Poraďte kuchynský robot
Žienky viete mi odporučiť nejakého dobrého pomocníka do kuchyne?
@domcci72 cena je o nieco vyssia ako som mala v plane ale ,ked si vezmem co vsetko obsahuje a kolko by ma to stalo keby to kupujem osobit. A hlavne kolko miesta by to zabralo, tak tych 169€ je celkom dobra cena. Nasla som aj lacnejsie, len treba hladat 🙂 Ja mam s touto znackou dobru skusenost, tak som hladala medzi ich vyrobkami 🙂
@domcci72 treba hladat, ono su rozne tie roboty, zalezi co od neho chces a ano aj co vyuzijes a hlavne co si mozes dovolit. Ja som si tento objednala a hned som ho cez velku noc aj vyuzila 🙂 Musim povedat, ze mi pecenie trvalo o nieco kratsie ako inokedy, ked som pouzivala rucny mixer 🙂
ja by som vzala BOSCH MUM 5 v základnej výbave https://www.datart.sk/kuchynsky-robot-bosch-sta... , ak nemáte tolko penazí teraz a postupne sa dá dokúpiť všeličo k tomu bez problémov. Ja mam velký set za nejakých 250E a fakt sa oplatilo do toho investovať.
Dievčatá porozmýšľajte čo vlastne potrebujete, a porovnajte si ceny samotného robota, a cenu toho, čo by ste si chceli časom dokúpiť. A potom nájdite robot s tým príslušenstvom, čo chcete, a porovnajte ceny, ono sa viac oplatí kúpiť hneď s príslušenstvom ako postupne dokupovať. Napríklad ja mám Bosch mum5, má slušné príslušenstvo, ide už cca 7 rokov, a v budúcnosti ak jeho život skončí, dúfam, že to skoro nebude, tak mi stačí kúpiť toto čo uviedla
@hettinka , a príslušenstvo mi sedí ďalej na tento základ.... Chcela som dokúpiť sekacie nože, ale cena toho príslušenstva bola taká, že som kúpila ďalší robot, Bosch stolový...
@domcci72 ano ano objednala, pisala som to vyssie 🙂 Vies co ja som spokojna, lahko sa umyva, prislusenstva je dost a ziadne blbosti navyse, len to co potrebujem. Skus cez znacku pohladat, ja som tak hladala. Mam od nich doma veci viac a nemajju ani take vysoke ceny, da sa vybrat
@domcci72 to je super, ze si ho kupila 🙂 ono to trva sice dlshie, ked to takto hladas, no myslim, ze sa to oplati, ked vies usetrit aspon par € no nie. A co si dobre piekla? Ja som inak odvtedy zacala aj castejsie piect, lebo ten robot je taky super pomocnik, ze mi to trva o dost kratsie 🙂
@danka808 vies co radsej si necham na to viac casu ak mozem usetrit, pred sa len ten rodicak nie je taky vysoky, tak som vzdy rada ked usetrim. myslim, ze viacere to tak mame 🙂 robila som kysnute rozky, chcela som zistit ako to vymesi cesto, doteraz do miesila rucne a je to super, rychlo a cesto pekne vykyslo 🙂
Dievčatá pripojím sa k vám, môj metričkový mixér sa mi pokazil :/ Snažím sa piecť doma pravidelne, no teraz som trošku nahraná. Vidím, že máte debatu o robote, chcem sa opýtať či je to lepšie ako klasický ten metličkový mixér
@danka808 áno asi myslíme rovnaký, dá sa s ním robiť aj kysnuté aj liate cesto. Mala som ho už asi 6 rokov a zhorel mu motor minule, keď som robila kysnuté cesto na závin :/ Odvtedy všetko len ručne a po pravde, nebaví ma to :/ Potrebujem nový, občas pečiem aj torty pre kamošky a teraz nemôžem, lebo je to na prášky miesiť to ručne

@danka808 tak, tento vyzera naozaj naozaj brutalne, ale aj cena bude urcite brutalna, ze? tento mi pride uplne profi a to prislusenstvo, no, vav fakt. ty si si dala riadne zalezat na to vybere. a ides ho kupit ci nie? aka je cena? bude asi mimo moj rozpocet , ale som zvedava