icon

Potrebujem recept na korpus a výbornú plnku do torty

love232
18. mar 2013

Ahoooj maminky chcem upiect drahemu a nasmu drobcovi torty chcem dat na vrch marcipan len netusim aky korpus a plnku...dakujem velmi pekne za rady 😀

olinka306
9. apr 2014

@aduskatt krasne torticky mohla by si my poradit niejaky dobry korpus a daku plnku ja robym piskotove cesto a plnku zlaty klas s cokoladov a maslom ale chcela by som nieco ine skusit 🙂

aduskatt
9. apr 2014

@olinka306 pozri sa v mojom fotoblogu, tam najdes vselico

olinka306
9. apr 2014

dakujem idem pokukat 🙂

olinka306
9. apr 2014

@aduskatt neviem to najst niejak ☹

aduskatt
9. apr 2014

@olinka306 v albume recepty je recept na mramorovy korpus a v albume zlepsovaky mas plnku

olinka306
9. apr 2014

@aduskatt Dakujem uz mam si zlata 🙂

lucretia7
6. máj 2014

Ahojte, idem piect tortu pre nasho drobca na narodeniny a tak som sa rozhodla, ze spravim pribinacikovu plnku s ovocim. Vedeli by ste mi poradit nejaky dobry recept, aby to mohlo aj rocne babo? Vratane ovocia, ake tam dat? A aky korpus sa k tomu hodi? Budě vdacna za komplet recepty na takuto tortu. 😉

jancil
7. máj 2014

@zzzz128
Dobry den chcem sa spitat ci tam ide aj maslo? ak ano kolko?

jancil
7. máj 2014

@zzzz128
Dobry den chcem sa spitat ci tam ide aj maslo do tej kinder plnky ? ak ano kolko?
@zzzz128

darka1311
9. jún 2014

@aduskatt ahoj 🙂 chcela by som ta poprosit o radu 🙂 idem mojmu malemu robit tortu, klasicku nie potahovanu ale na vrch by som chcela dat jedly obrazok. tak sa chcem opytat ci pod ten obrazok musim nieco dat alebo staci plnka a na to obrazok 😅 dakujem

aduskatt
9. jún 2014

@darka1311 plnka Ti moze obrazok zvlnit, asi by som skor nechala ten vrchny korpus bez plnky, dala tam vrstvicku gelu na jedle obrazky, alebo ak nemas, tak medu, na to obrazok🙂

darka1311
9. jún 2014

@aduskatt dakujem pekne 🙂

aduskatt
9. jún 2014

@darka1311 za malicko🙂

keysi22
28. jún 2014

dobry den poprebovala by som overeny krem s mascarpone ....moze v nom byt aj biela cokolada a ovocie

zabulka1
2. sep 2014

dievcata chcem sa opytat skusali ste uz niektora zafarbit bielu cokoladu?Nemam rada potahovane torty a som rozmyslala ze zafarbit cokoladu ale neviem ci neskazim cokoladu

alena2795
25. jan 2015

Ahojte chcem sa opytat kolko coho potrebujem ked chcem urobit malemu tortu kotvu kotva je normalna velka chcem aby bola vysoka aspon tych 10cm ako urobit taky korpus?
kolko coho potrebujem do nej? a na ake siroke treba korpus rezat? dakujem 🙂

cucu3211
7. feb 2015

Ahojte, som tu nová a potrebujem poradiť. Idem synovi piecť tortu , kúpila som formu štvorec 35x35 a nemám ani sajnu , koľko čoho mam dať na korpus. Chcem aspoň 3x prekrojit. Budem vďačná za radu .... Najlepsie , keď máte nieco take odskúšané ,Dakujem

aduskatt
7. feb 2015

@cucu3211 záleží na tom, aký korpus budeš robiť, ale piekla by som dvakrát po 10 vajec, po prekrojení budeš mať štyri pláty

kitty88
7. feb 2015

@cucu3211 ja mam kruhovu formu 28 cm a ked chcem 3x prekrojit, tak davam 12 vajec, 15 pl cukru, 17 pl polohrubej muky a kypr. prasok, kakao (nemusi, ak chces svetly korpus)... Myslim, ze by to mohlo stacit aj na tvoju formu, prip. 1-2 vajicka viac a prisposobit k tomu aj mnozstvo cukru a muky... Inak tento recept mam uz roky osvedceny, je este od mojej babky, sice dost narocny na vajicka, ale stoji to za to

kitty88
7. feb 2015

@cucu3211 teda oprava - prekrajujem 2x, vzniknu 3 platy

cucu3211
8. feb 2015

Dakujem 😊

aduskatt
8. feb 2015

@kitty88 ak teda prekrajuješ dvakrát a máš 35x35 štvorec, tak by som dala aspoň 16 vajec

kitty88
8. feb 2015

@aduskatt asi to patrilo @cucu3211 podla mna najrozumnejsie by bolo asi tak, ako si ty pisala vyssie, ze vyjdu 4 platy... ak stacia tri platy, tak ano, na taku formu tych 15-16 vajec... vcera uz bolo neskoro, ked som pisala, tak som velmi nerozmyslala nad preratavanim 😅

aduskatt
8. feb 2015

@kitty88 jasné prepáč, zle som označila🙂))

karkana
26. júl 2015

poradíte mi na koláč šľahačku,ako robíte,,,ja dávam len tú práškovú,,,,,,,,,,,,,,ako nato,,, z čoho 😉 dakujem

anicka5119
17. sep 2015

skús toto www.tortyodmamy.sk alebo www. tortysnov.sk nájdeš tam aj postupy

anicka5119
29. sep 2015

@alenata
ahoj, prosím Ťa na aký priemer tortovej formy je táto dávka? rada by som vyskúšala. Ďakujem

alenata
29. sep 2015

@anicka5119 Ahoj, dávam do formy priemeru 26 cm....nech sa vydarí 🙂

jovanka81
17. nov 2015

@luciahromadkova prosim ta, idem robit tortu na birmovku a nechcu potahovanu, tak koumam ako to urobit, aby mi krem (vobec netusim aky mam urobit) ked ho natrem, nastriekam alebo proste dam an korpus drzal tvar ☹...chcem asi mrmorovy korpus spravit a nejaky mascarpone krem alebo pribinakovy s malinami....ale vrch by mal byt teda len kremovy, vidij ze na tvojich tortach je slahacka, ktora krasne drzi tvar...porad mi, ako to docielit,
torta este musi prezit aj cestu asi 150 km .-(
dakujem za pomoc, je to akutne🙂

ksenyia
2. dec 2015

Poradte prosim potrebujem upiect korpus na sponge boba,dakujem