Môžem nechať tri týždne tortu v mrazničke?
Dala som zamraziť tortu, pretože jej bolo veľa. Myslíte, že sa jej nič nestane keď ju tam nechám 3 týždne?
v pohodke,ak nema zelatinu alebo nieco vodnate 😀 ,co by sa mohlo roztopit....
Zabudla som na kus narodeninovej torty v mrazničke, a dokonca ešte aj po pár mesiacoch chutila po rozmrazení neuveriteľne - ako čerstvo upečená 🙂. Takže áno, 3 týždne by mala bez problémov prežiť.
niekto nechava tortu aj rok zamrazenu 😀 no pokial viem ta mesiac tam isto moze byt 😉 ale pre istotu sa skus opytat uja googla 😉 tu ti kazda odpovie inak
jasne, ja som dala tiez zamrazit aj zakusky, aj z torty, ked sme mali teraz oslavu. Bolo toho strasne vela a aj napriek tomu, ze sme dost rozdali, tak este zostalo...svokra to tak bezne robi a zakusky su uplne super...len to treba nechat volne rozmrazit...
niekto si zamrazi po svadbe tortu a vyberie ju na prve vyrocie 🙂 teda tak som pocula..takze 3tyzdne v pohode by mohla byt zamrazena
no my sme si s manželom dali zamraziť kúsok zo svad.torty...a jedli sme ju na 1. výročie - bola stále famózna 🙂 ... aj zákusky dávame mraziť a nič sa im nestane 🙂... takže 3 týždne úplne v pohode neboj 🙂
ja nemám rada mrazené koláče kde sú plnky. Nech sú akokoľvek zabalené, tak ja to proste cítim pachmi po mrazáku. Teda, pokiaľ by tam bola len tá torta, tak by to bolo oki.
my sme mali tortu v mraznice asi rok a pol 😀 . nedavno sme ju zjedli a bola perfektna 🙂 , uplne v pohode, nikomu nic nebolo. takze vase tri tyzdne su uuuuuplne ok 😀 😉 🙂
V pohodeeeeee, moju narodeninovú sme dali zamraziť polku a po viac ako polroku ju vybrali na sviatok iného člena rodiny 😀 😀 😀 😀 šetriť sa musí 😎
mraznička má aj svoje nevýhody,
čítala som že čím tam je potravina dlhšie tak sa v nej mrazením vytvárajú nejaké častice a ničia celkovo tú potravinu.
Osobne nič nemrazím a keď tak max. týžden. 😉
Jasne že sa može,len nech neni v jednom šufliku s klobáskou 😀
my sme jedli svadobnu tortu po roku z mraznicky, tak ako sa patri na 1. vyrocie.
Samozrejme ze áno 🙂

Je zvykom dať zamraziť kúsok svadobnej torty až do krstín prvého dieťaťa 😉
...ale reálne záleží od teploty v mrazničke a aj od zloženia torty...