icon

Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty

peroli
30. máj 2012

Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉

jachin
4. mar 2015
moniccca
4. mar 2015

@jachin aha 🙂 dakujem

zuzin78
19. mar 2015

@marco2 nadherna torta prosim ako ste robili postavicky ? Zvieratka ?

marco2
19. mar 2015

@zuzin78 Neviem, ktoré myslíš, mačičky som robila z hmoty Smartflex Flover, aj koníkov a psíkovia sú kúpený v Dráčiku, lebo som nestíhala

zuzin78
19. mar 2015

@marco2 myslela som aj macku a aj psika . Tie macicky su nadherne , len netusim kde si mam kupit taku hmotu, a ani to neviem urobit :-/ ach jaj

zulusa
1. apr 2015

Dievčatá, najlepšie z BA, nevedeli by ste mi vyrobiť figúrku Matera - Buráča z rozprávky The Cars. Ďakujem.

ivanadud
1. apr 2015

@zulusa na 1 stranke je fotonavod

kvojtanikova
22. apr 2015

ahojte chcela by som sa opytat ci mate niekto linky alebo postupy na ozdoby na 1.sv.prijimanie - kalich, ruzenec, alebo modlitebna knizka alebo take daco, chcem synovi upiect a kedze odchadzam na tyzden mimo SR, nemam uz teraz velmi cas hladat, vratim sa kratko pred oslavou, tak keby ste mi dali nejake linky, velmi by mi to pomohlo. dakujem.

kvojtanikova
23. apr 2015

@ivanadud dakujem, pomohlo mi to.

tinaorchid
24. apr 2015

@vladiella prosim ta, kde sa da najst viac postupov od @pristela ? Konkretne ma velmi zaujima ten navod na zirafku 😵 , co si tu od nej davala. Dakujem 🙂

butterfly333
30. apr 2015

@peroli nadherne ste velmi šikovná.

sosinkairl
11. máj 2015

Zienky, odtien fondanu pivoveho pohara niekde kupim? Alebo potom do bieleho aku farbu?oranzovu?hnedu?vdaka

meri2608
21. máj 2015

Kinder vajicko pre synceka 😀

lokalistin
25. máj 2015
lokalistin
26. máj 2015
lokalistin
1. jún 2015
casperko07
2. jún 2015

Ahojte dievcence chcem sa opytat ci mi niektora nevie poradit ako urobit tortu hasicska prilba dakujem...

butterfly333
3. jún 2015

Ahojte potrebujem poradit. Ako spravit ruženec mám takuto silikonovu formu.

lokalistin
10. jún 2015

@casperko07
@butterfly333 debatuje sa v hlavnej teme, tu nikto nechodi
ruzenec povytlacaj gulicky a pospajaj ako v ruzenci

kareta21
21. jún 2015

Ahojte..prosim vas, vedeli by ste mi poradit, preco sa mi neda upiect korpus??boky su pekne spravene a stred nie a nie sa upiect..
A este mam dalsiu otazku: pracujete niektora s domacou potahovou hmotou??ak ano, mohla by som poprosit recept??dakujem

ivanadud
21. jún 2015

@kareta21 asi musos piect dlhsie a na menej stupnoch ked ja peciem okruhly korpus hruby s tym ze este 2x prerezujem tak peciem aj. Viac ako pol hodky a ked sa mi chyta vrch tak prikryvam s papierom na pecenie

woman04
23. jún 2015

@kareta21
@ivanadud dievčatá,presuňte sa prosím,do tejto témy.. https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/
..tu vám nikto neodpovie...toto je téma vytvorená len na recepty a fotopostupy....ďakujem 😉

janicka7777
29. jún 2015

Ahojte , je tu niekde fotopostup na prsia, nechce sa my hľadať .Ďakujem pekne

lokalistin
14. aug 2015
miselka007
15. aug 2015

Prosim viete mi poradit ako spravim tieto kvietky?nemate niektora postup prosim?alebo to tu uz niekde je?dakujem vam

miselka007
15. aug 2015

Prepacte uuz som si vsimla na predoslej stranke 😅

lokalistin
19. aug 2015

@miselka007 aj na prvej strane mas aj na 12.

tatiana451
6. sep 2015

@muffinka8 dobrý deň,veľmi sa mi páči vaša torta ,chcem tiež robiť punčovú a ozdobiť ju ako vy,no neviem či sú tam až tri vrstvy marcipanu a ako ste v strede vykrajovali ten kvietok,prosím vás poraďte mi ,ako postupovať,keď mám tortu už hotovú,ďakujem

muffinka8
6. sep 2015

@tatiana451 neviem o akej torte hovoríte. Vložte sem prosím obrázok, alebo do vášho blogu a označte ma