icon

Maslo alebo olivový olej na cestoviny

26. jún 2025

Ahojte , robím cestoviny vajíčko mám aj mrkvu, čo nato dať maslo alebo olivový olej pre lepšiu chuť ? Dakujem

Strana
z3
zojazoja
26. jún 2025

nič. načo? to je same o sebe chutné. Aj keď vajíčkove cestoviny s mrkvou mi nejak nejdu dokopy 🙂 tá mrkva tam. to ju tam dáš na masle udusenú alebo ako?

autor
26. jún 2025
@zojazoja

nič. načo? to je same o sebe chutné. Aj keď vajíčkove cestoviny s mrkvou mi nejak nejdu dokopy 🙂 tá mrkva tam. to ju tam dáš na masle udusenú alebo ako?

@zojazoja ešte som ju nezačala robiť, len či to nebude bez chuti len cestoviny vajicko a čo dať hore ešte olivový alebo maslo prosím ťa ? 🙂 mrkva nemusí byť

zojazoja
26. jún 2025

Vôbec. Na toto jedlo sa nedáva navrch nič. To bude masne. Ved vajíčko urobíš na panvici s maslom. To stačí. A zmiesas to s cestovinami.

jesenzima
26. jún 2025

Z mrkvy urob "šalát"k vajickovym cestovinám, daj maslo

zojazoja
26. jún 2025

My k tomu mávame kompót alebo kyslé uhorky. Alebo keď tak mrkvová šalát by som k tomu urobila.

jesenzima
26. jún 2025

Autorka, ale v tomto teple sa zavalit vajcovymi cestovinami, masaker 😀

autor
26. jún 2025
@jesenzima

Autorka, ale v tomto teple sa zavalit vajcovymi cestovinami, masaker 😀

@jesenzima prečo ? 😀😀Som u svokra veľa toho nemám na výber 😀

januska12323
26. jún 2025

To už radšej cestovina s kečupom, nič proti 😁

autor
26. jún 2025
@januska12323

To už radšej cestovina s kečupom, nič proti 😁

@januska12323 prečo ženy 😀

zojazoja
26. jún 2025

praveze toto jedlo vzdy bolo u nas ako jedlo v lete 🙂 smelo do toho. je to rychlovka a pri sporaku tu prazenicu na cestoviny urobiš raz dva.

autor
26. jún 2025
@zojazoja

praveze toto jedlo vzdy bolo u nas ako jedlo v lete 🙂 smelo do toho. je to rychlovka a pri sporaku tu prazenicu na cestoviny urobiš raz dva.

@zojazoja len ja hlúpa som vajíčko dala variť do vody riadne, aj zvlášť cestoviny preto sa pýtam že čo navrch či maslo alebo

zojazoja
26. jún 2025

@autor žišikriste 🙂 🙂 nevieš variť toto jedlo? čo si tu nepozrieš na nete najskor?

kavasmliekom
26. jún 2025

Ja robím tak..uvarim cestoviny, scedim. Dám do hrnca trosku masla (olivový olej) cestoviny, aby to bolo horúce, rozpálené, pridám soľ...do toho rozbije vajíčka a spojím cestoviny aby to nebolo veľmi zrazene, ale také šťavnaté. Nič viac k tomu netreba.

nyusika
26. jún 2025
@zojazoja

My k tomu mávame kompót alebo kyslé uhorky. Alebo keď tak mrkvová šalát by som k tomu urobila.

@zojazoja ona pise o prikrme...predpokaldam, ze tam nejadavet kompot a kysle uhorky

zojazoja
26. jún 2025
@nyusika

@zojazoja ona pise o prikrme...predpokaldam, ze tam nejadavet kompot a kysle uhorky

@nyusika kde píše o príkrme? slepá som.

zojazoja
26. jún 2025
@nyusika

@nyusika jaj tak, že je to v teme prikrmy. no to ale neznamená, že píše o príkrme 🙂 tu na modrom konovi som sa naucila aj nemožné. v teme starame sa o dietko otvoris temu moj muž nechce sex 🙂 🙂

nyusika
26. jún 2025
@zojazoja

@nyusika jaj tak, že je to v teme prikrmy. no to ale neznamená, že píše o príkrme 🙂 tu na modrom konovi som sa naucila aj nemožné. v teme starame sa o dietko otvoris temu moj muž nechce sex 🙂 🙂

@zojazoja presne 😀 😀

autor
26. jún 2025
@kavasmliekom

Ja robím tak..uvarim cestoviny, scedim. Dám do hrnca trosku masla (olivový olej) cestoviny, aby to bolo horúce, rozpálené, pridám soľ...do toho rozbije vajíčka a spojím cestoviny aby to nebolo veľmi zrazene, ale také šťavnaté. Nič viac k tomu netreba.

@kavasmliekom celé vajíčko dáš alebo oddeľujes žĺtko od tej šťavy nenápadne má názov 😀

hopatko
26. jún 2025

Zltko od stavy? Vajicko je zlozene zo zltka a bielka. Furt netusim co a pre koho ides varit...

o__o
26. jún 2025

Toto bude aky obed - holé cestoviny, varené vajce, surova mrkva, to všetko obliate maslom - aj svokor sa bude zalizovat 😁

kavasmliekom
26. jún 2025

Celé vajco ako keď robíš praženicu a len miesas kým sa nespoja cestoviny s vajcom.

zojazoja
26. jún 2025
@o__o

Toto bude aky obed - holé cestoviny, varené vajce, surova mrkva, to všetko obliate maslom - aj svokor sa bude zalizovat 😁

@o__o 🤣🤣🤣

autor
26. jún 2025

Bože ženy nepodarilo sa ja sa nenaučím variť nikdy asi ani takéto ľahké veci

kavasmliekom
26. jún 2025

Nič to, hlavne treba vedieť pomenovať a rozoznať šťavu od bielka atd 🤭 prepáč. Ale mne to prišlo smiešne

kavasmliekom
26. jún 2025

To pre koho chceš?

deedol
26. jún 2025

najskor si treba pozriet recept. tiez som nedavno robila cestoviny s vajcom prvykrat, u nas sa to nejedlo.

cize - cestoviny uvarit zvlast
vajicko rozslahat s mliekom a solou, pripadne koreninami (radsej neexperimentuj prvykrat)
roztopit maslo na panvici, uprazit vajcovu zmes (ako prazenicu)
zmiesat cestoviny s uprazenym vajcom

to jej vsetko.

p.s. za mna lepsie ako cestoviny s kecupom, tu je aspon nejaka bielkovina.

belllinka
26. jún 2025
@deedol

najskor si treba pozriet recept. tiez som nedavno robila cestoviny s vajcom prvykrat, u nas sa to nejedlo.

vajicko rozslahat s mliekom a solou, pripadne koreninami (radsej neexperimentuj prvykrat)

to jej vsetko.

@deedol tak hlavne sa to nemá robiť samostatne a potom zmiešať. Ale normálne uvariť cestoviny alebo halušky, hodiť na panvicu a na to vyliať rozšľahané vajcia. Veď keď to robíš zvlášť, tak sa to vajce s cestovinou ani nespojí. To si mala dosť blbý recept 🙂

belllinka
26. jún 2025
@deedol

to jej vsetko.

@deedol a odkedy obsahuje kečup viac bielkovín ako vajce? 😅

deedol
26. jún 2025
@belllinka

@deedol a odkedy obsahuje kečup viac bielkovín ako vajce? 😅

@belllinka "lepsie ako" - vajce je lepsie ako kecup
citaj s porozumenim

a robila som to pre dieta, takze som nechcela davat surove vajce na horuce cestoviny, neslo mi o nejaku taliansku originalitu alebo co.

deti95060810
26. jún 2025

olivový olej je hnus aj pre dospelého - daj si na jedlo uvidíš ako ti to bude "šmakovať " ...
v Tal. dávajú do všetkého a na všetko ol. olej. Dcéra bola so školou a jednoducho to ako 10 r deti nezvládali - hnačky, bolesti brucha, nevolnosti...

Strana
z3