Orientačná cena 5 kg torty
Ahojte, viete mi prosim poradit orientacnu cenu torty?
Cca 5 kg (to by mohlo stacit pre cca 20 ludi), nejake dva druhy korpusu, plnka cokoladova (maslova)+ nejake ovocie. Potah idealne z cokolady+ nejake postavickya vyzdoba z marcipanu.
Chcem mat aspon predstavu, co cakat.
Okolo 100 eur, keď marcipán a postavičky tak aj viac zo 130 dala by som plnku mascarpone s ovocím to je topka (tieto maslové su skôr pre starších ľudí), na vrch čokoláda mliečna samozrejme
@zuzubb007 praveze vsetci lubia cokoladovu a cokoladu na vrch chcem bielu
@timea301196 myslela som, ze aj viac
Cokoladovu plnku fajn,ale maslovu?? Nieee...cena okolo 100€
@petulda333 tak riadim sa tym, o com viem, ze dany clovek lubi
Neriesim aka plnka, pytam sa orientacnu cenu
A dakujem 🙂
marcipanova vyzdoba ide teraz do "uzadia", lebo nikto to nechce aj tak zjest (resp to nikomu nechuti) a zbytocne platis za nieco co sa nezje
Keby ochutnal kvalitnu coko plnku,tak mastnotu nechce 😁
@lucik194 suhlasim a zbytocne sa navysuje cena
@lucik194 tortu chcem mat v cokolade, z marcipanu iba postavicky+ nejake dekoracie
Nie celu tortu
Jasné neviem ako u vás. Moja cukrárka plnka nechám na nej mám jedno patro. Vždy okolo 70€zatortu plus postavičky osobitne
@petulda333 tak vies, kazdy preferuje nieco ine
Nebudem nosit nieco, co dany clovek nelubi 🙂
vsak prave o tom pisem, ze tie marcipanove postavicky tu tortu celu predrazia a v podstate sa aj tak nezjedia, lebo ten marcipan nikdy nebyva "najlepsi"
@lucik194 viem, ze ich tam chce, tak ich tam mat bude.
Aj na ukor toho, ze sa torta predrazi.
Tak potom tazko davat odhad na cenu. Cisto torta mozno okolo 100€,marcipan je drahy a modelovanie este viac. To odhadnut neviem. Viem,ze som videla,ze niekto berie za postavicku od 20 hore....
Ak je to malé dieťa a chce postavičky, tak odporúčam presne tie, čo chce kúpiť v obchode plastové (a zakomponovať ich pomedzi jednoduchšie marcipanove veci ako nejaké rastliny, pozadie). Vyjde tá to na tretinu a ostanú mu ako hračka. 🙂 aspoň nám sa toto osvedčilo.
@petulda333
Jasne viem, to uz bude individualna cena za tie postavicky
A hej tak som si aj myslela
Ked ratam +- 20-25€ kg
Co mi pri dnesnych cenach pride take realne
@lenkakravcova aj to je moznost 🙂 uvidim este
my sme pred par dnami objednavali cokoladovu a cena bola 23,- za kg
Tak nejak. Niekto ale nerata na kg cenu... Som rada,ze to niekto vnima realne.
@anicka34 dakujem 🩵tiez maslovu?
@anicka34 dakujem, tiez maslovu?
@petulda333 tak ja to beriem tak, ze ked chcem chutnu tortu musim zaplatit. Ved ked si zoberiem, kolko ma stoja iba suroviny na kolac…- tiez to nemoze niekto piect pre pekne oci
ja som platila nedávno 60 eur
@sisska96 za 5 kil? 😳 to sa mi zda malo
U nas aj do 150€ takáto veľká, len pre 12 ľudí za tortu som platila do 100ky
No ano,ja som robila znamej. Mala necele 3kg,vzala som od nej 40€ a vraj vela a zarabam na znamych. A ani som na tom nezarobila.
@petulda333 pani 🫣… ludom hrabe
Ocividne nikdy doma nic nepiekla
Ved to boli hadam tvoje naklady
A kde je cas, energie atd 😖
@adka_bh ano aj ja ratam teraz tak 120-150€
Cisto len naklady bez prace,bez elektriny a tieto veci co malokto vidi...chcela som jej urobit pekne gesto,ze to nebudem nic navyse ratat a .... Nevadi....
5 kg torta, rucne maľovaná, poschodová a fakt nádherná ma vyšla u nás 130€

Rataj okolo 100€