icon

Mala som dať kyselinu do bazového sirupu?

avatar
michaelaaa37
19. máj 2018

Ahojte myslíte že vadi ak som pri robeni bazoveho sirupu dala do hrnca bazu citrony a kyselinu citronovu a po 24 hod postupovala tak ako sa má....Len ma metie ťa kyselina či som ju tam nemala dať až potom

avatar
sindas
19. máj 2018

No ja dávam bazu, nechám 24 hod. odstáť a až potom pridávam cukor a kyselinu citrónovú. Ale čo to spraví keď si to dala na začiatku neviem... Urob a uvidíš.. ;)

avatar
2012janka
19. máj 2018

Ja takisto dávam odmocit bazu aj s kyselinou, nechám odstáť 24hod. a potom zarábam s cukrom

avatar
marusia12
19. máj 2018

NIč to neurobí... zostane v tom maceráte predsa aj naďalej... preto bolo nutné zakladať diskusiu????

avatar
michaelaaa37
autor
19. máj 2018

@marusia12 dobrý deň ak vám tato diskusia tak vadí tak sa prosím nezapajajte

avatar
michaelaaa37
autor
19. máj 2018

@2012janka dakujeeem, treba aj sterilizovat aby vydrzal v zime ?

avatar
martinabelo
19. máj 2018

Ja davam na sterilizaciu 2 polievkove lyzice octu na vacsie mnozstvo a na mensie 1 🙂tak ako to robievala moja mamina

avatar
lilyianka
19. máj 2018

@michaelaaa37 ja tiež dávam bazu s kys.citronovou a luhujem spolu 24hod. Až potom pridávam cukor..
Ja nesterilizujem a sirup s chladničke vydrží do ďalšej jari 👍

avatar
ukulela
19. máj 2018

@michaelaaa37 ja nalievam do zavaraninovych poharov 7 decovych a sterilizujem. pre istotu.

avatar
malzeville
19. máj 2018

Sterilizovat netreba dobre uzavrieť zabalit do deky a nechat 2-3 dni v teple