icon

Najedli by ste sa z tohto jedla?

13. apr 2022

Najedli by ste sa z obeda ktorý pozostáva z grilovaného 120 gramoveho hermelínu s brusnicovou omáčkou a príloha varené zemiaky ? Mna to vôbec nezasytilo, dojedla som a rozmýšľam že by som kludne ešte jednu celu porciu zjedla aby som bola ako tak najedena

Strana
z2
iwesska
13. apr 2022

Ja ano. Mne stacia 2 knackebroty, na ktore si nakrajam po 2 platky hermelinu, k tomu zelenina a som 2,5 - 3 hodiny najedena. Keby som zjedla cely + zemiaky,tak aj na 4 hod. mi to staci a samozrejme bez polievky,to uz by som nemalakam dat.

simca06022011
13. apr 2022

Stacilo, ked mas pocit ze musis jest viac, tak asi potrebujes vacsi objem. Treba pridat salaty/zeleninu. Tym sa ten objem zvacsi a staci to :D

katka5161
13. apr 2022

najedla. naco to potrebujes vediet?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lucka114
13. apr 2022

Mne by to nestačilo. Dala by som si ešte po obede niečo sladké a kávu 😀 a.ked som dojčila, tak by som aj slona zjedla k tomu 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
jelka21
13. apr 2022

Stacilo 😃

edien
13. apr 2022

Normálny obed

stanulienkat
13. apr 2022

Jasne, ze ti musi stacit. Mega mastny kaloricky syr,zemiaky,polievka. Ja by som sice zjedla aj 2 porcie, ale ja som pazrava😀 a chuda.

panelacikova
13. apr 2022

tak z tohto by som sa najedla do prasknutia 🙂

miadi
13. apr 2022

Daj si banan

stanislavicenka
13. apr 2022

Mozno je to prezleceny snad. Ja som pocas kojenia oboch deti do pol roka od porodu bola nonstop smadna, nonstop. Esteze som nebola hladna😉

prasiatko30
13. apr 2022

Co varila svokra a nenajedla si sa?🤦🏽‍♀️ Inaksie nerozumiem teme - nenajedla si sa z toho lebo niekto pre teba navaril a tebe sa to zda malo, tak si zajdi este do nejakeho mekaca a dotlac niecim, a hotovo

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
13. apr 2022

Ja nedojcim a veru nenajedla by som sa z toho, pokym nemam maso mna nezasyti bezmasite jedlo iba ak zjem dva taniere kopcom :D

papulienka48
13. apr 2022

Normálny obed, ktorý by mi stačil a myslím, že aj bez polievky, ale to záleží tiež či som od rána niečo jedla.

h2
13. apr 2022

Ja osobne by som si radšej dala len tú polievku. Syry mám rada, ale z predstavy grilovaného hermelínu s varenými zemiakmi nie som práve nadšená.

oli18
13. apr 2022

@prasiatko30 To sme len tri, ktoré nerozumieme téme😀. Ostatné pochopili😉

rora
13. apr 2022

Najedla tak akurat aby mi nebolo tazko a nebola som ani hladna. Ale namiesto zemiakov jedavam k hermelinu ladovy salat + rajciny, pripadne este nejaku zeleninu...

lucia147852
13. apr 2022

mne by to stačilo. Ale keď som kojila, tiež som bola stále hladná, aj som pribrala poriadne za 5m dojčenia. Takže bacha na prežieranie, nie u každej platí, že dojčením sa chudne

ailiba
13. apr 2022

Odporuca sa povedzme slepaci vyvar, prehreje a naplni brusko. Alebo inu polievku. Mne by to adi stacilo, ale su rozne typy ludi... Niekto zje naraz vela a dlhsie vydrzi, niekto je mensie porcie.

sense
13. apr 2022

Nepises koľko bolo zemiakov, ale ak bežná porcia v restije tak stačilo, ak by nestačilo dala by som si šalát.

savanna
14. apr 2022

Asi stacilo, tak akurat, hermelin je dost syty. Zjedla by som aj dva, ale potom by mi asi bolo tazko.

laska86
19. apr 2022

Jaaj tak to papate akoby dvaja...kludne si daj kolko ti chuti

Strana
z2