Recepty na jedlá z fazuľovej konzervy
Ahojte, mám rada túto fazuľu, robím z nej buď fazuľovej polievku alebo pridám do mortadelly k spagetam. Čo z toho varíte vy alebo teda s čím to jete? Dajte chutné rýchle tipy🙂

Muz si robí mexický fazuli,drbne to hocikde a mňa len naťahuje
Soté na mexický spôsob buď s ryžou alebo ako plnku do zemiakovej placky
Ja aj do cestovinoveho salatu obcas pridam
do paelly davam
Anglické raňajky🙂
ja robim polievku
Anglicke ranajky no to skor na dovolenkach. Doma robim s cuketou dusenou fazulku v paradajkovej omacke do toho klobasku.
fazulovu polievku
Tu cervenubdavam do chilli con carne.
Inak vies, ze v morcadelle su sojove boby, nie fazula?
Obcas urobim fazulive brownies.
Akurat dnes mame cilli con carne s cervenou fazulou, ale bezne uvarim rychlu fazulovu polievku alebo privarok (z hocijakej sterilizovanej fazule, alebo aj zo sosovice), obcas ju dam do salatov a celkom radi mame sosovicove fasirky alebo sosovicovy salat. Z konzervy je to rychlovka
Ja zvyknem omáčku.Teda prívarok. Alebo polievku 😋
Polievku a prívarok pravidelne (aj z fazule, aj šošovice sterilizovanej)
@oceanahory daj recept
Fazuľove vegetarianske placky na burger
@oceanahory tiež napäto čakám na recept. 🙏🏻 Roto vyzerá fajnovo 😍🤤🤤
kamoška vari lečo s fazuľou.
Do šalátu z quinou, kuskusom
Ja robim na cesnaku, cibulke, zalejem smotanou, poprasim udenou solou a udenou paprikou. PosPem parmezanom a jem s tortilou, tj kremove fazule. Je to velmi dobre
Polievku. Akurát včera som objavila pomiešanú konzervu- biela a červená fazuľa a cícer. Polievka bola dobrá.
ja to dávam do šalátu s takou zálievkou pikantnou, pečené fazule, chilli, do mexických jedál všeobecne… indická polievka, obyčajná fazuľová polievka, so syrom a smotanou…
Ja moc fazulu z konzervy nevarim ale inac jem fazulu casto. Napriklad take jednoduche papanicko. Osmazim si cibulku na olivaci, pridam mix farebnej papriky na kocky, cesnak a necham opekat. Ked to zmakne pridam fazulu ( z konzervy alebo uvarenu) dam tam sol, cierne korenie, cervenu mletu papriku, mix mexickeho korenia a ja mam rada palive tak este kajensku papriku. Podlejem troska vodou a necham povarit. Ked bude cela zmes makka a vacsina vody sa odpari tak je hotovo. A tuto zmes plnim do tortil, pridam aj salat, cerstvu zeleninku a k tomu si robim napriklad guacamole a pecene zemiaky.
Wau ďakujem žienky za inspiracie. Ja túto fazuľu milujem, tak budem postupne skúšať...
@slavomira236 my to robíme s tofu 🙂 tofu na kocky nakrájané osmazis na trochu oleji, potom pridáš cuketu nakrájanú na kocky, podusis, pridáš pór, podusis chvíľu a potom pridám karí a čierne mleté korenie a bielu fazuľu v paradajkovou náleve a už len prihrejem, nevarím. Rýchle a zdravé, ľahké jedlo.
Červenú dávam do chilli con carne alebo robím aj polievky, je to z nich rýchle a aj chutné.
Ja robím z fazule v paradajkovej omáčke toto- na oleji osmažím cibuľu ,dám 250g tocenej salámy na kocky,1udene klobásku na kocky,osmažím,dám worcestrovu omáčku,trošku kecupu,chvíľu posmazim pridať fazuľu v konzerve 2ks,prevarím dochutím soľou a zahustím solamylom trošku,podávam s kolienkami

chilli con carne 🙂