icon

Recepty na mascarpone krém s bielou čokoládou

22. apr 2025

Ahojte aký robíte mascarpone krém? Mohlo by byt tak že 250g mascarpone trochu rozmiešam do toho dám 100g bielej čokolády roztopenej vlažnej a potom pridám šľahačku 250 ml ktorú vopred vyslaham?

tetapetra
22. apr 2025

Nedávam coko len šľahačku, ale tu vyšľahám spolu s mascarpone. Kebyže dávam čoko,postupujeme rovnako

ktobytobolpovedal
22. apr 2025

Vyslaham mascarpone so slahackou… niekedy primiesam ovocie, niekedy bielu coko, niekedy tmavu alebo salco 😊

autor
22. apr 2025

A aký dávate prosím pomer šľahačky a mascarpone?😊

lucia13022023
22. apr 2025

Ja dávam na to veľké mascarpone 450g tuším jednu šľahačku a cukor. Bielu čokoládu nedávam, tu dám na ovocie ako ďalšiu vrstvu tortu.

ktobytobolpovedal
22. apr 2025

250 mascarpone, 250 slahacky. Alebo podla toho kolko kremu potrebujem. Zvyknem aj 500 mascarpone a 250 slahacky

t1nusa
22. apr 2025

ja robim niekedy tak že šľahačku vyšľahám do polotuha a následne pridám mascarpone, inokedy miešam všetko naraz ☺️ kľudne postupuj tak ako si napísala… pomer zvyknem dávať 1:1 mascarpone a šľahačku, ale keď chcem tuhší tak šľahačky dávam menej

domiklik
22. apr 2025

Keď roztopís bielu coko a pridáš do studeného máscarpone, zrazí sa to. Zohrej smotanu aby bola horúca, nie vrela a pridaj bielu coko, keď sa spoja, nechaj vychladnúť. Vychladnutú zmes zmiešaj s mascarpone. Čokoláda bude v kreme rovnomerne. Zvyšnú šľahačku môžeš vyslahat alebo ešte tekutu naliať do krému ktorý budeš slahat.

taktotedanie
25. apr 2025

Ja robim s bielou cokoladou mascarpone a slahackou 33% skvelu napln do tartaletiek, stuhne perfektne , chutovo sladka preto na spodok tartaletky davam cucoriedkovy dzem so znizenym obsahom cukru aby sa to vybalansovalo, ked som ich mala v praci dosiel za mnou kolega, ze nic lepsie nejedol a ze ci si moze zobrat este dalsie dve na dalsi den uz pytal recept lebo sa s manzelkou natahovali kto zjedol vacsi kusok a hned po praci siel kupovat ingrediencie do pptravin 😂