icon

Recepty na jedlá z fazuľovej konzervy

2. mar 2025

Ahojte, mám rada túto fazuľu, robím z nej buď fazuľovej polievku alebo pridám do mortadelly k spagetam. Čo z toho varíte vy alebo teda s čím to jete? Dajte chutné rýchle tipy🙂

Recepty na jedlá z fazuľovej konzervy
Strana
z2
buberova
2. mar 2025

chilli con carne 🙂

minenkaa
2. mar 2025

Muz si robí mexický fazuli,drbne to hocikde a mňa len naťahuje

lindous
2. mar 2025

Soté na mexický spôsob buď s ryžou alebo ako plnku do zemiakovej placky

lubina
2. mar 2025

Ja aj do cestovinoveho salatu obcas pridam

kp7333
2. mar 2025

do paelly davam

luccija
2. mar 2025

Anglické raňajky🙂

dudka121
2. mar 2025

ja robim polievku

slavomira236
2. mar 2025

Anglicke ranajky no to skor na dovolenkach. Doma robim s cuketou dusenou fazulku v paradajkovej omacke do toho klobasku.

balerina2025
2. mar 2025

fazulovu polievku

nelca84
2. mar 2025

Tu cervenubdavam do chilli con carne.
Inak vies, ze v morcadelle su sojove boby, nie fazula?

svetlonos
2. mar 2025

@buberova
presne aj my 😂

zuzinka888
2. mar 2025

Obcas urobim fazulive brownies.

viestta
2. mar 2025

Akurat dnes mame cilli con carne s cervenou fazulou, ale bezne uvarim rychlu fazulovu polievku alebo privarok (z hocijakej sterilizovanej fazule, alebo aj zo sosovice), obcas ju dam do salatov a celkom radi mame sosovicove fasirky alebo sosovicovy salat. Z konzervy je to rychlovka

bielasovicka
2. mar 2025

Ja zvyknem omáčku.Teda prívarok. Alebo polievku 😋

orl
2. mar 2025

Polievku a prívarok pravidelne (aj z fazule, aj šošovice sterilizovanej)

oceanahory
2. mar 2025

U nas maju uspech tieto fazulovo-mrkvove gulicky 🙂

katie253
2. mar 2025

@oceanahory daj recept

13uzivatelka11
2. mar 2025

Fazuľove vegetarianske placky na burger

ketrint
2. mar 2025

@oceanahory tiež napäto čakám na recept. 🙏🏻 Roto vyzerá fajnovo 😍🤤🤤

oceanahory
2. mar 2025

@katie253
@ketrint
Pridavala som ho tu v ramci jednej skupiny, tak sem pridavam takto screen 😉.

alickapusinka
2. mar 2025

kamoška vari lečo s fazuľou.

avanka
2. mar 2025

Do šalátu z quinou, kuskusom

majlo1234
2. mar 2025

Ja robim na cesnaku, cibulke, zalejem smotanou, poprasim udenou solou a udenou paprikou. PosPem parmezanom a jem s tortilou, tj kremove fazule. Je to velmi dobre

sarandon
2. mar 2025

Polievku. Akurát včera som objavila pomiešanú konzervu- biela a červená fazuľa a cícer. Polievka bola dobrá.

biba_18
2. mar 2025

ja to dávam do šalátu s takou zálievkou pikantnou, pečené fazule, chilli, do mexických jedál všeobecne… indická polievka, obyčajná fazuľová polievka, so syrom a smotanou…

levantinka
2. mar 2025

Ja moc fazulu z konzervy nevarim ale inac jem fazulu casto. Napriklad take jednoduche papanicko. Osmazim si cibulku na olivaci, pridam mix farebnej papriky na kocky, cesnak a necham opekat. Ked to zmakne pridam fazulu ( z konzervy alebo uvarenu) dam tam sol, cierne korenie, cervenu mletu papriku, mix mexickeho korenia a ja mam rada palive tak este kajensku papriku. Podlejem troska vodou a necham povarit. Ked bude cela zmes makka a vacsina vody sa odpari tak je hotovo. A tuto zmes plnim do tortil, pridam aj salat, cerstvu zeleninku a k tomu si robim napriklad guacamole a pecene zemiaky.

autor
2. mar 2025

Wau ďakujem žienky za inspiracie. Ja túto fazuľu milujem, tak budem postupne skúšať...

bolarazjedna
2. mar 2025

@slavomira236 my to robíme s tofu 🙂 tofu na kocky nakrájané osmazis na trochu oleji, potom pridáš cuketu nakrájanú na kocky, podusis, pridáš pór, podusis chvíľu a potom pridám karí a čierne mleté korenie a bielu fazuľu v paradajkovou náleve a už len prihrejem, nevarím. Rýchle a zdravé, ľahké jedlo.

radula17
3. mar 2025

Červenú dávam do chilli con carne alebo robím aj polievky, je to z nich rýchle a aj chutné.

aduskalac
3. mar 2025

Ja robím z fazule v paradajkovej omáčke toto- na oleji osmažím cibuľu ,dám 250g tocenej salámy na kocky,1udene klobásku na kocky,osmažím,dám worcestrovu omáčku,trošku kecupu,chvíľu posmazim pridať fazuľu v konzerve 2ks,prevarím dochutím soľou a zahustím solamylom trošku,podávam s kolienkami

Strana
z2