icon

Poraďte kuchynský robot

arasidka123
2. nov 2020

Žienky viete mi odporučiť nejakého dobrého pomocníka do kuchyne?

domcci72
29. mar 2021

@danka808 tak, tento vyzera naozaj naozaj brutalne, ale aj cena bude urcite brutalna, ze? tento mi pride uplne profi a to prislusenstvo, no, vav fakt. ty si si dala riadne zalezat na to vybere. a ides ho kupit ci nie? aka je cena? bude asi mimo moj rozpocet , ale som zvedava

danka808
31. mar 2021

@domcci72 cena je o nieco vyssia ako som mala v plane ale ,ked si vezmem co vsetko obsahuje a kolko by ma to stalo keby to kupujem osobit. A hlavne kolko miesta by to zabralo, tak tych 169€ je celkom dobra cena. Nasla som aj lacnejsie, len treba hladat 🙂 Ja mam s touto znackou dobru skusenost, tak som hladala medzi ich vyrobkami 🙂

domcci72
6. apr 2021

@danka808 no to je pre mna dost vela :/ ja chcem nieco lacnejsie, ale tento sa mi velmi paci no ako som pozerala, nie vsetky tie komponety by som asi vyuzila.

danka808
7. apr 2021

@domcci72 treba hladat, ono su rozne tie roboty, zalezi co od neho chces a ano aj co vyuzijes a hlavne co si mozes dovolit. Ja som si tento objednala a hned som ho cez velku noc aj vyuzila 🙂 Musim povedat, ze mi pecenie trvalo o nieco kratsie ako inokedy, ked som pouzivala rucny mixer 🙂

hettinka
7. apr 2021

ja by som vzala BOSCH MUM 5 v základnej výbave https://www.datart.sk/kuchynsky-robot-bosch-sta... , ak nemáte tolko penazí teraz a postupne sa dá dokúpiť všeličo k tomu bez problémov. Ja mam velký set za nejakých 250E a fakt sa oplatilo do toho investovať.

elief
7. apr 2021

Dievčatá porozmýšľajte čo vlastne potrebujete, a porovnajte si ceny samotného robota, a cenu toho, čo by ste si chceli časom dokúpiť. A potom nájdite robot s tým príslušenstvom, čo chcete, a porovnajte ceny, ono sa viac oplatí kúpiť hneď s príslušenstvom ako postupne dokupovať. Napríklad ja mám Bosch mum5, má slušné príslušenstvo, ide už cca 7 rokov, a v budúcnosti ak jeho život skončí, dúfam, že to skoro nebude, tak mi stačí kúpiť toto čo uviedla
@hettinka , a príslušenstvo mi sedí ďalej na tento základ.... Chcela som dokúpiť sekacie nože, ale cena toho príslušenstva bola taká, že som kúpila ďalší robot, Bosch stolový...

domcci72
12. apr 2021

@danka808 hladam veru hladam, ale tie ceny tych ktore sa mi pacia su dost vysoke. chcela by som nieco lepsie no za rozumnu cenu a to asi nie je. ty si s tym Sencor spokojna? objednala si ho? ci nie?

danka808
15. apr 2021

@domcci72 ano ano objednala, pisala som to vyssie 🙂 Vies co ja som spokojna, lahko sa umyva, prislusenstva je dost a ziadne blbosti navyse, len to co potrebujem. Skus cez znacku pohladat, ja som tak hladala. Mam od nich doma veci viac a nemajju ani take vysoke ceny, da sa vybrat

hettinka
15. apr 2021

@domcci72 sencor predáva planeo.sk a mávajú akcie

domcci72
16. apr 2021

@danka808 skusim pozriet, dakujem. rada by som si to uz kupila, uz dlhsie o tom snivam, no financie nepustili :/
@hettinka vidis to mi nenapadlo, v pondelok oktvaraju obchody, tak pojdem pozriet aj tam, aspon mi poradia 🙂

hettinka
16. apr 2021

@domcci72 v planeo aj objednávam, vždy bez problémov.

danka808
20. apr 2021

@domcci72 treba pohladat, mozno na nete najdes lacnejsie ako v elektre, oplati sa to prelustrovat.Niekde neplatis ani postovne a sice ho nebudes mat okanzite, 2 dni vydrzis no nie, ked mozes usetrit peniaze na kavu 🙂

domcci72
21. apr 2021

@hettinka zajtra tam v plane ist 🙂 chcem sa opytat na 1 konkretny robot.
@danka808 skusala som podla znacky co mas ty a nasla som, chcem ho ist pozriet este do elektra ci ho tam maju a hlavne aku maju cenu 🙂 v ramci prechadzky 😀

danka808
23. apr 2021

@domcci72 je dobre porovnat si ceny alebo si poradit v obchode. ja som sa nemala s kym, vtedy boli obchody zatvorene, tak som dala len na recenzie, ale som spokojna, poradila som si 🙂

domcci72
26. apr 2021

@danka808 ano presne tak som to spravila 🙂 nasla som ho sice o par € lacnejsi na eshope, no ked som pripocitala postu, tak to vyslo ako v elektre, tak som ho bola kupit tam 🙂 este v sobotu som s nim piekla kolac 🙂

danka808
27. apr 2021

@domcci72 to je super, ze si ho kupila 🙂 ono to trva sice dlshie, ked to takto hladas, no myslim, ze sa to oplati, ked vies usetrit aspon par € no nie. A co si dobre piekla? Ja som inak odvtedy zacala aj castejsie piect, lebo ten robot je taky super pomocnik, ze mi to trva o dost kratsie 🙂

domcci72
28. apr 2021

@danka808 vies co radsej si necham na to viac casu ak mozem usetrit, pred sa len ten rodicak nie je taky vysoky, tak som vzdy rada ked usetrim. myslim, ze viacere to tak mame 🙂 robila som kysnute rozky, chcela som zistit ako to vymesi cesto, doteraz do miesila rucne a je to super, rychlo a cesto pekne vykyslo 🙂

danka808
29. apr 2021

@domcci72 jasne uplne ti rozumiem 🙂 som rada, ze si s nim spokojna, pre mna je to tiez velmi velka pomoc 🙂 A ja rada peciem a s nim este radsej 🙂

domcci72
2. máj 2021

@danka808 ale vies co ostala som milo prekvapena z cien znacky sencor, hoci je to znama znacka drzia sa pri zemi 🙂 som si pozerala aj ine spotrebice a ceny fakt prijatelne

danka808
3. máj 2021

@domcci72 ano mas pravdu, ja som isla cielene po znacke, mam viac spotrebicov ich znacky a ani jeden ma nesklamal 🙂

domcci72
5. máj 2021

@danka808 vcera bola u nas mamina a som jej ho ukazala, zacala waukat 😂 ze aj ona taky chce, tak som jej ho pozicala a uz vidim, ze jej ho pojdem kupit k narodkam co ma o 2 tyzden 😀

danka808
10. máj 2021

@domcci72 hehe a ides jej kupit taky isty co mas ty? Alebo jej ides kupit lepsi? lebo su aj ine s prislusenstvom, ale to mi skor pride pre zeny co pecu na zakazky

domcci72
17. máj 2021

@danka808 chcela som iny, lepsi. no ona chce taky isty ako mam ja. ved mi ho vratit nechcela, ze si mam kupit a tento jej nechat 😂😂😂

sims4
21. máj 2021

Dievčatá pripojím sa k vám, môj metričkový mixér sa mi pokazil :/ Snažím sa piecť doma pravidelne, no teraz som trošku nahraná. Vidím, že máte debatu o robote, chcem sa opýtať či je to lepšie ako klasický ten metličkový mixér

danka808
25. máj 2021

@sims4 myslis taky ten elektricky ale rucny mixer? Mam aj ten no uz som prestala pouzivat, je mi pohodlnejsi robot. No asi je to vec nazoru. Pokial je ti lepsi ten, tak si kup zase taky 🙂

sims4
27. máj 2021

@danka808 áno asi myslíme rovnaký, dá sa s ním robiť aj kysnuté aj liate cesto. Mala som ho už asi 6 rokov a zhorel mu motor minule, keď som robila kysnuté cesto na závin :/ Odvtedy všetko len ručne a po pravde, nebaví ma to :/ Potrebujem nový, občas pečiem aj torty pre kamošky a teraz nemôžem, lebo je to na prášky miesiť to ručne

domcci72
7. jún 2021

@sims4 a nad kuchynskym robotom si nerozmyslala? ono je to dobry pomocnik, zvlast pri kysnutom ceste, len zapnes a on to vymiesi sam, zvlast ked pecies na zakazku 🙂 uz by som ho nemenila za rucny

sims4
14. jún 2021

@domcci72 už ma to napadlo, že by mi to uľahčilo dosť vecí a ušetzrilo čas. No cenovo by sa mi to vrátilo fúúú no o 5 mesiacov a hlavne nemám teraz toľko peňazí pokope aby to nenarušilo rodinný rozpočet :/

domcci72
17. jún 2021

@sims4 treba pozriet, viem ze baby tu pisali, ze maju robota aj do 200€ a aj menej. treba to prehladat, najdes nieco no chce to hladat na nete alebo si obehnut predajne elektier

sims4
21. jún 2021

@domcci72 som to počítala a keby nájdem nejaký za 100-120€ max, tak sa mi to vráti do 3 mesiacov, čo by bolo fajn. Len neviem aký hľadať