Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty
Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉
Dievčatá, najlepšie z BA, nevedeli by ste mi vyrobiť figúrku Matera - Buráča z rozprávky The Cars. Ďakujem.
ahojte chcela by som sa opytat ci mate niekto linky alebo postupy na ozdoby na 1.sv.prijimanie - kalich, ruzenec, alebo modlitebna knizka alebo take daco, chcem synovi upiect a kedze odchadzam na tyzden mimo SR, nemam uz teraz velmi cas hladat, vratim sa kratko pred oslavou, tak keby ste mi dali nejake linky, velmi by mi to pomohlo. dakujem.
@ivanadud dakujem, pomohlo mi to.
@peroli nadherne ste velmi šikovná.
Ahojte dievcence chcem sa opytat ci mi niektora nevie poradit ako urobit tortu hasicska prilba dakujem...
@casperko07
@butterfly333 debatuje sa v hlavnej teme, tu nikto nechodi
ruzenec povytlacaj gulicky a pospajaj ako v ruzenci
Ahojte..prosim vas, vedeli by ste mi poradit, preco sa mi neda upiect korpus??boky su pekne spravene a stred nie a nie sa upiect..
A este mam dalsiu otazku: pracujete niektora s domacou potahovou hmotou??ak ano, mohla by som poprosit recept??dakujem
@kareta21
@ivanadud dievčatá,presuňte sa prosím,do tejto témy.. https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/
..tu vám nikto neodpovie...toto je téma vytvorená len na recepty a fotopostupy....ďakujem 😉
Ahojte , je tu niekde fotopostup na prsia, nechce sa my hľadať .Ďakujem pekne
Prepacte uuz som si vsimla na predoslej stranke 😅
@miselka007 aj na prvej strane mas aj na 12.
@muffinka8 dobrý deň,veľmi sa mi páči vaša torta ,chcem tiež robiť punčovú a ozdobiť ju ako vy,no neviem či sú tam až tri vrstvy marcipanu a ako ste v strede vykrajovali ten kvietok,prosím vás poraďte mi ,ako postupovať,keď mám tortu už hotovú,ďakujem
@tatiana451 neviem o akej torte hovoríte. Vložte sem prosím obrázok, alebo do vášho blogu a označte ma

@moniccca spýtaj sa v tejto téme:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/
tu sú len postupy a recepty