Najedli by ste sa z tohto jedla?
Najedli by ste sa z obeda ktorý pozostáva z grilovaného 120 gramoveho hermelínu s brusnicovou omáčkou a príloha varené zemiaky ? Mna to vôbec nezasytilo, dojedla som a rozmýšľam že by som kludne ešte jednu celu porciu zjedla aby som bola ako tak najedena
Stacilo, ked mas pocit ze musis jest viac, tak asi potrebujes vacsi objem. Treba pridat salaty/zeleninu. Tym sa ten objem zvacsi a staci to :D
najedla. naco to potrebujes vediet?
Mne by to nestačilo. Dala by som si ešte po obede niečo sladké a kávu 😀 a.ked som dojčila, tak by som aj slona zjedla k tomu 😂
Stacilo 😃
Normálny obed
Jasne, ze ti musi stacit. Mega mastny kaloricky syr,zemiaky,polievka. Ja by som sice zjedla aj 2 porcie, ale ja som pazrava😀 a chuda.
tak z tohto by som sa najedla do prasknutia 🙂
Daj si banan
Mozno je to prezleceny snad. Ja som pocas kojenia oboch deti do pol roka od porodu bola nonstop smadna, nonstop. Esteze som nebola hladna😉
Co varila svokra a nenajedla si sa?🤦🏽♀️ Inaksie nerozumiem teme - nenajedla si sa z toho lebo niekto pre teba navaril a tebe sa to zda malo, tak si zajdi este do nejakeho mekaca a dotlac niecim, a hotovo
Ja nedojcim a veru nenajedla by som sa z toho, pokym nemam maso mna nezasyti bezmasite jedlo iba ak zjem dva taniere kopcom :D
Normálny obed, ktorý by mi stačil a myslím, že aj bez polievky, ale to záleží tiež či som od rána niečo jedla.
Ja osobne by som si radšej dala len tú polievku. Syry mám rada, ale z predstavy grilovaného hermelínu s varenými zemiakmi nie som práve nadšená.
@prasiatko30 To sme len tri, ktoré nerozumieme téme😀. Ostatné pochopili😉
Najedla tak akurat aby mi nebolo tazko a nebola som ani hladna. Ale namiesto zemiakov jedavam k hermelinu ladovy salat + rajciny, pripadne este nejaku zeleninu...
mne by to stačilo. Ale keď som kojila, tiež som bola stále hladná, aj som pribrala poriadne za 5m dojčenia. Takže bacha na prežieranie, nie u každej platí, že dojčením sa chudne
Odporuca sa povedzme slepaci vyvar, prehreje a naplni brusko. Alebo inu polievku. Mne by to adi stacilo, ale su rozne typy ludi... Niekto zje naraz vela a dlhsie vydrzi, niekto je mensie porcie.
Nepises koľko bolo zemiakov, ale ak bežná porcia v restije tak stačilo, ak by nestačilo dala by som si šalát.
Asi stacilo, tak akurat, hermelin je dost syty. Zjedla by som aj dva, ale potom by mi asi bolo tazko.
Jaaj tak to papate akoby dvaja...kludne si daj kolko ti chuti

Ja ano. Mne stacia 2 knackebroty, na ktore si nakrajam po 2 platky hermelinu, k tomu zelenina a som 2,5 - 3 hodiny najedena. Keby som zjedla cely + zemiaky,tak aj na 4 hod. mi to staci a samozrejme bez polievky,to uz by som nemalakam dat.