. Nič velkolepé.My she3da vždy potešili hocičomu.

balerina2025
5. júl 2025

aha ked ranajky, tak by somm urobila pomazanky 🙂 kupila zeleninu a bagetky a nech sa paci, da sa to pekne nainstalovat na tacke...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
angelinja
6. júl 2025

otras nemam slov uz na ludi...este si ani nezacala a dokazali hentak hovorit...mozno sa mylim ale toto sa nepatri z ich strany grc...ale neviem odkial si ale objednaj si chlebicky nech ti niekto urobi vyjde ta to mozno 30 eur ale bude to pekne a mas pokoj lebo aj tak aby to nejako vyzeralo musis pokupovat nato veci aj keby to sama robis aked chces nejaky kolac babovku to mas ranajkovy kolac alebo ten co sa robi v srnčom chrbate chlebicek ci ako sa to vola.

angelinja
6. júl 2025
@tetapetra

@tetapetra to su tie tipy ktore nechodia do prace pracovat ale klebetiť..môj odhad

tetapetra
6. júl 2025
@angelinja

@tetapetra to su tie tipy ktore nechodia do prace pracovat ale klebetiť..môj odhad

@angelinja možno sú len viac spoločenskí 🤦🏻‍♀️. Ale nedajú jej sa ani porozhliadnuť, ako to tam chodí a hneď niečo žiadajú. O chvíľu budú čakať "priskočne""

janinah
6. júl 2025

Kludne povedz.ze sice maš narodeniny.ale oslava bude po prvej vyplate a spojena s priskočnym.Aj anglicka kralovna slavila narodeniny v inom termine ako realna mala.Bud asertivna.o oslavu panstvo nepride.

kaktusik007
6. júl 2025

no ja som bola u jednej kolegyni ta najhorsia, lebo som tieto ich veci ze kolaciky, babovecky uspesne ignorovala ;) najlepsie bolo ze doniesli, nik to nejedol, a vyhadzovalo sa plesnive 🤦‍♀️

ale tak priskocne sa patri doniest..... no bolo mi trapne strasne vtedy.... ale premohla som sa ;)

kaktusik007
6. júl 2025
@janinah

Kludne povedz.ze sice maš narodeniny.ale oslava bude po prvej vyplate a spojena s priskočnym.Aj anglicka kralovna slavila narodeniny v inom termine ako realna mala.Bud asertivna.o oslavu panstvo nepride.

@janinah vidiiiis - a co sme vari horsie ako anglicki krali???? ;) aj Karol oslavuje inokedy oficialne.

janinah
6. júl 2025
@kaktusik007

@janinah vidiiiis - a co sme vari horsie ako anglicki krali???? ;) aj Karol oslavuje inokedy oficialne.

@kaktusik007 hej.aj o Karolovi viem😃

kaktusik007
6. júl 2025
@janinah

@kaktusik007 hej.aj o Karolovi viem😃

@janinah mi to nedalo --- zmenil to Juraj II, ten panoval na prelome 17 a 18 storocia ;)

a uplne si ma navnadila, idem si vybrat dalsi den kedy budem oslavovat narodeniny 🤣🤣🤣🤣

autor
6. júl 2025
@eeffka

Kolko kusov?

@eeffka 20 😐

autor
6. júl 2025
@tetapetra

@tetapetra áno šéf to vedel a povedal u nás v kancli a rozšírilo sa to ako lesný požiar

autor
6. júl 2025
@tetapetra

@angelinja možno sú len viac spoločenskí 🤦🏻‍♀️. Ale nedajú jej sa ani porozhliadnuť, ako to tam chodí a hneď niečo žiadajú. O chvíľu budú čakať "priskočne""

@tetapetra áno, to už spomínali, ale, že až po skúšobnej dobe 🙄

tetapetra
6. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra áno, to už spomínali, ale, že až po skúšobnej dobe 🙄

@autorka je mi ťa ľúto. Sprav ako píšu baby. Upeč babovku, kúp ráno bagety,nakrajaj a doma sprav nejaké nátierky. Ešte aj priskočne 🤦🏻‍♀️. Mala som takého riaditeľa,veľmi,veľmi rád sa hostinkoval.

autor
6. júl 2025

Tie pomazánky sa mi celkom pozdávajú, suroviny by som aj mala. Nemusím veľa dokúpiť a spravím bublaninu 🙂 mám doma spravený bazový sirup a upečieme lístkové na slano 🙂 ďakujem za dobré nápady

alienkami
6. júl 2025

Koľkí ste tam? Možno by fakt stačili nejaké nátierky, cestovinový šalát a nakrájané bagety.
Zrejme sa skladajú na darček alebo dostaneš obálku.

autor
6. júl 2025
@tetapetra

@autorka je mi ťa ľúto. Sprav ako píšu baby. Upeč babovku, kúp ráno bagety,nakrajaj a doma sprav nejaké nátierky. Ešte aj priskočne 🤦🏻‍♀️. Mala som takého riaditeľa,veľmi,veľmi rád sa hostinkoval.

@tetapetra ja nie som typ na oslavy, ale nechcem vytŕčať z davu tak niečo donesiem nech mám pokoj

tetapetra
6. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra ja nie som typ na oslavy, ale nechcem vytŕčať z davu tak niečo donesiem nech mám pokoj

@autorka, úplne ťa chápem. Tiež to nemám rada. Ja ani nenosím.

karolinakr_ba
6. júl 2025

No ja napriklad ked kolegovci doniesli natierky, hlavne domace, som to ani jest nechcela.. Hlavne ked som videla aki su to humusaci niektori, tak fakt akoze, nechcela som radsej vediet v akych podmienkach boli tie pomazanky chystane.. Pre mna tieto oslavy boli vzdy nasilu a uplne utrpenie..

ovaaa
6. júl 2025

Ja som robila jablkový koláč a kolegyňa kúpenú marlenku

jana_eyre_2
6. júl 2025

Povedz, že až keď ti cinkne prvá výplata 🤪 u nás sa toto tiež zauziva, avšak nikto to reálne nečaká - každý sa poteší ale nikto reálne nerieši ak niekto nedonesie.. to sú len take reči a neriešila by som ak by mi to nevyhovovalo.. ja som prvý rok nedoniesla nič, sama som zabudla že nejaké narodky mám.. tento rok keď som inak doniesla tak vravela aj iná kolegyňa že jej máme podobne narodeniny, ale ona nedoniesla nič.. absolútne nikto neriešil 😉

summer23456
6. júl 2025

No ja som tiež v novej práci, kde nas je 15 a tiež prvý týždeň jeden meniny, druhý týždeň druhá meniny. Keď to zrátam,je to 30 sviatkov do roka, čiže skoro tri mesačne. Tiež sa asi z toho mienim vyzuť nejako, nakoľko ani v rodine sa extra nedarcekujeme a každý týždeň sa niekomu skladať na niečo...tak to nám dosť teda. Ešte nepoviem kolegyniam dvom čo sme spolu v kancelárii...

Strana
z3