Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty
Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉
neskutocne pekne 🙂
@enatko nadherna
@mamina1978 prosím vás, kde kúpim také plechové vykrajovačky, ako ste použili na toho motýľa
ahojte šikovnice, nedarí sa mi nájsť nejaký fotopostup na iglu...vopred ďakujem ak niekto pridá 😉
Postup na tortu Iglu.
ahojte zienky potrebujem poradit idem robit tortu torzo muza.. Viete mi poradit ako sa to robi?? Dakujem velmi pekne 🙂 🙂 😉
@denisabugarova to ides komu robit?? 🙂
@enatko dakujeme za postup 🙂
@mamka_danka svagrinej na narodeniny 🙂
Ahojte prosim poradte mi ako spravim malu tatrovku z marcipanu a vrch torty ...dakujem za kazdu odpoved
@mamina1978 Dobrý deň , ako ste robili ten rovný korpus ?
Dobry den, prosim vas, vedela by mi niektora vymodelovat na tortu papagajov z rozpravky RIO? Idealne BA, popr.blizke okolie. Dakujem
Ospravedlnujem sa,teraz pozeram, ze to sem nepatri...uz to neviem vymazat.
baby,ked rano naplnim tortu,ako ju dat do chladnicky?niecim prikrytu?a kolko stupnov dat chladnicku 1-5? a poto vecer omaslujem,tak v com ju nechat v chladnicke?
prosím jak udělat dort auto porsche v 3D děkuji děkuji napište
Ahojte chcem sa opytat ci pouzivate smartflex na tortu a ci ste s nim spokojní dakujem 🙂
@12321 ja pouzivam len Smartflex a max spokojnost...ci praca s nim alebo chut 😊
@miselka007 Dakujem ja idem s ním robit prví krát tak som zvedavá
@12321 podla mna budes spokojna 😊 najprv ho treba dobre premiesit v rukach aby zmakkol a potom je to uz fajn
@miselka007 ja som pouzivala len K2 a niesom s nim spokojná tak chcem skusit zmenu
Ja som pouzivala K2 ale vymenila som ho za smartflex a ani sa neda porovnat ako lepsie sa s nim pracuje najma sa vyborne potahuje torta a netrha sa tak
@mamina1978 kde sa da kupit taka anitkorova miska aby mohla ist aj do truby?
Paci sa mi to

krasne torticky baby !!